Intalnirea Membrilor Forumului - Baia Mare, pentru toti posesorii de Renault din Maramures
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Baia Mare, pentru toti posesorii de Renault din Maramures
Brabus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|||
itmanro |
![]()
|
![]() Drive the Change Group: Members Posts: 201 Joined: 5 December 07 From: Baia Mare ![]() |
La 16.30 la Petrom inainte de calea ferata spre Tautii de Sus.
Ervin, AdiF, Brabus, Ionica...Veniti sau nu? Sa stiu sa nu vin degeaba si sa vina si omu ala din Sighet fara rost. Astept raspuns URGENT!!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
AdyF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 23 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Prezent, ne vedem la petrom.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
- MM-07-CVR
2001/Privilege Oltcit Club 1.3 12TRS 1987 - MM-03-JIG
|
|
itmanro |
![]()
|
![]() Drive the Change Group: Members Posts: 201 Joined: 5 December 07 From: Baia Mare ![]() |
Face-ti prezenta. Cine vine pana la urma?
.... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Nu stiu sigur inca dar pot spune <prezent>.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
itmanro |
![]()
|
Bine. Vad ca nu sunteti prea interesati. Eu acum am vazut ca mi-a expirat asigurarea de saptamana trecuta inca, asa ca nu vin nici eu ca oricum nu prea aveti tragere. Sorry pt cei care vroiau sa vina.
O zi buna la toata lumea. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
A fost super la intalnirea de astazi pacat ca a fost prea mica parcarea si nu am incaput toti
![]() |
--------------------
renault
megane 2
- MM 01 M A C
2009 1.5dci 106cp 01 M A C
|
|
dorelgrigor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 September 10 ![]() |
am facut 45 km degeaba!!! am fost singur in parcare! la un moment dat cred ca tu, Catalin ai venit, ai parcat cam departe de Meganu meu cu nr de Bucuresti, eram la o ciorba la filigoria aia de lemn cu sotia pe cand am venit,voi tocmai plecati. Erati amandoi imbracati in negru? Data viitoare facem intalnirea in Sighet sa veniti si voi degeaba!!!
|
--------------------
renault
megane
- B 41 REW
2005
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Nu are rost sa ne suparam. Din cate am observat eu nu are rost sa punem intalniri in weekend. Nu ne strangem mai mult de 5 membri in timpul saptamanii darmite in week-end cand fiecare are treaba. La ultimele intalniri oricum am vorbit la telefon si asa ne-am adunat vreo 4, 5. Daca nu as fi sunat eu pe fiecare nu ar decat vreo 2 la intalnire. Am mai propus sa zica fiecare cand ar putea veni la intalnire. Este discutia cu cateva posturi in urma dar tot degeaba.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
dorelgrigor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 September 10 ![]() |
Nu m-am suparat, noroc ca a fost vreme faina, am facut o plimbare, am bagat o ciorba de burta, mi-ar fi placut sa veniti.
![]() |
--------------------
renault
megane
- B 41 REW
2005
|
|
ionica.ardelean |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 25 May 10 From: Baia Mare ![]() |
salutare
Vad ca nici voi nu prea aveti vreme de intalniri... eu nu am mai intrat pe forum de ceva vreme ca sunt detasat la cluj si vin doar sambata seara, deci peste vreo 3 saptamani (daca terminam lucrarea) ne vedem. Sper ca sunteti bine toti, va doresc drumuri bune si spor la treaba! Salut |
--------------------
renault
Laguna 3 hatchback
2011, 1.5 diesel, 110 cp
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
![]() Facem cam asa : fiecare zice cand poate si intalnirea va fi stabilita in ziua/saptamana cand sunt mai multi. In urmatoarele 14 zile sunt liber, optim ar fi intr-o zi frumoasa de marti sau miercuri. |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Da asa sa facem Tibi, acum avem si mall unde sa ne intalnim, sa stam la o masa si sa ne uitam dupa .... ce vreti voi
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
itmanro |
![]()
|
La mall e perfect. Pot si saptamana viitoare de vineri incolo, sau in restul zilelor de la 8 seara.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
De maine pana marti liber.Miercuri plec la Londra 10 zile
|
--------------------
renault
megane 2
- MM 01 M A C
|
|
AdyF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 23 August 08 From: Baia Mare ![]() |
In orice zi dupa ora 19 mai putin in we.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
- MM-07-CVR
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Propun eu 3 zile, caci gurita s-a saturat
![]() Vinerea asta in data de 12 Joi 18 Sambata 20 . 11 *zilele sunt puse aleator si pot fi modificate. Ora o vedem cu 1-2 zile inainte. Locatie: Centru vechi sau Gold Plaza. |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
itmanro |
![]()
|
Vineri pot la orice ora, in restul zilelor doar dupa ora 19. Gold Plaza NORMALLL.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Eu vin oricand, doar sa vina si altii.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
pitura catalin |
![]()
|
AdyF ce ai patit?Ti-am vazut azi masina la mine la service.destul de urit ti-a sifonat-o
|
--------------------
renault
megane 2
- MM 01 M A C
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
de curiozitate.... cam cati semnati "condica" la intalnire?
in buc cca 10 persoane vin.... |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
gruita2005 |
![]()
|
Coxty, banuies ca te referi la Bucuresti cand scri buc., la noi suntem max 6 in zile calde, acum nu mai stiu ca nu prea ne-am organizat.
Catalin, l-a lovit ieri autobuzu pe AdyF. Nasol moment pentru ca am inteles ca l-a lovit bine. |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
itmanro |
![]()
|
Insanatosire grabnica pentru masinuta lui AdiF.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Black 1.6 16V
- MM 23 SBY
Autentique
|
|
AdyF |
![]()
|
Eu nu am patit nimic ... in schimb masina nu sta prea bine. Stateam la trecere cu pietonii acordam prioritate la un pieton , din spate venea un autobuz si nu a fost atent tipu ca eu stationez. Cand a observat ca stau a fost cam tarziu mai avea vreo 10-8 m pana la mine a pus frana dar ditamai autobuzu nu il opresti asa usor mai ales ca era ud pe jos si avea in jur de 40-50 km\h.Pietonu a apucat sa se retraga inapoi pe trotuar ca norocu.
Spatele e aproape praf, hyon indoit complet, luneta sparta, aripi spate indoite, fusta spate indoita, bara spate sparta in mii de bucati , stopurile sparte ,aripile interioare indoite si lonjeronul din dreapta indoit putin, oala aia de la roata de rezerva e indoita si aia aa si plafonu parese ca sa indoit putin ... in mare cam astea sunt , mai sunt plastice si alte maruntisuri, senzori de parcare ... Deocamdata nu stiu ce va fi , inspectorul zice ca va fi dauna totala findca sunt multe elemente de schimbat si masina fiind din 2001 va fi calculata la un pret mic.OVom vedea luni sau marti cand se termina calculele de facut. Catalin tu ai vazut lonjeronu , ce zici se poate indrepta ? CUm se pun poze pe froum? Daca atasez ceva la mesaj imi da eroare. Gasiti aici un zip cu mai multe poze: http://www.2shared.com/file/AjcLDcjN/Masina.html This post has been edited by AdyF: 10 Nov 2010, 13:33 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
- MM-07-CVR
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
bine ca esti ok!
masina e sifonata bine, dar nu cred ca ireparabila. cum ziceai, problema se pune la valorile astora de la asigurari. am vazut lagune praf reparate fain ... |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
AdyF |
![]()
|
Ireparabila nu e ... se poate face, problema e cu asigurarea care nu prea vrea sa plateasca reparatiile ... lor le convine mai mult dauna totala.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16V
- MM-07-CVR
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
QUOTE(gruita2005 @ 9 Nov 2010, 13:43) Coxty, banuies ca te referi la Bucuresti cand scri buc., la noi suntem max 6 in zile calde, acum nu mai stiu ca nu prea ne-am organizat. Catalin, l-a lovit ieri autobuzu pe AdyF. Nasol moment pentru ca am inteles ca l-a lovit bine. Da, banuiesti bine. Ma intrebam cam care e diferenta intre bucuresti si BM, da se pare ca nu e mare. @AdyF: dao naiba de masina, bine ca esti tu ok si sanataos, ca o sa iti mai iei tu inca 7 reno sau ce vrei. In cazul in care obtii dauna totala(si eu sper sa iti dea dauna totala) mergi matale frumusel pe goagle, cauta o masina identica de anglia da nelovita o cumperi cu banii pe care ii iei de la asigurator si ii faci recarosare. Vei avea si cam 2 zile de munca pentru mutarea postului de conducere(depinde unde mergi cu ea). Bafta bafta bafta |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
Bine ca ai scapat Ady si nu a patit nimic nici pietonul, mare grija mai ales ca vine iarna.
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
Bine ca nu s-a intamplat nimic, fierul se repara, si daca dai peste un consilier daune cumsecade, si masina iese dauna totala, cine stie, poate iesi pe +, la ce preturi sunt acum in targ pentru laguna, adica iti iei alta laguna+ ti-o repari pe bani putini din dezm si fara airbag pe asta.
Pentru cine are distributie/revizii/probleme la auto: PROMOTIE la autobecoro- service renault- reducere la piese si manopera de 3x anii masinii doar saptamana asta. ex: masina din 2001 : 9 ani x 3 = 27% reducere la piese si manopera. This post has been edited by tiberiu27: 15 Nov 2010, 15:13 |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
Brabus |
![]()
|
sa vedem ce raspuns primeste de la asigurari.
apoi va vedea ce e de facut. eu ma gindesc la recarosare cu una adusa de dincolo dar pina nu stie ce si cum nu are sens sa povestim din astea. |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:26 |