PROBLEMA NOUA!CENTRALIZATA LAGUNA1, CENTRALIZATA INCHIDE/DESCHIDE CU PORTIERA
![]() ![]() ![]() |
PROBLEMA NOUA!CENTRALIZATA LAGUNA1, CENTRALIZATA INCHIDE/DESCHIDE CU PORTIERA
HAK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1994
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
apasa tasta Caps-Lock si arunc-o dupa cum zicea un coleg forumist. Dup-aia incearca sa faci alineate ca n-am inteles o iota din ce ai scris. Si nu uita sa scrii romaneste.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
HAK |
![]()
|
Am inteles mesajul si de data aceasta am sa incerc sa fiu mai scurt.
La o Laguna din 94 am probleme cu centralizata care actioneaza comanda inchis/deschis atunci cand deschid portiera(face la fel la toate 4),respectiv dupa ce o deschid din telecomanda(centralizata),deschid portiera,moment in care centralizata actioneaza inchiderea si daca fac miscari dute/vino cu portiera,de fiecare data la deschiderea portierei actioneaza centralizata inchis/deschis succesiv. Sper sa fi fost mai explicit cu toate ca in primul post din dorinta de a da cat mai multe detalii am produs confuzie,poate. |
--------------------
renault
laguna
1994
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nu e nici o problema, bine ca ne-am inteles.
nu e neaparat o problema, cat programarea din UCH. se poate rezolva la service. Ai vreun sistem de alarma pe ea? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
HAK |
![]()
|
Da are alarma din fabricatie pe care chiar daca o deconectez se intampla acelasi fenomen.
Poate poti fi mai explicit ce presupune aceasta programare pana sa ajung la service in care nu am incredere,service-ul din Bacau agreat de Renault fiind Dedeman cu care am o experienta trista in ceea ce ma priveste(si nu mai intru in detalii pt.ca as avea ce povesti) asa ca o sa incerc sa ma descurc altcumva,cu ajutorul unui prieten care are o interfata de diagnoza luata de pe net pt. Renault si de aceea as avea nevoie de mai multe detalii si totodata as vrea sa stiu daca poate fi exclusa posibilitatea aparitiei in timp a unui contact inperfect pe acel modul de sub volan(unde este si sinteza vocala)si cu care am avut deja o problema ce consta tot intr-un contact imperfect pe alimentarea rezistentei de dezaburire de pe luneta si care la Dedeman presupunea schimbarea unui modul de comanda...bla..bla..bla denumiri pompoase care urmaresc sa inpresioneze si sa cantareasca la factura,la remarca mea ca ar fi vorba de ceva simplu,raspunsul a fost promt: -Sigur toata lumea crede ca este vorba de ceva simplu dar nu este asa!!!!!!!!! Si asta fara sa vada macar masina. |
--------------------
renault
laguna
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:45 |