Sistem prindere centura siguranta stanga-spate
![]() ![]() ![]() |
Sistem prindere centura siguranta stanga-spate
Urzum |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dCi
- PH 50 AMX
2005
|
|||
marius.apintiliesei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 3 December 10 ![]() |
Salut,
Acea piesa se numeste centura de siguranta centru stanga spate (am atasat si o poza iar piesa este cea din chenarul rosu), codul de piesa original Renault trebuie sa fie 8200077424 care este inlocuit de codul nou 8200699602, din cate am vazut este un hatch din 2005. Trebuie sa gasesti la orice centru de dezmembrari. No offense dar cum sa o sudezi? Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 142.2k ) Number of downloads: 95 |
--------------------
renault
megane 2
2004 / Dynamic / 1.5dCI / 74kw / Panoramic roof
|
|
Urzum |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 April 15 ![]() |
QUOTE(marius.apintiliesei @ 12 Sep 2015, 20:01) Cand a fost adusa in tara, masina era Societee, nu avea centuri/locuri in spate deloc. Nefiind primul proprietar in RO, am aflat cu ocazia asta ca centura in cauza este de Vel-Satis si prinderea in sine nu a fost sudata, ci indoita la cald la 90 de grade. Probabil caldura a afectat calitatea otelului, a oxidat puternic si de acolo si ruptura. Cred ca o sa caut centura de siguranta cu totul, sa nu mai umblu cu improvizatii Ma ajuta mult codul pieselor, Marius. Iti multumesc mult pentru ajutor! This post has been edited by Urzum: 14 Sep 2015, 15:15 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dCi
- PH 50 AMX
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:23 |