[VAND] piese, piese si servicii
![]() ![]() ![]() |
[VAND] piese, piese si servicii
profesoara |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 March 09 From: ROMANIA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2007
|
|||
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
Salut ,
Spune si tu de unde esti sau completeaza in profil . Ceva poze ar prinde foarte bine . Inchidere centralizata pt. D1300 poti monta si cat costa ? E vorba doar de montaj . Multumesc . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
profesoara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 March 09 From: ROMANIA ![]() |
Salut!
Sunt din iasi Inchidere centralizata (manopera) /portiera 30 ron Dacia 1300 cu incuietoare in butucul de actionare deschidere din exterior ,nu cred ca se poate,imi pare rau dar nu am montat decit la modelele cu deschidere (incuietoare) sub minerul portierei (model 90) |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pune si tu o poza cu bratele laterale punte spate si spene-mi pe ce masina merg ?
|
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
- B -- ---
1999 / 2006
|
|
profesoara |
![]()
|
Salut !
Bratele laterale (ciolanele) sunt ptr. Dacia 1300-1310-1400 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007
|
|
profesoara |
![]()
|
turometru,urgent . iASI
Attached thumbnail(s) turometru1.jpg ( Size: 59.34k ) Number of downloads: 100 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th September 2025 - 03:45 |