bandouri vopsite, cat costa?
![]() ![]() ![]() |
bandouri vopsite, cat costa?
BoneHead |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu va vopsiti bandourile negre daca aveti masina neagra pentru ca va arata a expression, asta-i parerea mea.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am observat eu, la Expression vopseaua de pe bandouri este mata...pa cand la cele cu optiunea de bandouri in culoare din fabrica, vopseaua este lucioasa...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai gasesti prin oras Megane-uri care sunt lovite si le mai lipseste cate un bandou.Arat cumplit.Eu nu as iesi cu masina in halul asta.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar cine a zis ca ramane fara bandouri...?
![]() ![]() This post has been edited by j.d: 14 Mar 2007, 11:09 Attached thumbnail(s) Grand_plan_resized.jpg ( Size: 46.84k ) Number of downloads: 1423 |
--------------------
powered
by
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
Asa este. La expression sunt bandourile vopsite mat, ma rog, eu credeam ca e doar plastic nu e nici o vopsea
![]() This post has been edited by BoneHead: 14 Mar 2007, 12:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
j.d:Din ce vad eu in poze o sa schimbi si jentile si bara fata si bara spate,nu?
Si parca vad si niste praguri? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
j.d |
![]()
|
Da, bara fata, bara spate, praguri, usile revopsite, jante (desi ma gandeam la unele cu interior negru), suspensii, geamuri fumurii, esapament, cateva elemente cromate....si povestea e aproape identica cu interiorul...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
j.d : Dar cu masina actuala ce faci daca iti iei alta ? Si bandourile la Expression (II.1) sunt intr-adevar mate, dar daca se prafuieste putin masina e ca si cum ar fi in ton cu caroseria la mine (am gri inchis) si nu mi se pare ca arata senzational. La negru ii sta super bine cu contrastul de la gri-ul de pe bandouri, si la rosu la fel. Dar astept sa vad primul Megane cu bandourile negre in ton poate-mi schimb parerea....
Oricum arata bine masina in poza, in afara de jante (mie nu-mi plac). Mai lipsesc foliile totusi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(j.d @ 14 Mar 2007, 14:15) Da, bara fata, bara spate, praguri, usile revopsite, jante (desi ma gandeam la unele cu interior negru), suspensii, geamuri fumurii, esapament, cateva elemente cromate....si povestea e aproape identica cu interiorul... ![]() iti pui si volan pe dreapta?! ![]() ![]() usi revopsite? de ce? |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
j.d |
![]()
|
Nu lipsesc foliile...doar ca vor fi destul de transparente. Oricum in planul meu dispare orice fel de bandou.
Poza reprezinta momentan doar un mic vis. Ca sa-l indeplinesc costa destul de mult. Oricum, modificarile le voi face in timp, nu toate o data... A l e x, daca alea nu, atunci care...? Bacu, revopsite din cauza bandourilor ce vor fi scoase...cred ca ramane un spatiu acolo ce va trebui chituit... ![]() P.S ignorati imperfectiunea jantelor...n-am dat prea mare atentie... This post has been edited by j.d: 14 Mar 2007, 14:24 Attached thumbnail(s) Grand_plan2_copy.jpg ( Size: 75.1k ) Number of downloads: 1578 |
--------------------
powered
by
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
daca iti schimbi bara fata poate mi-o vinzi mie pe asta de acum, cu spalatoare de faruri... eu vreau sa imi pun xenon aftermarket si poate imi instalez si o instalatie de spalat farurile...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
A l e x |
![]()
|
j.d. : Nu stiu, dar daca tot ti le schimbi, facem o afacere sa-mi dai mie jantele originale de pe privilege ?
Si da, suna misto sa elimini bandourile complet (adica sa faci portierele ca la CC)... Mai pui o bara de RS in fata si-ti faci tu una in spate si e posibil sa arate bine. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(Bacu @ 14 Mar 2007, 14:23) daca iti schimbi bara fata poate mi-o vinzi mie pe asta de acum, cu spalatoare de faruri... eu vreau sa imi pun xenon aftermarket si poate imi instalez si o instalatie de spalat farurile... QUOTE(A l e x @ 14 Mar 2007, 14:34) j.d. : Nu stiu, dar daca tot ti le schimbi, facem o afacere sa-mi dai mie jantele originale de pe privilege ? Si da, suna misto sa elimini bandourile complet (adica sa faci portierele ca la CC)... Mai pui o bara de RS in fata si-ti faci tu una in spate si e posibil sa arate bine. Ok. Vorbim la intalnire daca e. |
--------------------
powered
by
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
QUOTE(j.d @ 14 Mar 2007, 15:21) Nu lipsesc foliile...doar ca vor fi destul de transparente. Oricum in planul meu dispare orice fel de bandou. Poza reprezinta momentan doar un mic vis. Ca sa-l indeplinesc costa destul de mult. Oricum, modificarile le voi face in timp, nu toate o data... A l e x, daca alea nu, atunci care...? Bacu, revopsite din cauza bandourilor ce vor fi scoase...cred ca ramane un spatiu acolo ce va trebui chituit... ![]() P.S ignorati imperfectiunea jantelor...n-am dat prea mare atentie... jantele cu 5 spite mi se par cele mai reusite poate vrei sa dai jantele originale, sunt interesat |
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
j.d |
![]()
|
Cel mai probabil, jantele originale le voi da...
|
--------------------
powered
by
|
|
A l e x |
![]()
|
<dan> : Nu vezi ca m-am abonat primul ? Back off !
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BoneHead |
![]()
|
Salut. Acuma vin de jos de la masina, am fost sa ,,verific situatia". Intr-adevar, in fata este f asemanator cu clio, adica am desfacut capacelul ala(care s-a rupt si partea mai lata a ramas la mine in mana, partea care este mai spre interior a picat in usa
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
scoate intai semnalizarea din usa si dupa aia tragi in spate bandoul si e f usor de scos dupa aia , la ala din spate tragi de el in fata si iar e foarte usor de scos
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
j.d |
![]()
|
Vorbeam de Megane...care nu are semnalizare in usa...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este cineva cu megane beige poivre care a vopsit bandourile? Sunt curios cum arata si daca merita vopsite.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Crede-ma ca arata bestial - iti deschide foarte mult masina. Am vazt cateva prin Bucuresti!
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu de mult m-am gandit si speram sa mai fie cineva care le-a vopsit. Mai astept totusi, poate e cineva cu poze.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vrut eu sa fac poza dar odata eram in trafic si alta data ramasesem fara baterie la mobil!
Soarta asta......! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Wolverine |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Si eu mi-am vopsit bandourile in culoarea caroseriei si am vaztu pe aicea sunt baieti care spun ca le au lacuite, la mine nu sunt si daca va uitati la modelele noi care vin din fabrica cu bandourile vopsite acestea nu sunt lacuite.
Sincer eu nu am nici o prob cu ele si se vad mult mai marfa. In schimb am dat cu spatele si am atins pe cineva si mi s-a luat un pic vopseaua dupa cel din spate da-l revopsesc eu. ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
j.d |
![]()
|
Topicul asta nu are valoarea fara poze...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Megane II.1 cu bandouri vopsite, lucioase:
dsc01250bv2.th.jpg dsc01253qy2.th.jpg dsc01252de3.th.jpg dsc01255in0.th.jpg dsc01257yz5.th.jpg |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Christu |
![]()
|
@kevin-ray am reusit sa fac o poza cu telefonul la un Megane culoarea ta cu bandourile vopsite. Mie-mi place!
![]() Attached thumbnail(s) Imag019.jpg ( Size: 19.33k ) Number of downloads: 1311 |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Octav unde le-ai vopsit lucioase, eu am un megane 2.2 si le-am vopsit la renaul si mi-au zis ca nu pun lac pe ele ca pana mea se strange aiurea si cum am mai zis si in postul de mai sus, m-am uitat si al lagune si sedanuri din showroom si erau mate nu lucioase.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Operatiunea a facut-o un vopsitor ce lucreaza la service reno si mi-a explicat ca inainte de a aplica vopseaua a dat cu un lac. Un vopsitor iscusit nu ar trebui sa aiba probleme la lacuire.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:04 |