Stropitori si stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Stropitori si stergatoare
marinuuu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 January 09 From: Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- VL.04.---
12/1999 combi
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.389 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai la intrebari din astea ai vrea sa ti se si raspunda....
Am o intrebare.... la renault stergatoarele nu sunt sustinute la mijloc de brat??? Eu cred ca tu te referi la stergatoarele Bosch Aerotwin... dar nu stii ca alea se pot pune pe orice tip de masina fara sa schimbi bratele... du-te la orice magazin de piese serios si o sa-ti poti cumpara... iti spun asta ca sa nu te apuci sa strici ceva.... costa in jur de 120 RON/set Uite si un topic sa-ti dai seama... nu trebuie decat sa cauti...inainte de deschide topicuri... oricum topicul asta trebuia deschis in cel mai bun caz la Modificari si imbunatatiri nu pe aria tehnica... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=413...=bosch+aerotwin Si apropo o sigla cu TDI cu mult rosu lipit in spate nu vrei sa-i pui??? ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 22 Jan 2009, 16:29 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 00:28 |