Bec Xenon Laguna II HELP
![]() ![]() ![]() |
Bec Xenon Laguna II HELP
MrGii |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 March 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Facelift
2006
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Dupa cum am spus si eu, depinde si sursa de achizitie, sunt D2S si la 50 de lei dar si la peste 300. Poate nu ai ales bine, zic si eu.
Iar daca pe acelasi far becurile astea noi sunt mai slabe/proaste, e clar unde e problema. Eu de 14 ani am masina, nu am sters niciodata lupele pentru ca se vede ok. This post has been edited by audiofilu': 3 May 2019, 10:47 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
MrGii |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 March 19 ![]() |
QUOTE(audiofilu' @ 3 May 2019, 10:46) Dupa cum am spus si eu, depinde si sursa de achizitie, sunt D2S si la 50 de lei dar si la peste 300. Poate nu ai ales bine, zic si eu. Iar daca pe acelasi far becurile astea noi sunt mai slabe/proaste, e clar unde e problema. Eu de 14 ani am masina, nu am sters niciodata lupele pentru ca se vede ok. Din ce am mai citit intre timp, am.aflat ca la.xenon se pot scoate lupele fara sa decapsezi far. Mi.am dat treaba pt weekend. Sa dau 2200 lei pt un far exclus, problema e ca in sv nu cunosc pe.nimeni sa aiba clip. Pt a calibra farurile. Mi.e sa nu fie din cauza asta si eu ca dorel desfac toata masina 3 May 2019, 12:45: QUOTE(cj98czh @ 3 May 2019, 10:02) NU ... Oricum eu zic ca 90% lupele sunt baiul ... sunt firme care se ocupa cu schimbatul lor ... dar nu pe masina ... evident .. Problema e ca eu sunt din Suceava, si aici inca nu am gasit pe cineva sa se ocupe de asta ![]() This post has been edited by MrGii: 3 May 2019, 12:45 |
--------------------
Renault
Laguna II Facelift
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:46 |