Butuc Portagaj distrus complet Caut urgent !, Butuc Portbagaj Cumpar urgent !!!
![]() ![]() ![]() |
Butuc Portagaj distrus complet Caut urgent !, Butuc Portbagaj Cumpar urgent !!!
Addryanno |
![]()
|
||
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
1993 [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|||
baiatbelea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
daca merge cel de pe cabrioul ala .. ti-l pot da eu..
|
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
cea mai buna solutie anulat chituit vopsit montat actuator cu buton in bord
si eu mi am gasit butucu cu bucata de plastic in el l am demontat am scos plasticu da nu am mai reusit s ail pun la loc. si oricum daca schimbi butucu iti bagi inca o cheie pe inel:( |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat , daca ai un butuc din dezmembrari , cei de la 'copiat chei" iti pot face leit butucul dupa cheia masinii .
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
miliady |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 106 Joined: 6 January 08 ![]() |
am si eu un butuc. poti sa vii sa ti-l demontezi. moca.
|
--------------------
Reno
5
- IF 03 SHU IF 30 SHU
1987 GTT / 1990 GTT(ex. GTR) EBS Cabrio
|
|
faustino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce mai ai moca pe masina?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-02-FZJ
1984 Daciot convins
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
app contactul il ai? in ce stare se prezinta?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu am mai stat pe forum de suparare si din lipsa de timp butucul pana la urma am fost nevoit sa cumpar altul s-h bineinteles cu cheie nu ma deranjeaza faptul ca am 2 chei dar faptul ca mi sa furat toata instalatia audio inclusiv tweterele care nu iti luai pe ele nici 10ron dar foamea din oamenii a ajuns prea departe si tre sa ma asigur asa ca preventiv raman tot la eurotec din proasta mea fericire plus alarma chiar e super necesara...multumesc celor care au sarit cu ajutorul,indrumari pentru asta mam gandit sa punem un club si nu cel care e actual pe forum ci un club dedicat numai renault 19 eu unul am facut o pasiune pentru masinuta asta cu bune cu rele daca treci numai prin bune cum zice tata nu are farmec care e din bucuresti detine un r19 e hotarat sa punem in picioare un club sa dea un pm sper sa nu primesc warning pentru post multumesc.....
13 May 2009, 01:21: zeu_4u_sweety ai mare dreptate cu anulat buton si facut facelift asa se spune nu?dar din lipsa de resurse financiare incet,incet fac totul pe rand cum pot dak ma intelegi si o sa ajung si la partea cu anulatul toate vreau de la usa sofer pana la portbagaj e o metoda foarte simpla... This post has been edited by Addryanno: 13 May 2009, 00:21 |
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
de unde ti le-a furat? de langa casa? eu mi am gasit masina mutata in mijlocu strazii cu toate ca parchez in acelasi loc de 3 luni! azi ma duc sa imi cumpar camera cu infrarosu si o montez cu vedere spre masina sa vad si eu care e idiotu`, mentionez ca, cu o zi innainte am gasit stergatoarele ridicate!!! daca il gasesc iau platforma si ii duc masina pe camp
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta chestie ..in Bucurestiul asta aglomerat fiecare isi revendica cate un loc, dar ce este mai interesant sunt cu tupeu .....s-au mutat in bloc acum 2-3 luni , mi-am lasat amsina la munca 2-3 zile sia poi locul meu din `79 l-au revendicat ei ...m-am trezit cu stergatoarele ridicate , cu hartie in geam ....dar precum spune Mircea Badea ....Traim in Romania ....si m-am adaptat ....fac acelasi lucru
![]() PS : ganditi-va ca si eu am ramas fara un cd player Renault ( nu stiu producator ) cu code security care are vine standard pe solenza. Nu cred ca face mai mutl de 30RON in "bransa lor"..dar pana la urma este o "dOzA" sau o linie "_____" This post has been edited by vepman_ro: 13 May 2009, 18:50 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
Addryanno |
![]()
|
Eu stau la bloc si am zis k nu ajunge foamea si disperarea acuma tocmai pe masina mea si de cum fericirea nu tn mult exact pe a mea a a cazut si banuiesc ca niste fosti prieteni de ai mei care au luat-o pe cai gresite
![]() ![]() Renunta la limbajul IRC!! |
--------------------
Renault 19
Hatchback
- B-xx-FSH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 16:33 |