Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

70 Pages « < 28 29 30 31 32 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mancarea preferata

ipiq
post 18 Nov 2010, 23:10
Post #871


The transporter


Group: Members
Posts: 1.924
Joined: 17 December 06
From: RO




ne-a nenorocit marian din nou radmasa.gif


--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 18 Nov 2010, 23:44
Post #872


Unique like everyone else


Group: Members
Posts: 3.955
Joined: 19 January 08
From: Bucuresti




QUOTE(Tamango @ 18 Nov 2010, 22:41)
Apetisant ! Dar reteta ?
*



curatat si taiat merele rondele, puse in tigaie cu 2 linguri de ulei si le lasi sa se rumeneasca pe ambele parti, pui zahar cu scortisoara ( wub.gif ), le mai lasi putin, adaugi rom. Si gata.

astea sunt instructiunile de la prietena biggrin.gif


--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spy_oh_joy1389
post 21 Nov 2010, 19:13
Post #873


Megane zen și un mare plimbăreț


Group: Members
Posts: 3.879
Joined: 28 August 08
From: Sibiu




Sugestii pentru post? Vreau sa tin si eu o saptamana si nu prea am idei ce sa gatesc. Daca stiti pentru mic dejun, pranz si cina ar fi perfect biggrin.gif ! Multumesc!

LE O sa faca prietena mea sarmale de post, eu o sa gatesc taiteii prezentati mai sus, dar cam atat am planuit pentru saptamana asta.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 21 Nov 2010, 19:14


--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PuscasMarin
post 22 Nov 2010, 11:38
Post #874


Membru cotizant


Group: Members
Posts: 398
Joined: 26 February 08
From: Brasov




@marian-j Felicitari pt.reteta !

O intrebare : dupa ce pui pulpele la fiert ce se intampla cu batoanele de scortisoara, raman sau trebuie scoase. Eu le-as scoate si le-as scufunda in vinul fiert !

Pulpele "mele" asteapta cuminti in frigider...smile.gif !

This post has been edited by PuscasMarin: 22 Nov 2010, 11:42


--------------------
Renault Laguna Expression Grandtour 1.9 dci 2004 F9Q670
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 22 Nov 2010, 13:01
Post #875


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Eu le-am folosit doar pe durata "marinarii" la rece.
Batoanele au o aroma foarte puternica.
Daca le pui si la fiert posibil ca aroma de scortisoara sa devina mult prea pregnanta.
Sincer,nu stiu ce sa zic.Chestie de gusturi.
Pune-le la fiert si gusta din cand in cand din sos.
Daca ti se pare ca aroma de scortisoara devina prea exagerata atunci afara cu ele!!
Cred ca ar fi indicat sa folosesti un vin foarte usor care sa nu se "calce pe picioare" cu scortisoara.
Spor! smile.gif


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
UXE
post 22 Nov 2010, 13:41
Post #876


Modelator


Group: Members
Posts: 6.733
Joined: 21 June 06
From: Bucuresti




a facut careva pana acuma papanasi in casa?


--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spy_oh_joy1389
post 22 Nov 2010, 13:50
Post #877


Megane zen și un mare plimbăreț


Group: Members
Posts: 3.879
Joined: 28 August 08
From: Sibiu




Eu biggrin.gif ! Recomand branza de vaca de la Milli si dulceata de afine. Am branza de vaca luat la kg dar avea prea multa apa.
Ingrediente

500 gr branza de vaci proaspata
100 gr zahar
2 oua
1 varf lingurita bicarbonat
1 esenta vanilie
200 gr faina
smantana
dulceata

Pui branza intr-un castron mare, amesteci cu zaharul si cu bicarbonatul. Pui ouale, vanilia, le amesteci din nou si pui faina. Daca nu se incheaga cum trebuie mai adaugi cate putina faina. Cand am folosit prima data branza la kg nu se inchega si am pus atat de multa faina ca se simtea chiar dupa ce ii prajeam.
Le dai forma, ii prajesti intr-o tigaie adanca pana se rumenesc bine, ii lasi sa se usuce pe niste servetele si ii servesti cu smantana si dulceata de afine.

Alta varianta ar fi sa iei praful de la Dr Oetker pentru papanasi si mai trebuie sa cumperi branza parca. Scrie pe cutie ce trebuie sa faci.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 22 Nov 2010, 14:06


--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
UXE
post 22 Nov 2010, 14:00
Post #878


Modelator


Group: Members
Posts: 6.733
Joined: 21 June 06
From: Bucuresti




nu se lasa la dospit ? se prajesc direct?

nu prea le am cu d-astea smile.gif


--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spy_oh_joy1389
post 22 Nov 2010, 14:04
Post #879


Megane zen și un mare plimbăreț


Group: Members
Posts: 3.879
Joined: 28 August 08
From: Sibiu




Nu ai ce sa lasi la dospit. Aia e la paine/blat etc. cu drojdie. Sa pui faina pana incepe sa se inchege(daca 200g nu sunt indeajuns) si poti sa ii dai forma si sa il pui in tigaie. Practice makes perfect! Nici mie nu mi-a iesit tocmai bun prima data. Daca ai mixer, ar fi bine sa il folosesti ca face treaba mai buna.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 22 Nov 2010, 14:07


--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
UXE
post 22 Nov 2010, 14:05
Post #880


Modelator


Group: Members
Posts: 6.733
Joined: 21 June 06
From: Bucuresti




am inteles biggrin.gif


--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PuscasMarin
post 22 Nov 2010, 14:53
Post #881


Membru cotizant


Group: Members
Posts: 398
Joined: 26 February 08
From: Brasov




Am incercat eu creteta cu papanasi de la Dr.Oetker si fiasco total...compozitia a iesit moale...am mai completat cu faina si tot nu s-a rezolvat....iar la prajit au iesit cruzi in interior.

E mai greu de facut papanasi in casa...adica nu-ti iese din prima...in timp te specializezi !

Spor !


--------------------
Renault Laguna Expression Grandtour 1.9 dci 2004 F9Q670
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatimeu
post 22 Nov 2010, 16:22
Post #882


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.710
Joined: 6 September 06




Conu Bucatar Sef-cu diploma deMERIT. No acum m-ai foarte suparat
eram gata sa fug la magazin sa iau curcanu, cand colo nema reteta pentru gutui si alte delicatese. Pai se poate mai sefule numai asa cu poze, fara sa ne delectezi (cum obijnuiai) cu toate peripetiile etapelor premergatoare , a coacerii in profunzine, si a degustarii?
mama ce imi vine sa fug si dupa o butelcuta de vin alb. Asta mere la ditamai "puiul" nu?


--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spy_oh_joy1389
post 22 Nov 2010, 18:43
Post #883


Megane zen și un mare plimbăreț


Group: Members
Posts: 3.879
Joined: 28 August 08
From: Sibiu




QUOTE(PuscasMarin @ 22 Nov 2010, 14:53)
Am incercat eu creteta cu papanasi de la Dr.Oetker si fiasco total...compozitia a iesit moale...am mai completat cu faina si tot nu s-a rezolvat....iar la prajit au iesit cruzi in interior.

E mai greu de facut papanasi in casa...adica nu-ti iese din prima...in timp te specializezi !

Spor !
*


Am facut de 2 ori si de 2 ori ne-au iesit foarte buni. Cred ca branza e de vina daca nu ti-a iesit. Garantez ca merge cu branza de la Milli ca noi pe aia am folosit-o, chiar daca e mai scumpa. Se vinde la pachet de vreo 250 de grame.


--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 22 Nov 2010, 20:08
Post #884


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Gata "tati",vine baiatu'!
Ma gandeam sa nu plictisesc lumea tot umpland cate o juma' de pagina de topic. blush.gif
Reteta originala am preluat-o din revista "Practic in bucatarie" nr.12/11.11.2010.Am cautat sa pun un link cu sursa dar nu o gasesc.Ori nu e e inca postata ori is io bolovan si n-o gasesc.
In consecinta o astern mai jos.
Ingredietele din reteta originala:
-700-800g piept de curcan
-200 costita afumata
-500g gutui
-o lingura de zahar
-o ceasca de ulei
-500-600g rosii
-50ml supa de pasare
-sare,piper
-1 pahar de vin alb
-coaja de la o lamaie
Iaca asa zice la revista:
DSC00577.JPG ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 641

De aici incolo am facut cam ce ne-a trecut noua prin cap.
Pentru sos am luat trei gutui frumoase,le-am spalat bine,le-am feliat eliminand cotoarele si partile lovite si apoi le-am pus la foc domol intr-o craticioara impreuna cu o juma' de ceasca de ulei(aprox.20').
Cat timp sotia se ocupa de sos eu am luat pieptul de curcan in lucru.
L-am spalat bine,l-am zvantat un pic si apoi l-am pus intr-un vas de Jena mai incapator.L-am "imbracat" in felii de bacon,am pus in vas restul de ulei,o cana mare de apa,condimente precum si doua crengute de patrunjel verde spalat bine in prealabil.
DSC00552.JPG ( Size: 2.13mb ) Number of downloads: 643
DSC00556.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 602

Ei bine,fiind o reteta ce o experimentam pentru intaias data aci am cam "zbarcit-o" oleaca! blush.gif
In primul rand ca bucata de piept de curacan era mai mare si avea aprox.1,2kg(nu 800g ca in reteta) iar in al doilea rand am vrut sa fim si noi "domni" si am cumparat baconul gata feliat.La plic!De cap sa-mi fie!! doh.gif
Era feliat baconul ala ca foaia de ziar si pana sa se patrunda bine pieptul de curcan s-a cam ars baconul.La asta nu ne asteptam!! ohmy.gif
<span class='edit'>22 Nov 2010, 20:12:</span>
Uite pozna ce a iesit! blush.gif
DSC00559.JPG ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 624

Daca eram baiat destept imi cumparam io fain-frumos o bucata de bacon si o feliam(mai grosut)cu masina de feliat de acasa si stiam de-o treaba.Asa ca a trebuit sa "dregem cumva busuiocu" si am facut si sosul de ciuperci.

This post has been edited by marian-j: 22 Nov 2010, 20:59


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 22 Nov 2010, 20:17
Post #885


Biciclist


Group: Members
Posts: 1.330
Joined: 30 January 07
From: Bucuresti




QUOTE(marian-j @ 22 Nov 2010, 20:08)
Gata "tati",vine baiatu'!
Ma gandeam sa nu plictisesc lumea tot umpland cate o juma' de pagina de topic. blush.gif
*



Nea' Mariane, sa nu mai spui asta. Preferam sa ne plictisesti cu retete si poze wink.gif


--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 22 Nov 2010, 20:33
Post #886


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Sosul de ciuperci e simplu de facut.
Un pic de marar verde pus la dinstuit in ulei cu o lingura de faina,o cana se lapte si o mana de ciuperci tocate.Totul se lasa la foc mic pana se inmoaie ciupercile si gata!
Cu sosul asta am combinat baconul si astfel l-am facut mai "potabil". happy.gif
Asta apropo de "apa comestibila" a lu' Loți de la Ministerul Mediului! icon_mrgreen.gif
Sa revenim la sosul de gutui.
Cam dupa douazaci de minute de tinut pe foc gutuile se vor inmuia.
Peste ele se adauga o lingura mare de zahar,coaja rasa de pe o lamaie si rosiile.Intrucat rosiile din comert sunt acre si urate noi am folosit rosii din conserva.Ar mai fi trebuit si o cana de supa de pasare dar nu am avut asa ca am pus un pic de Vegeta si un pic de apa si gata.Sosul s-a legat frumos si ai iesit si foarte bun la gust.
DSC00555.JPG ( Size: 2mb ) Number of downloads: 607

Pana am terminat cu sosurile se facuse si pieptul.Am scos verdeata din vas,am adaugat vinul si cam gata.Inca un pic dat la cuptor si basta.Apoi am pus in farfurii.
Restul se vede in postarea anterioara.
Spor in ramura! smile.gif
L.E.
Bine,coane Tamango!Asa am sa fac. smile.gif

This post has been edited by marian-j: 22 Nov 2010, 20:45


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M.C.
post 23 Nov 2010, 18:41
Post #887


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.152
Joined: 24 January 04
From: Ploiesti ,din cind in cind.




Dom'Marian,ai revenit cu teroarea gastronomica? icon_mrgreen.gif tongue.gif
Cu ce ti-am gresit noi,colegii tai de forum? icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

This post has been edited by M.C.: 23 Nov 2010, 18:44


--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatimeu
post 24 Nov 2010, 14:23
Post #888


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.710
Joined: 6 September 06




Conu Marian
Multumim frumos de prezentare. Si eu am vrut sa bucataresc ceva dar din lipsa gutui am facu ceva spaghete. Am nimerit o pasta de ardei iute incat am fost nevoit sa arunc (din pacate) continutul in tomberon.
Acum cand ajung acasa incep cautarile de gutui si trec la treaba. Mai greu cu sosul dar sper sa reusesc ceva.


--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
c0xty
post 25 Nov 2010, 09:31
Post #889


c0xty


Group: Members
Posts: 211
Joined: 23 June 10
From: In carciuma! DNFD!!!!




O ciorba de burta, prinde bine oricand!


--------------------
renault clio - B 30 AEJ 2002
Renault Clio II,1,5 dci

**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!**
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatimeu
post 25 Nov 2010, 10:15
Post #890


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.710
Joined: 6 September 06




am gasit gutui dar....... mai bine ca nu m-am apucat de treaba caci am adormit la tembelizor. Cand totusi o sa fac - si o sa fac , promit ca revin cu noutati.
Pana atunci pofta buna tuturor.


--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 25 Nov 2010, 22:35
Post #891


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




QUOTE(M.C. @ 23 Nov 2010, 18:41)
Dom'Marian,ai revenit cu teroarea gastronomica? icon_mrgreen.gif  tongue.gif
Cu ce ti-am gresit noi,colegii tai de forum? icon_mrgreen.gif  icon_mrgreen.gif
*


De ce va "terorizez"?
Pai hai sa-l citez pe herr semit:pentru ca vreau si pentru ca pot! sleep.gif
In plus vad ca pe matale de doare tastatura sa ne spui si noua cu ce te indopi pe meleagurile alea pe unde iti tocesti acum gumele de iarna. tongue.gif
Sincer acuma,chiar mor de curios!Cum te impaci cu bucataria supusilor lui Allah? rolleyes.gif
Colega tatimeu,daca iti mai pot fi de folos cu ceva da-mi de stire.
Daca te apuci de bucatarit cand sunt acasa iti pot oferi asistenta online!
In cazul in care ma intrebi ceva ce nu stiu fac rapid apel la "gadget-ul" meu multitasking denumit generic "nevasta.1".Dumneaei detine adeseori si rolul de "memorie externa" si evident ca "expertiza" ei este net superioara vizavi de cele doua maini stangi ale mele in materie de gatit. happy.gif
Spor!


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 25 Nov 2010, 23:39
Post #892


Private Spice


Group: Moderatori
Posts: 5.972
Joined: 27 September 05
From: Bucuresti




cand am zis eu asta, domnule bucatar sef al forumului? biggrin.gif abia astept reteta ta de pomana porcului.. biggrin.gif


--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatimeu
post 26 Nov 2010, 10:59
Post #893


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.710
Joined: 6 September 06




Conu Marian. revin cu poze dupa ce ajung acasa. Aseara am comis si eu minunea, dar am avut un avantaj fata de tine si anume am invatat din "greselile " tale. deci sa trecem la treaba:
- am spalat peptu de curca (mare domne mare- 1,300kg), l-am frecat bine cu piper (doar negru) sare si asa pentru fragezirea carnitei l-am imbaiat in ulei de masline. Am presarat o ploaie fina de patrunjel tocat (din pacate uscat caci numa asa am avut) si la sfarsit l-am inecat in nitica apa . L-am introdus in cuptorul preincalzit la 180grade.
- am curatat cu mare grija 3 gutui dolofane, le-am spalat si taiat asa la nimereala - cubulete, felioare si alte forme geometrice. Din lipsa de ulei Bunica am recurs la ala de masline (ceva virgin cica) cu teama mare in suflet de nitica amareala. Am aruncat in oala ceva de genul a juma pahar de vin -ulei si gata cratita pe foc. Invatand de la nevasta ca in timpul gatitului se foloseste lingura de lemn si berea cu masura am ramas priponit langa cratica. Am mai facut ceva treaba pe langa masa, adica am gatat berea inceputa si evident cat am decojit si taiat cubulete rosile am mai desfacut una berica. Pana aici totul bine avand in vedere ca pe ochiul alatura fierbea inabusit si molcom supa de pui. Cand a venit momentul zaharului am constatat ca in borcanul aferent nu era nici macar de o lingurita de cafea sa ca am desfacut cu multa graba borcanul de miere (dadeau sa se topeasca gutuile de tot) am golit ceva de genul a trei linguroaie de miere, coaja de la una lamaie gen pepene si cubuletele de rosii, mestecand cu linguroiul totul asa ca la carte stropit totul cu una cana de supa.
- normal in perioada asta am intors pieptutul de curca de 3-4 ori in tava stropind asa vesel din zeama lasata.
- 8 ciupercute brune spalate si taiate solzisori, un deget mare si gros de praz (nu frunze) taiate asa ca de o domnisoara, piper sare si puntintel uloi au ajuns in a treia oala pe aragaz. Doar reteta cerea si ceva tocanita nu.
cat timp s-au perpelit cele de mai sus am scos curca si am imbracat-o frumos frumos cu feliute de jambon afumat de sici ca acum l-am scos pe ala micu din vana. Am reintrodus biata pasare in cuptor dar numa dupa ce am imbatat-o cu 1 1/2 pahar de vin Grasa de Cotnari.
Am zdrobit 4 catei de usturoi, un varf lingura faina dizolvata in nitica lapte si gata si tocanita, stropita iarasi cu patrunjel.

cand totul era gata "aranjat" pe platou soseste in bucatarie si nevasta (de la sedinta lu ala micu) si cum ii sta bine unui gospodar mi-am laudat si eu marfa. Surpriza a avut trecere si eu m-am ales cu.....
Cum am promis o sa vina si pozele.

This post has been edited by tatimeu: 26 Nov 2010, 11:01


--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 26 Nov 2010, 11:28
Post #894


Private Spice


Group: Moderatori
Posts: 5.972
Joined: 27 September 05
From: Bucuresti




poze? biggrin.gif


--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatimeu
post 27 Nov 2010, 19:37
Post #895


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.710
Joined: 6 September 06




am promis poze deci in ordinea operatiunilor din bucatarie ele se prezinta astfel:


--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinCT
post 27 Nov 2010, 19:55
Post #896


Honor et Patria


Group: Members
Posts: 3.441
Joined: 22 July 07
From: Constanta




N-a mai ramas nimic?


--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 27 Nov 2010, 22:14
Post #897


Biciclist


Group: Members
Posts: 1.330
Joined: 30 January 07
From: Bucuresti




I le-o fi mancat pisicul din avatar ... hai nene cu pozele smile.gif


--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatimeu
post 28 Nov 2010, 14:13
Post #898


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.710
Joined: 6 September 06




scuze erau prea mari si se pare ca monstrul meu de laptop nu a fost in masura sa le incarce. dac a merge acum uite asa se prezinta opera:


28 Nov 2010, 14:22:
dupa multe injuraturi la adresa operatorului de telefonie mobila Orange, poate acum reusesc sa urc si pozele:
papa1.JPG ( Size: 276.76k ) Number of downloads: 107
papa2.JPG ( Size: 275.63k ) Number of downloads: 101
papa3.JPG ( Size: 278.13k ) Number of downloads: 81
papa4.JPG ( Size: 298.05k ) Number of downloads: 75
papa5.JPG ( Size: 278.17k ) Number of downloads: 73
papa6.JPG ( Size: 281.43k ) Number of downloads: 71
papa7.JPG ( Size: 333.24k ) Number of downloads: 66
papa8.JPG ( Size: 216.29k ) Number of downloads: 64
papa9.JPG ( Size: 317.26k ) Number of downloads: 63
papa10.JPG ( Size: 255.04k ) Number of downloads: 62
papa11.JPG ( Size: 249.88k ) Number of downloads: 77
papa12.JPG ( Size: 256.62k ) Number of downloads: 90
papa13.JPG ( Size: 275.34k ) Number of downloads: 104
papa14.JPG ( Size: 240.51k ) Number of downloads: 102

No hai ca am reusit biggrin.gif
La poze nu ma prea pricep, ore de aranjamete pe farfurii nu am luat, dar nevasta zice ca cica ma pricep la bucatarie.
Jur ca pisicul nu a mancat nimic.
Si pentru ca in penultimul meu post am zis ca am primit ceva...., ca sa nu va mai ganditi la una alta va spun ce am primit: - "acum spala si vasele!"


This post has been edited by tatimeu: 28 Nov 2010, 14:22

Attached thumbnail(s)
papa1.JPG ( Size: 276.76k ) Number of downloads: 77
papa2.JPG ( Size: 275.63k ) Number of downloads: 34
papa3.JPG ( Size: 278.13k ) Number of downloads: 25
papa4.JPG ( Size: 298.05k ) Number of downloads: 26
papa5.JPG ( Size: 278.17k ) Number of downloads: 18
papa6.JPG ( Size: 281.43k ) Number of downloads: 24
papa7.JPG ( Size: 333.24k ) Number of downloads: 28
papa8.JPG ( Size: 216.29k ) Number of downloads: 30
papa9.JPG ( Size: 317.26k ) Number of downloads: 30
papa9.JPG ( Size: 317.26k ) Number of downloads: 40


--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 28 Nov 2010, 20:43
Post #899


Biciclist


Group: Members
Posts: 1.330
Joined: 30 January 07
From: Bucuresti




ne-ai omorat smile.gif ... in ultimele poze stii zicala din batrani, nu ?
"Vinul dupa bere e placere / Berea dupa vin e un chin"


--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 28 Nov 2010, 21:44
Post #900


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




QUOTE(semit @ 25 Nov 2010, 23:39)
cand am zis eu asta, domnule bucatar sef al forumului? biggrin.gif abia astept reteta ta de pomana porcului.. biggrin.gif
*


Ooo,ai zis-o demult,coane!Tare demult!
Cam pe atunci cand ne strambam de ras cu "Hi,i'm Sid!". biggrin.gif
Pe vremea aia aveai un ursulet simpatic la avatar nu "uratania" de acu'. tongue.gif
Pomana porcului?
Hummm...
Imi fac pomana si il las sa traiasca! rolleyes.gif
**************
Frate tatimeu,m-ai spart!
Cui ma gasisem io sa-i ofer asistenta!! happy.gif
Mai nene,esti un adevarat vrajitor!!Atata de fain ai combinat toate cele pe acolo ca mi-a nadusit ceru' gurii!!Cel putin la faza cu mierea in gutui m-ai lasat "bujbe"!!Suuuper idee!!Ai jonglat un pic la limita cu uleiul ala de masline dat fiind faptul ca ai utilizat mirodenii puternice si usturoi.Io n-as fi avut tupeul sa combin uleiul virgin de masline cu usturoiul zdrobit!Cel mult as fi folosit cateii intregi si ii scoateam din tava inainte de a pune vinul.Felicitari!!
Sa va fie de bine!
In final,iata parerea mea vizavi de ispravile dumitale: up.gif aplauze.gif trophy.gif
P.S.
Chiar aveam de gand sa comentez(cu gura pana la urechi)urmatoarele:
"Surpriza a avut trecere si eu m-am ales cu....."
Cat pe ce sa postulez faptul ca femelele(indiferent de specie)devin mult mai cooperante atunci cand sunt bine hranite si matale te-ai ales cu "..." ,dupa ce l-ai dus pe ala micu' la culcare,nu cu un banal spalat de vase!! radmasa.gif

This post has been edited by marian-j: 28 Nov 2010, 23:39


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
70 Pages « < 28 29 30 31 32 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th September 2025 - 15:15
Dacia