Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bandou - ușa dreapta față

marius.arges
post 29 Nov 2008, 19:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare! De curând un bun șofer a avut bunăvoința să-mi lovească toată partea laterală dreapta. Am înlocuit tot ce era de înlocuit, însă mai am nevoie de bandoul de pe ușa dreapta față. Am dat comandă la diverse magazine de profil dar nu mi-au putut aduce decât bandoul de pe spate. Dacă mă puteți ajuta cumva dați-mi un semn. Am un Renault 19 din 1993, ph. 2.

--------------------
renault 19 - ag-02-elw 1993 hatchback
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ct82mario
post 1 Dec 2008, 00:32
Post #2

Membru incepator

ala imi lipseste si mie ...si aceasi problema ca a ta...

--------------------
renault 1993/19 - ct 89 mro 1993 55kw
+
marius.arges
post 23 Feb 2009, 21:55
Post #3

Membru incepator

Salutare! Am rezolvat-o cu bandoul... cel puțin parțial și temporar. Cum ? Aveam un bandou de R 19 ph. 1 (era mai lat și puțin diferit)pe care l-am montat pe ușă, l-am marcat la lățimea celui original, l-am demontat - tăiat cu flexul pe semn, de-a lungul, apoi am tăiat și partea de jos a bandoului (practic am scos cam 1 cm din bandoul vechi), apoi am îmbinat cele 2 părți, le-am lipit pe interior la cald și ....voila... un bandou pentru ph. 2 dintr-unul pentru ph. 1. Arăta destul de aiurea ușa fără bandoul acela și arăta și mai aiurea cu un bandou normal pe ușa spate și cu unul mai lat pe ușa față.

--------------------
renault 19 - ag-02-elw 1993 hatchback
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 23:35
Dacia