computer de bord
![]() ![]() ![]() |
computer de bord
dj.pavel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 16 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane I
2002 1.9 dci
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Te rog sa nu mai faci acelasi topic de doua ori. Asteapta raspuns in acest topic.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Daca iti arata doar linute, fara valorile aferente, atunci incearca o testare a bordului dupa cum urmeaza: tine apasat pe butonul manetei din dreapta (cel pt afisarea informatiilor din computerul de bord) si simultan, pune contactul. Va incepe un fel de test, si vor fi afisate diferite informatii (le vizualizezi apasand butonul din capatul manetei). Ca sa opresti testul, scoti contactul.
Mie nu-mi afisa nr. de km. pana la urmatoarea alimentare, si asa s-a rezolvat. This post has been edited by ISseby: 20 Jan 2009, 12:08 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
dj.pavel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 16 January 09 ![]() |
am incercat faza cu contactul si butonul . Am tinut apasat butonul si mi-o aratat 33 l am mai apasat odata si o aratat 0.0 , am mai apasat o data o aratat un J si inca ceva .Am luat contactul si l-am pus iar si nimic. Liniute liniute! mersi oricum
|
--------------------
renault
megane I
2002 1.9 dci
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
33l reprezinta combustibulul pe care-l mai ai in rezervor.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 14:09 |