Preturi elemente caroserie, Aici gasesti preturi ale elementelor de caroserie.
![]() ![]() ![]() |
Preturi elemente caroserie, Aici gasesti preturi ale elementelor de caroserie.
McCasian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- BH 16 HEL
2000 v1b
|
|||
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Halogen dreapta la un pret decent gasesti pe autokarma.ro...Pretul este de 104.88 ron iar aripa din cate am verificat este la 196.40 ron.Iti faci fisa,si iti vine comanda in maxim 3 zile de la ei.Te costa 15 lei transportul la comanda intre 200 si 500 ron....
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
McCasian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 December 08 ![]() |
OK. Multumesc. Acum, niste preturi de dezmembrari daca puteti sa imi dati, sau numere de telefon, deoarece sunt elev si vreau sa imi ajunga economiile sa o pot repara. daca nu primesc alte oferte ramane varianta de mai sus
|
--------------------
Renault
Laguna
- BH 16 HEL
2000 v1b
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
si piese auto excelente si la preturi mici.
Bafta |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
- IF-81-TEO
1999 hatchback [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
McCasian, ai mai rezolvat ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
coco bm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 7 October 08 ![]() |
are cineva idee unde as putea gasi cele doua manere de siguranta de deasupra usilor spate-interior(dezmembrari sau noi).eu nu le gasesc.ori nu le stiu denumirea corecta.la magazinele de piese am primit doar raspunsuri si preturi evazive.
|
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Johnny78 |
![]()
|
da mai multe date despre masina...
In orice caz, nu cred ca la face altcineva inafara de Renault. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
coco bm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 7 October 08 ![]() |
laguna 1 ph2 1.6 16v fabricatie 2000,liftback(cum scrie pe autokarma).la reprezentanta n-am intrebat,ma gandeam sa gasesc ceva mai ieftin in acest caz.daca stiti macar denumirea"stiintifica"dupa care sa le caut.
|
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
aripile fata ..sunt identice la faza 1 cu faza 2 ? adica daca am una de L1 ph1 ,o pot monta/loveste in locul celei de pe L1ph2? in pozele de la autokarma parca se vad mici diferenta la suportul ala de prindere al barei.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai acolo e diferenta...
ia vedeti si pe elit.ro ... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
deci teoretic nu sunt la fel...dar cu ajutorul unui tinichigiu bun s-ar putea sa fie gemene...
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
se poate spune si asa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Adi R5 |
![]()
|
200 aripa + 300 vopsitu + tinichigiul (inca nu am aflat cit imi cere)...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ca sa fii sigur, mai pune o data pretul piesei...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Adi R5 |
![]()
|
azi am trecut pe la el si am primit o veste buna: poate sa imi " reconditioneze" aripa de pe masina..fara demontare..iar un pret informativ este de 80ron.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Adi R5 |
![]()
|
telenovela a luat sfirsit. concluzii:
-100 ron la "vecinul" din parcare -40 ron la tinichigiu -300 ron la vopsitor |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
hai sa o zic si eu pe a mea....
2 aripi spate, prag stanga, aripa fata dreapta, vopsit integral toate astea la pretul promotional de numai 4000 RON... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 02:21 |