Chiuloasa, interventii, reparatii, costuri
![]() ![]() ![]() |
Chiuloasa, interventii, reparatii, costuri
smeagol75 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio dci 1.5
2001/berlina /3usi
|
|||
Larik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 February 09 ![]() |
Problema care am avuto.
S-a fisurat garnitura de chiuloasa tot antigelul s-a scurs in baia de ulei, am mers asa pan la service renault pe bd.Timisoara am lasat-o acolo dupa cateva ore-m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa-i schimbe ciuloasa cu una noua care facea vreo 60 mil asta pt ca sigur era fisurata sa numai punem toate garniturile de la motor care sunt set si trebuie sa le iei pe toate + mana de lucru etc. Am vb cu cineva am luat-o tractata din service am dus-o la un mecanic mi-a rectificat chiuloasa am schimbat garnitura de chiuloasa, uleiul, tamponul de motor care sa facut praf din cauza vibratiilor puternice. De atunci am mai facut 15 mii de km si motorul merge aproape de perfect. |
--------------------
renault
clio symbol 14 8v
2001 Laur
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca nu tine filetul nou pe care ti l-au facut, atunci, alta chiulasa, alta garnitura, alt kit de distributie. Teoretic cel putin, ar trebui sa tina, probabil s-a pus un surub mai mare.
Si vezi ca se scrie chiulasa, nu chiuloasa, ca nu suntem baba Chiajna in batatura. @Larik: nu are nici o legatura problema pe care ai avut-o tu cu ceea ce a scris initiatorul topicului. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:31 |