Lancia Delta, noul model
![]() ![]() ![]() |
Lancia Delta, noul model
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 9080606.016.Mini1L.jpg ( Size: 103.38k ) Number of downloads: 1143 9080606.016.Mini14L.jpg ( Size: 152.25k ) Number of downloads: 1159 9080606.016.Mini20L.jpg ( Size: 152.63k ) Number of downloads: 1084 9080606.016.Mini5L.jpg ( Size: 161k ) Number of downloads: 1026 9080606.016.Mini10L.jpg ( Size: 154.85k ) Number of downloads: 993 9080606.016.Mini13L.jpg ( Size: 124.96k ) Number of downloads: 340 9080606.016.Mini16L.jpg ( Size: 137.11k ) Number of downloads: 287 |
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Tudoreeee, bani sa-mi dai si nu citesc tot romanul de mai sus
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Totusi suntem pe un forum romanesc. Nu era bai daca puneai si tu un mic rezumat in romana si pe urma linkul spre sursa in engleza.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai cand o sa apara ceva pe site-urile romanesti...pana atunci...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
foto, video si text in romana
http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...oficial-2686282 This post has been edited by ssilviu: 8 Jun 2008, 18:10 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Hai cui nu-i place?
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E frumusica, dar masina asta nu-mi spune Lancia Delta
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mie nu-mi place
![]() prea complicata ca design, e un fiat bravo mutilat, interiorul nu imi place si... e lancia ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si eu care credeam ca ssang-yong face masni urate...
Daca i-ar pune sigla de ssang-yong nici nu as stii ca e lancia. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Mi se pare oribila masina........
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io nu vad masina asta preparata si pusa pe pista sa faca istorie ca si predecesoarea sa......
Altfel....pretty ugly. Din toate pozele alea, mie numa' gajica imi place. In rest..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 221 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
seamana cu seat
![]() imi place mult! surprinzator pentru Lancia |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu nu vad masina care sa nu fie preparata.Pai uite ...Laceti, fabia.Plus ca Bravo pe care e facuta Delta e deja prin raliuri.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mirifica aratare... leduri, leduri si iar leduri... saraca.....
![]() This post has been edited by DrK: 9 Jun 2008, 10:56 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 8 Jun 2008, 19:12) QUOTE(blak2oo8 @ 8 Jun 2008, 20:36) Pentru mine Delta HF Evoluzione e cea mai frumoasa masina din toate timpurile. Macar stiti vechiul model Delta? Simtiti in ce consta frumusetea lui? Daca s-ar fi mers p-o "interpretare" a clasicului (vezi Mini), ar fi iesit ceva de vis. Asa a iesit inc-o porcarie de "masina" moderna. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am vazut masina asta pe strada in Torino. Nu inteleg cum e posibil, din cate stiu eu nu a fost lansata... ma rog. Era crem + visiniu inchis.
E absolut superba! Intr-adevar nu are nimic din vechea Delta, dar e foarte frumoasa. Iti sare in ochi, nu ai cum sa n-o remarci. ![]() Dintre modelele "moderne" lancia asta e singura care-mi place. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Arhimede |
![]()
|
Muttley:Incearca sa pleci cu gandul ca stim.Macar din respect asa.Daca poti.
Nu am eu 40 de ani dar mi-am umplut copilaria cu alte masini decat s-class bmw ursulet seria 7 si dodge viper. Pentru mine cea mai frumoasa Lancia e Stratos.Cand eram mic aveam un poster mare cu Stratos Alitalia. ![]() Au incercat cu Thesis ceva mai retro si nu le-a iesit pe placul publicului.Lancia e in reconstructie, si asta e un pas inainte de la...Lybra. Daca privesc orice coleg de forum cu lipsa de respect cred ca ii dau in cap de fiecare data cand nu ne coincid parerile. Spre exemplu eu nu inteleg cum vede Klaus ca-i un fel de ssang-yong ![]() This post has been edited by Arhimede: 9 Jun 2008, 13:21 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Lancia nu a contat niciodata la vanzari, nici Alfa. Aia barem scot masini mai reusite, dar ca marci nu reprezinta nimic...cred ca volumul de vanzari nu reprezinta nici 5% din vanzarile Fiat.
Nu am putut gasi o statistica oficiala a numarului de inmatriculari Lancia in Romania. Cred ca tinde la zero. Poate ma lumineaza cineva de ce motoarele alea de 1.4 au 150 CP ? or fi aspirate sau turbo ![]() This post has been edited by axabrt: 9 Jun 2008, 14:14 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Nu pica bine numele modelului Delta la aceasta lancia. Chiar nu aduce de loc a delta care era printre cele mai tari masini odata. Pacat...
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Astept ziua cand Lancia se va reintoarce in raliuri. Sper sa se intample asta intr-o zi....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca se va intoarce in raliuri, un client obisnuit va trebui sa se multumeasca cu o copie confortabila si mult mai putin performanta.
Niciodata nu se vor mai produce in serie (cu toate ca japonezii de la Subaru si Mitsubishi se incapataneaza sa faca asta), masini care le poti cumpara de la dealer si sa te duci cu ele la curse, asa cum a fost Lancia Delta Integrale. (regula de atunci in raliuri era ca, un model ca sa fie inscris in campionatul modial, trebuia sa fie de serie, asta insemnand ca un numar de masini similare sa fie disponibile publicului larg) ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 10 Jun 2008, 08:39 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
FIAT sunt cei care dicteaza la Lancia. Iar pregatirea unei echipe de WRC consta enorm. Nu stiu daca FIAT va aloca bugetul necesar, dar eu continui sa sper.
In ceea ce privesc masinile de strada, Lancia ar trebui sa fie peste Alfa, dar sub Maserati. Clar, marca premium. FIAT ar fi bine sa se straduie sa faca Lancia profitabila. Altfel, mai bine desfiinteaza marca. PS: Imi place foarte mult Thesis. In Austria am vazut destul de multe Ypsilon. La noi va fi destul de greu: lumea stie de masina nemteasca. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuza-ma ca-ti spun, dar designul Lancia din ultimii ani, e cel putin indoielnic, iar faptul ca e Fiat in spate, e o nota proasta la capitolul fiabilitate.
Si eu as prefera ceva nemtesc daca ar fi sa aleg. This post has been edited by vis-a-vis: 9 Jun 2008, 15:16 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai si cum o fac profitabila?Folosesc platformele fiat si fac masini care sa ocupa o zona originala.
Majoritatea masinilor din gama se adreseaza unor clienti total diferiti de cei pe care ii vizeaza cei mai multi constructori. Eu cred ca daca nu poti sa spui ca arata bine poti sa afirmi ca e o masina cu stil.Lancia are multi fani pentru stil(eu cred ca asta arata ca o lancia, fie ca e un Bravo redesenat), si pentru istoria in competitii.Partea asta trebuie reafirmata, dar intr-o masina de serie nu cred ca aveau succes daca o faceau.(ca numar de vanzari) Daca un Leon e considerat o masina sportiva(ma refer la imagine ca la partea dinamica e clar ca e foarte sportiva), cat de mare e distanta catre o varianta mai sportiva daca se vrea?Lancia_HF_2_grande.jpg ( Size: 48.83k ) Number of downloads: 197 Lancia_HF_1_grande.jpg ( Size: 50.19k ) Number of downloads: 152 Dar e pentru un sector care prefera o compacta dar care are ceva pretentii premium.Vreau cateva compacte premium care sa nu arate de parca se transforma intr-un robot. Eu cred ca nu trebuie sa fim asa radicali doar vazand niste poze.Fiecare masina are un public tinta, daca ajungi sa o compari cu un Golf, cu siguranta nu esti clientul tintit. Mi se pare(nu vreau sa par ca fac pe genialul) sau clientul roman nu prea are o orientare clara cand vrea ceva, multi se gandesc la un Passat, dar pana la urma iau un Focus, unii vor Logan dar isi iau Seria 5 la SH. This post has been edited by Arhimede: 9 Jun 2008, 17:38 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu pricep de ce au numit-o Delta...Nu are nici cea mai mica legatura cu ce a fost odata.Nici mie nu imi place.
Vis a vis--nota 20 pentru poza.E mai mult decat superba. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Care poza???
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Fata mai merge, dar spatele e urat rau de tot.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
ei uite ca mie tocmai spatele imi place si mai degraba de fata as spune ca e nereusita, spatele e in stilul lor, la fel e si ypsilon sau cum se numeste aia mica de la ei pe care o vopsesc in doua culori, aducce oarecum cu spatele de la masinile de prin ani 40 , nus dar are clar ceva ce ma atrage
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Lancia pentru mine inseamna
Stratos STRATO14.jpg STRATO15.jpg STRATOS2.jpg STRATOS5.jpg 037 037.jpg 037_1.jpg 037_3.jpg 037_5.jpg 037cross.jpg S4 S4.jpg S4_1.jpg S4_4.jpg S4_5.jpg Delta HF delta_3.jpg Hf_1.jpg Hf_3.jpg Lancia10.jpg Sa1941.jpg Adica masini ce au scris istorie prin inovatiile pe care le-au adus. In loc sa incerce sa faca ceva asemanator Lancerului Evo sau Subarului STI, ei creaza cotet(z)e care nu au nimic de a face cu istoria lor. Pacat ![]() This post has been edited by MihaiD: 10 Jun 2008, 01:48 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:01 |