stergatoare, stergatoare defecte?
![]() ![]() ![]() |
stergatoare, stergatoare defecte?
laguna.initiale |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 September 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I ph2 Initiale
2000
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
posibil siguranta arsa.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
laguna.initiale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 September 09 From: Timisoara ![]() |
Salut
Am desfacut si eu mufa de la motorul stergatoarelor de parbriz. QUOTE(valifilioreanu @ 17 Dec 2009, 09:48) Din motoras iese un cablu ce are la capat o mufa.se strang papucii acelei mufe. aceasta mufa se imperecheaza cu alta mufa.la fel se strang papucii celei de-a doua mufe.Apoi se cupleaza mufele intre ele(fiind pereche).Daca nici acum nu am fost destul de explicit eu zic sa mergi la un electrician .Poze nu am facut, este un lucru banal pt oricine are aptitudini minime spre a curata si fixa o banala mufa cu cca 5 picioruse. toata treaba dureaza cca 10 min. In prealabil se demonteaza grila de sub stergatoare pt a ajunge la motoras.Este fixata cu 4 suruburi pe capete. Spor la treaba Nu am vazut sa fie ceva probleme acolo, interiorul mufei era foarte curat si pauci strangeau bine, iar contactele erau foate bune. Asa ca am dat drumul la stergatoare cu mufa scoasa sa fiu sigur ca e mufa car trebuie ![]() Am oprit stergatoarele si am montat totul inapoi. Am testat si acum cand decuplam maneta stergatoarelor, stergatoarele mai mergeau cam 10 cm si apoi se opreau, dar asta numai la tura de revenire: coborare, cand urcau daca opream motorasul, stergatoarele se opreau instantaneu. Surpriza a fost ca dupa vreo 5 ore (seara) sa observ ca stergatoarele merg la fel ca si inainte de problema. Deci problema s-a rezolvat sau a fos rezolvata cumva. Merita incercata varianta descrisa de valifilioreanu. Multumesc pentru sfaturi. Numai bine. |
--------------------
Renault
Laguna I ph2 Initiale
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:30 |