probleme cu un zgomot in partea dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
probleme cu un zgomot in partea dreapta fata
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
compozitori nu , insa ar trebui sa identifice un zgomot (macar zona de unde "vine") , pentru a face o constatare corecta .... cum ar fi ca din cauza unei bucsi mai ascunse , sa schimbi toata directia ca asa zice mecanicul .....
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ar fi ceva daca ar face si muzica la liceul auto, pentru a identifica corect zgomotele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nu e nevoie
te infigi in ei astfel incat sa le sune apa in cap. am programat-o la mecanica pe a mea. Cand a auzit, mecanicul a facut depresie... ![]() This post has been edited by Johnny78: 22 Feb 2009, 12:43 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 04:54 |