Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bec Xenon Laguna II HELP

MrGii
post 3 May 2019, 09:37
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(cj98czh @ 3 May 2019, 07:38)
Reglajul la xenon ar trebui sa si-l faca masina singura in functie de cat este de incarcata ... nu tu cu inbusul ... pune becuri de care trebuie, mergi la o statie ITP pentru reglaje de faruri pentru ca acuma le-ai zapacit .... dupa care trebuie tester CLIP pentru calibrarea lor ... maxim jos si maxim sus .... nu se regleaza dupa ureche ...

Cand aprinzi farurile masina isi face testul ... sus -jos la xenon ?

Este pozibil ca lupele sa iti fie afumate si de aceea sa ai lumina slaba ... se rezolva  cu dat faruri jos si curatat lupele cu o carpa de moale cu spirt medicinal ... daca ai noroc ... sau cu schimbat lupe daca sunt duse ... cel mai des este intalnita varianta B ...
*

Cand aprind farurile ele isi fac un test parca urca putin in sus de doua ori. Sa curat lupele cu farul pus pe masina s-ar putea? Stiu ca pt a da jos farul trebuie demontata si bara, din pacate nu prea am imprejurari pt asa ceva.

Am vrut sa fac reglajul chiar la reprezentanta, ei mi,au spus ca farul stang nu comunica, cica nu ar fi ce orginal, mi.au spus sec sa il schimb, numai 2200 lei costa unul nou. Culmea asta stang lumineaza mai bine ca asta drept

@Audiofilu`

Cum am spus si in postul meu am incercat OSRAM XENARC si PHILIPS, ambele D2S nicidecum no nameuri, ciudat tare ca astea bateau mai slab ca vechiul OSRAM XENARC D2R de pe masina.

De aici si dilmema mea ca poate, desi este pe lupa D2R poate bate mai bine ca D2S

--------------------
Renault Laguna II Facelift 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 3 May 2019, 10:02
Post #32

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

QUOTE(MrGii @ 3 May 2019, 10:37)
Sa curat lupele cu farul pus pe masina s-ar putea?
*

NU ...

Oricum eu zic ca 90% lupele sunt baiul ... sunt firme care se ocupa cu schimbatul lor ... dar nu pe masina ... evident ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
audiofilu'
post 3 May 2019, 10:46
Post #33

Membru autentic

Dupa cum am spus si eu, depinde si sursa de achizitie, sunt D2S si la 50 de lei dar si la peste 300. Poate nu ai ales bine, zic si eu.

Iar daca pe acelasi far becurile astea noi sunt mai slabe/proaste, e clar unde e problema. Eu de 14 ani am masina, nu am sters niciodata lupele pentru ca se vede ok.

This post has been edited by audiofilu': 3 May 2019, 10:47

--------------------
Renault Laguna 2.0T 2005
+
MrGii
post 3 May 2019, 11:41
Post #34

Membru incepator

QUOTE(audiofilu' @ 3 May 2019, 10:46)
Dupa cum am spus si eu, depinde si sursa de achizitie, sunt D2S si la 50 de lei dar si la peste 300. Poate nu ai ales bine, zic si eu.

Iar daca pe acelasi far becurile astea noi sunt mai slabe/proaste, e clar unde e problema. Eu de 14 ani am masina, nu am sters niciodata lupele pentru ca se vede ok.
*

Din ce am mai citit intre timp, am.aflat ca la.xenon se pot scoate lupele fara sa decapsezi far. Mi.am dat treaba pt weekend.

Sa dau 2200 lei pt un far exclus, problema e ca in sv nu cunosc pe.nimeni sa aiba clip. Pt a calibra farurile. Mi.e sa nu fie din cauza asta si eu ca dorel desfac toata masina

3 May 2019, 12:45:
QUOTE(cj98czh @ 3 May 2019, 10:02)
NU ...

Oricum eu zic ca 90% lupele sunt baiul ... sunt firme care se ocupa cu schimbatul lor ... dar nu pe masina ... evident ..
*

Problema e ca eu sunt din Suceava, si aici inca nu am gasit pe cineva sa se ocupe de asta sad.gif

This post has been edited by MrGii: 3 May 2019, 12:45

--------------------
Renault Laguna II Facelift 2006
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 13:46
Dacia