[VAND] contract leasing LOGAN 1,5 DCI - 2006
![]() ![]() ![]() |
[VAND] contract leasing LOGAN 1,5 DCI - 2006
ioanas |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B-56-VHV
2006, Ambition 1,5 DCI
|
|||
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
si banui k vrei si cv bani p masina, nu cedezi doar ratele, nu?? care este suma kre o mai vrei??da-mi un PM.sunt interesat
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
- Unknown..yet
2007 [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
ioanas |
![]()
|
Cristi87, am incercat sa-ti dau PM, dar cica nu pot pentru ca nu am suficiente postari. 500 de euro, ideea e ca nu mai pot plati ratele...
ioana.sora@gmail.com 0754016759 0723283093 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-56-VHV
2006, Ambition 1,5 DCI
|
|
Ecko72t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 November 08 ![]() |
salut, daca am numai 3 luni vechime la actualul loc de munca, pe perioada nedeterminata, pot prelua leasing`ul?
Pe cartea de munca mai am la vechiul loc de munca vreo 3 luni... iar ca venit este 15 mil pe cartea de munca,iar in mana ceva mai mult, daca se poate as vrea eu, daca nu astept 6 luni sa fac credit, numai bine!! This post has been edited by Ecko72t: 7 Feb 2009, 23:09 |
--------------------
dacia
logan
- HD 01 OVD
2007
|
|
ioanas |
![]()
|
Nu stiu, o sa sun luni la leasing sa intreb si iti voi raspunde dupa ce aflu raspunsul lor.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-56-VHV
2006, Ambition 1,5 DCI
|
|
Ecko72t |
![]()
|
Ok, ms!
|
--------------------
dacia
logan
- HD 01 OVD
2007
|
|
ioanas |
![]()
|
Ecko, am intrebat la leasing si nu imi puteau spune ce suma ar fi necesara, ca se stabileste la analiya dosarului.
ce am mai aflat, taxa de cesiune este 1,5% din valoarea masinii fara TVA, deci o suta si ceva de euro. |
--------------------
Dacia
Logan
- B-56-VHV
2006, Ambition 1,5 DCI
|
|
Ecko72t |
![]()
|
Nimik pe inteles, intereseaza`te te rog la firma de unde ai luat masina, daca un nou angajat de 3 luni , pe perioada nedeterminata poate prelua leasing`ul , atat tot, banii sunt suficienti zic eu, ala este pe cartea de munca, insa in mana iau mai mult, nu am familie, nu am de intretinut nimik, nu am credit , etc.
daca imi poti preda mie leasingul , astept raspuns, ms apropos, pune si tu niste poze cu masina, ext si int, ms daca are importanta, sunt la firma de stat, nu ma disponibilizeaza nimeni ![]() apropos, din ce zona esti ? Prin ce firma ai facut leasingul, cu ei trebuie sa luam legatura. This post has been edited by Ecko72t: 10 Feb 2009, 19:56 |
--------------------
dacia
logan
- HD 01 OVD
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:45 |