Bilant, Bani bagati intr-o Laguna in 2008 - oare merita?
![]() ![]() ![]() |
Bilant, Bani bagati intr-o Laguna in 2008 - oare merita?
corvinarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
unde ai vazut corectiile ? in ddt sau la renault cu clip ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
pe testul clip la renault...
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
kamikaze69 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 October 08 From: Targu Mures ![]() |
daca stau sa ma gandesc la ora actuala orice masina e scumpa sa o intreti iniferent de marca chiar daca e laguna sau passat piesele costa in comparatie cu salariile pe care multi dintre noi le au oricum am si eu laguna si probleme deosebite fata de alte masini nu am avut am avut probleme cu turbina si akuma mai am o probleme cu ea dar nu pot sa o arunc la gunoi chiar daca cateodata nu imi aduce bucurii
|
--------------------
Laguna 2
DINAMYQUE
- MS10GLI
2001 Megane 2 - 1.5 dci 80cp
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Si eu am bagat ceva bani in laguna mea, dar nu imi pare rau deloc...nu am avut probleme mari cu ea, am schimbat suspensia(cu una sport), dar majoritatea pieselor sunt din cauza drumurilor proaste(piese pe la directie, bucse punte spate)...in rest consumabile(placute de frana, ulei, filtre...)...si sunt sigur ca nu e mai scump de intretinut o laguna decat orice alta masina din clasa ei, cat despre fiabilitate...aici intervin foarte multi factori...
This post has been edited by ciprian1982: 18 Feb 2009, 16:32 |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Daca faci reparatii in reprezentante, cu piesele lor, Renault de ceva vreme nu mai e lider la preturi (mari). Ba din contra, si o spun din surse sigure, WV i-a intrecut. Si cu restul dealerilor cunoscuti in RO, Renault e cam la acelasi nivel.
Daca te descurci cu piese din alte parti, si montate in alte sevice-uri, aici totul depinde de norocul fiecaruia, indiferent de ce marca de masina conduce. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 09:32 |