lipsa ulei la laguna II
![]() ![]() ![]() |
lipsa ulei la laguna II
CB 654 RR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- CB 654 RR
2002 1,9dci 129cp
|
|||
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Păi deocamdată nu poți decât să schimbi piesele cu probleme și să vezi după aceea cum se comportă . Oricum respectivii mecanici mănâncă kkt . Întradevăr o turbină defectă halește o gramadă de ulei dar și scoate trombe de fum pe care nu ai cum să nu le remarci . Iar povestea aia cu presiunea făcută de motor până plesnesc conductele este absurdă . Caută alți mecanici , schimbă piesele , bagă-i o soluție de curățare în uleiul vechi (Wynn's de exemplu ) , pune un ulei bun și un filtru nou și vezi după aceea . Am 182000 km și nu am consum de ulei , m-aș mira ca tu să ai la 145000 .
17 Dec 2009, 15:07: Și , pentru liniștea ta , măsoară-i compresia . This post has been edited by ardelut: 17 Dec 2009, 15:07 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
CB 654 RR |
![]()
|
Ms pt sfat deocamdata
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- CB 654 RR
2002 1,9dci 129cp
|
|
barbu_marius12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 6 August 07 ![]() |
In cel mai rau caz uleiul ala de nu il mai ai tu il mananca pe la simeringurile de supapape.Imi e greu sa cred ca la km aia sa u dus segmeti.E un motor destul de rezistent.Eu am 200000 de mi cu laguna si nu papa nici o,5l la 15 mi de km.
|
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- ag-06-rdd
2002 Autentiq
|
|
eugen dinu |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
Salut
Ma inscriu si eu cu lipsa ulei in motor. Daca stau bine si ma gindesc trebuie sa fiie trei cauze: 1 segmenti 2 sa scape pe la semeringul de la supape 3 sa piarda pe la semeringuri capac culbutori,arbore cotit. Deci, daca nu se observa aceste pierderi si lipseste cu desavirsire consumul de ulei pt ca nu scoate gram de fum nici de culoare alba pt ulei nici negru pt carburant, atunci unde este circa 1.5 l de ulei la 12000 de Km? Ulei elf 5w 40 Evolution |
--------------------
renault
laguna
- TM25ESA
2001 18 16V
|
|
CB 654 RR |
![]()
|
Pe la semeringurile de la supape poate sa faca presiune in motor? sau este o alta faza de la care se poate face presiune?
|
--------------------
renault
laguna 2
- CB 654 RR
2002 1,9dci 129cp
|
|
barbu_marius12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 6 August 07 ![]() |
Ma presiune trebuie sa aiba uleiul ca altfel cum ajunge sus pe axa cu came.Acum eu nu inteleg la ce fel de presiune te referi tu???Si daca te referi la presiunea pe epurator e normal sa aiba presiune acolo.Nu am auzit sincer pe nimeni sa zica ca daca are presiune acolo sunt dusi segmenti.
This post has been edited by barbu_marius12: 25 Dec 2009, 12:50 |
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2
- ag-06-rdd
2002 Autentiq
|
|
eugen dinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 17 December 09 ![]() |
Eu am schimbat uleiul acum o saptamina in urma.
Am facut cca 800 km si deocamdata nu mai constat lipsa uleiului e drept ca la acesti km poate nu imi dau seama. Daca mai apare lipsa in baia de ulei desfac motoru in primavara si va spun daca e ceva naspa in el. |
--------------------
renault
laguna
- TM25ESA
2001 18 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:22 |