Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Stropitori si stergatoare

marinuuu
post 22 Jan 2009, 12:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Rm. Valcea

Am si eu o intrebare ca la cea cu climatronicu nu mi-a raspuns lumea .java script:emoticon(':blush:')... Merg puse stergatoare cu tot cu brate de VW ??? cu lamele din acelea din cauciuc sustinute in mijloc de brat .... si stropitori tot din acelea de VW de imprastie pe tot parbrizul lichidul java script:emoticon(':unsure:')

--------------------
Renault Megane - VL.04.--- 12/1999 combi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 22 Jan 2009, 15:37
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Pai la intrebari din astea ai vrea sa ti se si raspunda....

Am o intrebare.... la renault stergatoarele nu sunt sustinute la mijloc de brat???
Eu cred ca tu te referi la stergatoarele Bosch Aerotwin... dar nu stii ca alea se pot pune pe orice tip de masina fara sa schimbi bratele... du-te la orice magazin de piese serios si o sa-ti poti cumpara... iti spun asta ca sa nu te apuci sa strici ceva.... costa in jur de 120 RON/set

Uite si un topic sa-ti dai seama... nu trebuie decat sa cauti...inainte de deschide topicuri... oricum topicul asta trebuia deschis in cel mai bun caz la Modificari si imbunatatiri nu pe aria tehnica...

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=413...=bosch+aerotwin

Si apropo o sigla cu TDI cu mult rosu lipit in spate nu vrei sa-i pui??? radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by cj98czh: 22 Jan 2009, 16:29

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 00:28
Dacia