[CUMPAR] Sigla fata Megane II.2
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Sigla fata Megane II.2
denisCT |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
BODEGARU |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 6 January 09 From: giurgiu ![]() |
am una dupa un scenic din 98,daca se potriveste suna-ma! 0730733511
|
--------------------
audi
a4
- GR-46-BDG
1997
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
S-a rezolvat, a prins politia trei copii 8 10 si 12ani cu zeci de sigle de logan megane bmw mercedes etc Faceau schimb de ele la scoala! Am recuparat-o, era singura de Megane:D
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Off topic, dar cum au reusit sa o scoata nu pot sa inteleg...iti trebuie o putere fantastica sa rupi toate clemele pentru ca fara bara data jos, este imposibil sa o scoti intreaga...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
denisCT |
![]()
|
A bagat un cutit pe sus si a fortat-o, 2 cleme din 4 s-au rupt. Oricum cred ca o sa o lipesc sanatos data viitoare sa o ia cu tot cu bara daca o vrea neaparat.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:50 |