Ultimele versiuni., iGO 8, harta Romanie, POI.
![]() ![]() ![]() |
Ultimele versiuni., iGO 8, harta Romanie, POI.
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deocamdată le dă cu virgulă tuturor care l-au încercat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
a aparut si primo, jetmouse se ocupa de vaccinarea ei. Din cate am vazut este doar un amigo mai coafat... Deocamdata este disponibila doar pentru rezolutia de 480X272, asteptam si pentru 800X480
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Da, sunt la curent cu astea, dau zilnic o geana pe forumurile de profil. Nu le da nimic cu virgula, exista o echipa ce-l include pe JM, pe emulatoare merge.
Eu astept o versiune qvga. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Deocamdata a aparut versiunea pentru rezolutia 480x272.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Alydor |
![]()
|
a aparut primo in cele din urma... il bag maine la teste si va spun ce si cum cu el...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
buna seara,
exista harta suncart Romania pentru igo 8.3.x? am harta suncart (decembrie 2009) pe Mireo si este mult mai mare decit TM_100323. daca nu exista deja, se poate converti cumva? multumesc |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Pentru igo8.3 suncart nu mai face harti. Hartile sunt facute de TeleAtlas, si alti cativa producatori locali, (nu imi aduc aminte numele). Harta nu se poate converti sa mearga de pe miomap8 pe igo8
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
LuluMOB |
![]()
|
Am testat Primo pe un PNA 320x240 cu WinCE 5.0. E destul de complex dar desi aparatul e sub specificatii, merge cursiv. Conditia e sa nu fie incarcat cu multe detalii: relief, cladiri 3d, poi, etc. Are cateva functii noi de care stiam deja din prezentari. Inca nu exista skin pentru rezolutia asta, de fapt pentru nici o alta rezolutie in afara celei standard, insa cu un artificiu de setare merge.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Alydor |
![]()
|
a aparut si primul skin pentru doritori... personal parerea mea despre program este una proasta... este doar un amigo coafat, se conecteaza mai repede decat igo8, amigo, miomap, prinde semnalul de satelit in casa, la 3-4 metri de geam. Cu igo/amigo pe acelasi aparat daca nu stateam afara... ciuciu semnal. Arata prea simplist pentru gustul meu, mi se pare ca nu ofera suficiente informatii, cum face igo8, se descurca cam ciudat in traseu, in sensul ca nu prea stie sa se descurce in sensurile giratorii... Rutarea este intr-adevar mai rapida, probabil datorita fisierelor *.hnr
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Se da un IGO 8.3.4 si o sumedenie de harti facute de diferiti producatori, impreuna cu building-urile si POI-urile echivalente hartilor.
Ce este recomandat sa se puna in Map, Building si Poi? E obligatoriu ca fisierele fbl, 3dl si poi pentru aceeasi tara sa fie de acelasi producator sau merg si amestecate pe criteriul "pun fisierele cele mai mari ca sunt mai complete"? |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Alydor |
![]()
|
Merge criteriul "mai mare=mai bun"
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
jeepers |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
Salutare,
Care ar fi ultimele versiune de harti pt croatia si ungaria daca stie cineva i-as fi recunsocator.ms |
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am așa:
- Croatia83Navigo_2009.12_100323 - 6,68 mb; - Hungary83TopMap_2009.12_100331 - 12,8 mb. |
--------------------
.
.
.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
E bine sa ai cele mai noi harti, insa daca sunt din seturi diferite apar probleme la rutele ce trec peste granite. De aceea se recomanda sa ai toate hartile din acelasi set.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
are cineva canada pt igo8.0?
daca are, imi da si mie? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Pentru iGo R1 8.0 au aparut hartile 2010.03 de la TA si TM.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
acilutim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 15 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LuluMOB @ 4 Jun 2010, 08:08) E bine sa ai cele mai noi harti, insa daca sunt din seturi diferite apar probleme la rutele ce trec peste granite. De aceea se recomanda sa ai toate hartile din acelasi set. Nu neaparat! Daca ai un basemap bun poti folosi harti diferite. Din punctul meu de vedere hartile de la Navigo pentru Croatia, Ceda pentru Slovacia, Emapa pentru Polonia, Epsilon pentru Grecia samd au cele mai recente si detaliate harti iar pentru WE Teleatlas. Pentru o rutare fara probleme la granite folosesti basemap-ul si totul este ok. Asta nu inseamna ca cele de la Teleatlas nu ar fi bune; insa pentru tarile din est sunt mai sarace (hartile si poi-urile). Fiecare poate folosi ce doreste, ce i se pare mai bun. Tot ce am spus, a fost doar un sfat. Toate cele bune |
--------------------
renault
megane 3
2010 1.4 TCE 96kw
- Bucuresti
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
dupa o scurta calatorie in afara tarii am concluzionat ca tot iGo ramane peste garmin mobile xt... dar nu despre asta e vorba...
instalez tot si merge foarte bine... in schimb dupa o perioada indefinita de timp (ore) nu mai pot folosi tastatura din igo... daca ii dau sa caute ceva si ajung la camp unde trebuie sa tastez ceva imi intra automat un a cu un cerc mic deasupra... ca si cum ar fi o tasta apasata (nu e cazul)... am facut hard reset, soft reset... de toate.... tot nu scap... daca dau delete all user data isi revine pentru ceva timp si iar o ia de la capat... ma poate ajuta cineva? e vorba ded iGO 8.3.2.83157 |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Alydor |
![]()
|
recomand schimbarea versiunii de igo. S-ar putea sa functioneze....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Un soft gratuit interesant, pentru POI sau alerte in trafic: http://www.chip.ro/stiri/speedtraps_descar...din_trafic.html
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
radu20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 August 10 ![]() |
Buna seara!As vrea sa instalez versiunea iGO8 din 11 mai pe un PDA Mio P560,doar ca am ceva emotii si nu as vrea sa procedez gresit,mai ales ca am descarcat foarte multe versiuni de harti si branding,data,poi ca imi e sa nu le amestec si sa fac un talmes balmes.Intrebarile mele pentru voi ar fi cam acestea:
1.O sa fac instalarea pe un card nou.Ce trebuie sa las in PDA(am deja instalata versiunea 8.3.2.97313 din iulie 2009) si ce nu pentru a nu interfera cu noua versiune si cum as putea sa revin la ce am eu instalat acum in caz ca ceva nu imi reuseste,mai ales ca peste o saptamana plec in concediu! 2.Ce harti sa pun ,pentru ca acum am downloadate o varianta TA Q2.2010,mai am navteq Q1_8.3NTQ(europa de est si west),topmap 2010.03_8.OTM_EEU.,mai am si navteq 2009 Q4,precum si teleatlas 2009.Precizez ca nu voi parasi tara,dar ca idee care se impaca cel mai bine? 3.Am un basemap 2009.02_090407.fb!E bun,actual,il pot folosi? 4.Am kitul de instalare cel full 800x480(pus de D.I.I,cred).Pentru rezolutia mea de 320/240 cum procedez,unde inlocuiesc aceasta rezolutie?Editez in sys.text cu datele rezolutiei mele? 5.Am un branding si un fisier data dar nu mai stiu de cine erau puse ,daca sunt mai noi sau nu,daca sa le folosesc sau nu asa incat v-as ruga sa ma indrumati spre linkuri cu aceste 2 tipuri de fisiere care s-ar potrivi la aceasta versiune! 6.Existau niste variante de poi premium dar nu am reusit sa le descarc pentru ca nu prea mai erau valide linkurile.Are cineva poi personalizate,sau mai actuale? De obicei nu pun atat de multe intrebari dar nu as vrea sa gresesc mai ales ca de vreun an nu am mai umblat sa fac modificari in program dupa ce l-am instalat,asa incat contez pe intelegerea voastra si va multumesc anticipat! |
--------------------
Dacia
Logan
2004/Laureate
|
|
Alydor |
![]()
|
salut
1. versiunea veche o dezinstalezi o lasi doar versiunea noua 2. Harta mai mare in 99% din cazuri e mai buna. 3. E bun 4. Trebuie sa ai rezolutia aparatului tau in data.zip. Poti eventual sa lasi data.zip de la kitul pe care il ai, sau sa verifici daca exista rezolutia aparatului in fisierul data.zip nou 5. le folosesti pe cele pe care le ai, regulamentul nu permite trimiterea de linkuri catre asemenea softuri/fisiere 6. rezuma-te la fisierele pe care le ai. P.S. Poti sa ramai si cu kitul pe care il ai , schimbi doar hartile cu cele noi. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 13 Aug 2010, 12:53 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radu20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 August 10 ![]() |
Multumesc Alydor,maine o sa incerc!
|
--------------------
Dacia
Logan
2004/Laureate
|
|
andicarlan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
In primul rand vreau sa va multumesc pentru toate informatiile utile de aici. In al doilea rand va rog sa-mi spuneti care este ultima harta a Romaniei pentru 8.3 de la TeleAtlas, pentru ca cea pe care o am este 2009.12 si este singura harta TM. Multumesc, Andi |
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol
- B 08606
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si ce ai vrea sa faci cu harta TeleAtlas pentru RO? Este foarte slaba. Iti trebuie harta Top Map 2010.06... Pentru IGO e cea mai buna harta a Romaniei.. Iar cea mai buna pentru Romania o are Sun Cart... Dar e pe Mireo nu pe Igo.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Alydor |
![]()
|
Romania8.3TM_2010.03_100520
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate Alydor. Am incurcat cu Sun Cart... Acolo am versiunea 201006... Le-am incurcat.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
andicarlan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2008 Symbol
- B 08606
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cre e ultima versiuneade igo 8 r3 cu rez de 320 240 am facut un num si sa dus naibi si nu mai gasesc nici o veriune .toate linkurile pe forumuri sunt dead
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 16:49 |