Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sistem prindere centura siguranta stanga-spate

Urzum
post 11 Sep 2015, 16:19
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Cu riscul de a fi bombardat de reply-uri gen "mai exista topic pe asta", "cauta pe forum si gasesti" etc. indraznesc sa creez un topic nou dupa ce am cautat in primele 5 pagini de search results pe forum fara success

Am patit urmatorul lucru cu centura din spate/stanga.
20t2blj.jpg 2v3ndqf.jpg

Nu ma intrebati cum am reusit, ideea e ca a fost sudat o data si acum s-a rupt din nou.

Vreau sa gasesc undeva piesa aia, sa fiu sincer nici nu stiu cum sa ii zic, cum sa fac cautarile pe internet. Cand intreb la dezmembrari tre' sa arat poza, ca nu intelege nimeni la ce ma refer.

Este singura centura din masina care are acesti "obraji" in sistemul de prindere

mjpfdf.jpg

restul sunt simple si se potrivesc unele in celelalte.
E produsa de Autoliv, iar toate codurile ce le-am gasit marcate pe piesa nu-mi sunt de folos in nicio cautare.

Ma poate ajuta cineva cu ceva ponturi, cum sa gasesc codul de piesa, unde sa caut sau orice poate fi de folos in privinta inlocuirii ei. N-as vrea totusi sa cumpar un set nou de centuri pentru asta.

Masina e cea din semnatura

Multumesc anticipat!

--------------------
Renault Megane 1.5 dCi - PH 50 AMX 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius.apintiliesei
post 12 Sep 2015, 20:01
Post #2

Membru

Salut,

Acea piesa se numeste centura de siguranta centru stanga spate (am atasat si o poza iar piesa este cea din chenarul rosu), codul de piesa original Renault trebuie sa fie 8200077424 care este inlocuit de codul nou 8200699602, din cate am vazut este un hatch din 2005. Trebuie sa gasesti la orice centru de dezmembrari. No offense dar cum sa o sudezi?

Attached thumbnail(s)
Untitled.jpg ( Size: 142.2k ) Number of downloads: 95

--------------------
renault megane 2 2004 / Dynamic / 1.5dCI / 74kw / Panoramic roof
+
Urzum
post 14 Sep 2015, 15:15
Post #3

Membru incepator

QUOTE(marius.apintiliesei @ 12 Sep 2015, 20:01)

No offense dar cum sa o sudezi?
*

Cand a fost adusa in tara, masina era Societee, nu avea centuri/locuri in spate deloc. Nefiind primul proprietar in RO, am aflat cu ocazia asta ca centura in cauza este de Vel-Satis si prinderea in sine nu a fost sudata, ci indoita la cald la 90 de grade. Probabil caldura a afectat calitatea otelului, a oxidat puternic si de acolo si ruptura.

Cred ca o sa caut centura de siguranta cu totul, sa nu mai umblu cu improvizatii

Ma ajuta mult codul pieselor, Marius. Iti multumesc mult pentru ajutor!

This post has been edited by Urzum: 14 Sep 2015, 15:15

--------------------
Renault Megane 1.5 dCi - PH 50 AMX 2005
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 21:23
Dacia