Problema cutie de viteze(Cred)
![]() ![]() ![]() |
Problema cutie de viteze(Cred)
CFP |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- TM-12-HXT
19981.6L,16v
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Timonerie uzata sau prost reglata.
sau (mai grav) sincron, desi nu ai spus ca caraie la introducerea in viteza... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
tot sincron e si la tine, Ricochet.
(eram sigur ca ai sa ma corectezi) |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
"Saritul" din pozitia normala de exemplu din viteza I la neutru e din cauza rulmentului din cutie si a sigurantei....Aceeasi problema am avut`o si eu si am discutat`o intr`un topic separat.....daca e asta scapi doar cu 470 ron aprox.Dar pentru intratul in viteza mai mult ca sigur un sincron dus
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Apai sincronul ala asa scump sa fie ? Mie imi sare din viteza cand stau, in parcare. O bag in viteza I si o gasesc in neutru. In mers nu sare. Oare de ce ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
Pai la renault timisoara au cerut 20mil cu tot cu manopera pentru inlocuire de sincroane
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Toate ? Am inteles ca e unul responsabil pentru primele 2 viteze. Scump, domnul scump, oricum. Nu stiu ce e un sincron, dar cate piese, rulmenti, pinioane, carcasa cutiei, etc. sint acolo, doar un sincron nu ar trebui sa coste asa mult. Iar la Renault e scumpa manopera. Mari banditi.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
setul complet de sincroane pentru o cutie JC5 e doar 1200 ron. setul cuprinde si rulmenti. Furnizor: Renault through Serus
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
Eu nu am mai intrebat cat sunt piesele si cat e manopera.....nu e foarte scump tinand cont ca eu am schimbat doar un rulment cu 200Ron
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
Johnny78 |
![]()
|
si mie mi se pare a fi destul de ieftin...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar ce fac sincroanele astea, Johnny ? Si de ce uneori intra usor, alteori mai greu in prima viteza ? Pentru ca nu pot sa cred ca se strica, se repara, iar se strica, iar se repara singur... Cum de uneori intra si alteori mai greu ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Sincronul e cel care franeaza pinionul la introducerea in viteza. Cam asta e rolul lui in linii mari
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
si eu am aceeasi problema dar cand o bag in a-2-a asa parca agata in ceva oare tot sincronu ala ii baiu?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
de obicei da. In orice caz, pana la desfacerea cutiei nu ai de unde sa stii ce si cum...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cand aud asta, ma cutremur. La cat de priceputi sint mecanicii nostri...
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Se cutremura si mecanicii daramite noi...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
se poate sa fie si de la timonerie, si la mine rar sare din viteza 1 cand plec de pe loc, nu e nimic neobisnuit avand in vedere ca am timonerie de safran, cea de laguna e aprox 7mil.
|
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Ce e aia timonerie ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
Timonerie se intelege prin tot lantul cinematic dintre manerul schimbatorului de viteze pana in cutia de viteze
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pai nu e o teava practic ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
Ba da......sunt 2 brate de metal....nici eu nu pricep de ce sunt asa scumpe
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
Johnny78 |
![]()
|
fiindca nu se defecteaza asa de des ca alte piese.
Pare ciudat dar asa e |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Inseamna ca nici manual de utilizare nu se defecteaza asa des. Mi-e si frica sa intreb cat costa. Johnny, am primit un mesaj de la tine pe messenger daca mai sint interesat de manual. Sint. Ai cumva versiunea scanata in engleza sau ai nr. de cod pentru comanda la Renault ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
codul de comanda
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:03 |