Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

70 Pages « < 27 28 29 30 31 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mancarea preferata

semit
post 4 Oct 2010, 22:14
Post #841


Private Spice


Group: Moderatori
Posts: 5.972
Joined: 27 September 05
From: Bucuresti




eu cred ca voi iar vreti sa vin la TM sa fac paguba ... rolleyes.gif


--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dodone
post 4 Oct 2010, 22:18
Post #842


membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)


Group: Members
Posts: 2.134
Joined: 21 May 05
From: Timisoara




Te asteptam cu drag. Suncem bucuroși dă goșci imbratisare.gif cheers.gif drunksinging.gif
Acum ma culc. Noapte buna.


--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Abo
post 7 Oct 2010, 19:28
Post #843


Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior.


Group: Members
Posts: 288
Joined: 14 August 10
From: Codlea/Brasov




ai ai ai ce faceti voi membrilor pofticiosi ... pff ... maine ma ingras cateva kilograme 38.gif


--------------------
Renault Megane Hatchback - BV 92 ABO 2005 1.5 dCi 82 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 10 Oct 2010, 19:21
Post #844


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Ehe drajilor,o venit vremea sa experimentam bucataria fusion.
Nu degeaba am umplut asta vara burdihanele neamurilor din Spania.Am mai intrebat si io ce se gateste prin cuhniile catalane wink.gif
Hai sa vedem ce baga aia in ei.
Va propun sa facem pulpe de pui fierte in suc portocale si ca garnitura niste cartofi la cuptor ceva mai deosebiti.
Pentru inceput luam cateva portocale si pulpe de pui refrigerate.
Noi am folosit patru pulpe superioare,patru inferioare si sase portocale mari.
Vreau sa va atrag atentia asupra unei inadvertente ce va aparea in poze.Cand am capatat reteta ori a uitat adormitu' ala de varu-mio sa-mi spuna ori aveam eu prea multa bere in cap si nu am retinut dar pulpele,indiferent daca sunt superioare sau inferioare,se vor pune la fiert fara piele!Norocul meu ca am sunat-o azi pe vara-mea si am remediat neajunsul inainte de a fi prea tarziu.
Sa revenim.
Prima miscare,stoarcem portocalele si punem sucul obtinut intr-un vas in care vom adauga o lingurita de scortisoara macinata si amestecam energic.
DSC00465.JPG ( Size: 2.17mb ) Number of downloads: 903

Pentru fiecare doua pulpe socotim si un baton de scortisoara.Spalam bine pulpele si le cufundam in vasul cu suc.
DSC00466.JPG ( Size: 1.83mb ) Number of downloads: 812
DSC00468.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 771

Dupa ce le-am inmuiat bine-bine in suc luam un vas incapator,punem batoanele de scortisoara pe fund,punem pulpele in vas,rasturnam sucul deasupra si cam gata.Acoperim vasul si il bagam la frigider pana a doua zi.
DSC00469.JPG ( Size: 2.4mb ) Number of downloads: 762

Fine del primo tempo!



<span class='edit'>10 Oct 2010, 21:05:</span>
Secundo tempo. smile.gif
A doua zi!!
Luam niste cartofi de marime mijlocie,ii spalam cu mare atentie si apoi ii "crapam" in sferturi fara ai curata de coaja.
DSC00471.JPG ( Size: 1.96mb ) Number of downloads: 723

Ii punen intr-un prosop curat si ii lasam la zvantat.
Intre timp curatam cativa catei de usturoi,ii tocam marunt,ii punem intr-un bol mic,adaugam o lingura zdravana de ulei de masline si o lingurita de rozmarin tocat marunt.Ideal ar fi fost ca rozmarinul sa fie verde-proaspat dar nu am gasit asa ca am folosit din acela uscat.Se amesteca bine ingredientele si apoi luam o tava ce va intra la cuptor.O vom tapisa cu hartie pergament pentru copt si asezam sferturile de cartofi in tava.Peste cartofi turnam melanjul de usturoi,rozmarin si ulei si dam totadata pe ei cu sare dupa pofta inimii.Asezam bucatile de cartofi in asa fel incat sa nu se atinga una de alta sa le poata "lua" dogoarea cuptorului pe toate partile.
DSC00472.JPG ( Size: 2.16mb ) Number of downloads: 163

Bagam tava pe treapta cea mai de sus in cuptorul bine incins in prealabil la foc viu si fugim repede la frigider de unde aducem vasul cu pulpele lasate la macerat de ieri.La faza asta am scos eu pielea de pe pulpe spre bucuria liotei mele de pisici!Au halit-o instant!Cu sucul de portocale cu tot!Face bine la raceala! happy.gif
Rasturnam pulpele intr-o tigaie incapatoare si lasam sa fiarba la foc mare.
DSC00473.JPG ( Size: 2.34mb ) Number of downloads: 140

Eh,sa vedeti mai fratilor mirosuri!Bolunzesti,nu alta!Portocale,cu rozmarin,cu usturoi,aroma molateca de cartofi copti,etc.Nebunia de pe lume! rolleyes.gif
In cca 40min cartofi sunt gata si cam tot pe atunci va fi scazut de tot si zeama in care se fierb pulpele.Oprim focul la cuptor si continuam cu pulpele.Trebuie facuta o manevra de finetze!Pe masura ce scade zeama se va forma un sos gros in tigaie.Daca scade prea mult sosul se va arde si va deveni amar!!Da' noi ni-s copii destepti si nu vom lasa sa se intample acest lucru! wink.gif
In consecinta vom scoate pulpele din tigaie cand inca sosul e destul de cremos,le punem intr-un vas,aruncam la gunoi ce mai e prin tigaie si o spalam bine.
DSC00474.JPG ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 154

Dupa aceea punem tigaia inapoi pe aragaz,o incingem zdravan,punem un pic de ulei si punem pulpele la rumenit.Atentie!!Rumenitul duraza cateva zeci de secunde!!Sa nu lasati prea mult pulpele pe foc deoarece se arde sosul in care s-au "imbracat".Puteti manevra fara grija pulpele deoarece carnea nu se desprinde de pe os!! wink.gif
Cand pulpele sunt rumenite sunt gata de sevire.
Adugam niste cartofi si gata.Bagam in noi!!

This post has been edited by marian-j: 10 Oct 2010, 20:17


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dodone
post 10 Oct 2010, 20:13
Post #845


membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)


Group: Members
Posts: 2.134
Joined: 21 May 05
From: Timisoara




Eu am o dilema: cum puii mei nu te ataca vecinii, la ce miasme scapa din bucataria ta ?
Cand o sa vin la tine sa-mi iau setul de roti de iarna o sa vin seara, poate poate nimeresc bine... 38.gif. Dupa ritmul in care gatesti probabilitatea e mare.


--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 10 Oct 2010, 20:15
Post #846


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Tertio.
Rezultat final!
DSC00475.JPG ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 227

Gust impresionant.Dulceata portocalelor in combinatie cu fragezimea carnii se intalneste cu gustul frust dat de usturoi si rozmarin peste care se suprapune bunatatea cartofului dogorit.Minunatie in doi timpi!! happy.gif

P.S.
Totul facut de mine fara ajutorul nevestii! mandru.gif
Nu ca ma laud da' nici de modestie nu debordez! laugh.gif


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dodone
post 10 Oct 2010, 20:20
Post #847


membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)


Group: Members
Posts: 2.134
Joined: 21 May 05
From: Timisoara




Gataaa !!! post-336-1110552489.gif NU MAI SUPORT !! Ma urc in taxi (masina e blocata de masinile altor vecini) si vin la mancare ! Da' pana cand ?


--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 10 Oct 2010, 20:24
Post #848


Private Spice


Group: Moderatori
Posts: 5.972
Joined: 27 September 05
From: Bucuresti




QUOTE(marian-j @ 10 Oct 2010, 21:15)

Gust impresionant.Dulceata portocalelor in combinatie cu fragezimea carnii se intalneste cu gustul frust dat de usturoi si rozmarin peste care se suprapune bunatatea cartofului dogorit.


*




wtf sad.gif 173.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif post-336-1110552439.gif


--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 10 Oct 2010, 20:25
Post #849


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Am gardul inalt,coane Dodone,si pisici fioroase!
Mai facea misto de madam-j un prieten.Zicea ca in momentul cand ne vom pune hota si se va apuca 'mneaei de gatit se vor aduna vecinii cu bucatile de pita in maini in dreptul gurii de refulare! radmasa.gif


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinCT
post 10 Oct 2010, 20:27
Post #850


Honor et Patria


Group: Members
Posts: 3.441
Joined: 22 July 07
From: Constanta




Oh doamne deja simt mirosurile biggrin.gif
Nu degeaba si-au gasit casa pisicile alea la tine wink.gif


--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dodone
post 10 Oct 2010, 20:28
Post #851


membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)


Group: Members
Posts: 2.134
Joined: 21 May 05
From: Timisoara




Nu te culca pe-o ureche. Am conditie fizica f. buna, cunosc tehnica de trecere a gardurilor prin coborare in echer. Cat despre pisici, nicio problema, sunt specialist, am fost crescator de persane.
Deci, pazea !

This post has been edited by Dodone: 10 Oct 2010, 20:29


--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
UXE
post 12 Oct 2010, 14:12
Post #852


Modelator


Group: Members
Posts: 6.733
Joined: 21 June 06
From: Bucuresti




numai ptr cunoscatori icon_mrgreen.gif

101008_190324.jpg ( Size: 2.16mb ) Number of downloads: 307
07102010258__1_.jpg ( Size: 470.25k ) Number of downloads: 240
07102010266.jpg ( Size: 422.66k ) Number of downloads: 210


--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M i h a i
post 12 Oct 2010, 23:35
Post #853


_______________________


Group: Members
Posts: 5.669
Joined: 12 September 06




2 mici...2 frigarui...2 dab...clasic ... smile.gif

Attached thumbnail(s)
DSCN2926.jpg ( Size: 2.03mb ) Number of downloads: 252


--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 12 Oct 2010, 23:52
Post #854


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Tura viitoare pune frigaruile "pe lung" cu o extremitate a tepushei aflata in afara gratarului.Se manevreaza mult mai usor daca le invarti de batz! wink.gif
Inca ceva!
Cand micii sunt aproape gata,rupe-ti de la gura doua-trei inghitituri de dab si toarna-le pe ei.Vei fi surprins ce savoare faina capata! smile.gif

This post has been edited by marian-j: 12 Oct 2010, 23:54


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 16 Oct 2010, 09:17
Post #855


Membru autentic


Group: Members
Posts: 5.520
Joined: 7 June 06
From: B




QUOTE(marian-j @ 13 Oct 2010, 00:52)
Cand micii sunt aproape gata,rupe-ti de la gura doua-trei inghitituri de dab si toarna-le pe ei.Vei fi surprins ce savoare faina capata! smile.gif
*


Truc foarte bun acesta cu stropitul de bere peste carnita (oricare ar fi ea) la gratar up.gif

QUOTE(marian-j @ 13 Oct 2010, 00:52)
Tura viitoare pune frigaruile "pe lung" cu o extremitate a tepushei aflata in afara gratarului.Se manevreaza mult mai usor daca le invarti de batz! 
*



Adica cam asa ceva coane Marian tongue.gif ?

IMG_9700.JPG ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 271
IMG_9701.JPG ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 179


This post has been edited by dan22y: 16 Oct 2010, 09:24


--------------------
R M - B 8
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hitman1234
post 16 Oct 2010, 14:29
Post #856


Bringing secsi back


Group: Members
Posts: 1.791
Joined: 9 February 08




QUOTE(marian-j @ 10 Oct 2010, 21:15)
Totul facut de mine fara ajutorul nevestii! mandru.gif
Nu ca ma laud da' nici de modestie nu debordez! laugh.gif
*



Ai de viata mea,abia acu vazui ce nebunii culinare faci matale, da' mai bine ca iar muream de ciuda daca vedeam mai devreme..bai si abia am mancat si tot balesc incredibil wacko.gif

brava coane, pari genul meu de om,caruia ii place viata bucata cu bucata biggrin.gif

P.S.: ai naibii pui dopati, ditamai bucata se transforma in vrabie dupa ce-i pui pe foc...

ON: m-am procopsit cu niste castraveti,cantitate industriala si ce ma gandesc eu cu mintea mea odihnita..hai sa fac o mancare din ei..asa ca am purces la curatat castravetii, taiat cubulete, pus la fiert, taiat niste ceapa, pus la calit la foc mic, taiat niste rosii cubulete, taiat niste marar marunt, scurs castravetii, amestecat totul cu doua linguri de faina si apoi acrit cu zama de lamaie..dupa douazeci de minute la cuptor pun poza biggrin.gif

This post has been edited by hitman1234: 16 Oct 2010, 15:56

Attached thumbnail(s)
SANY0274.JPG ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 167


--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MuciX
post 16 Oct 2010, 20:49
Post #857


sunt un om bun


Group: Members
Posts: 9.559
Joined: 19 November 07
From: când în când




QUOTE(marian-j @ 10 Oct 2010, 20:21)
Prima miscare,stoarcem portocalele si punem sucul obtinut intr-un vas in care vom adauga o lingurita de scortisoara macinata si amestecam energic.
DSC00465.JPG ( Size: 2.17mb ) Number of downloads: 903

Pentru fiecare doua pulpe socotim si un baton de scortisoara.Spalam bine pulpele si le cufundam in vasul cu suc.
*



Coane Mariane, m-ai cam bagat in ceturi... blush.gif . Ia sa-mi zici matali si mie cum ii cu scortisoara aia, ca am pus acum pulpele la dezghetat si nu stiu cum sa fac sucul ala.
Am cautat batoane de scortisoara si nu am gasit neam. O scot la capat doar cu d-aia praf? Si daca da, cate lingurite/pulpa?

M-ai umplut de pofta si acum sunt si confuz. ph34r.gif


--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 16 Oct 2010, 22:07
Post #858


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Colega MuciX,ma grabesc sa-ti raspund in primul rand dumitale ca sa nu intri in criza de timp!
Scortioasora batoane(sau rulori cum scrie pe punga)am cumparat-o din Kaufland.Undeva in jur de 2ron/punga.Pun poza ca sa vezi ambalajul.Daca nu ai batoane nu cred sa fie asa bai mare.Avantajul batoanelor e ca au o aroma foarte puternica si raman sub pulpe pe perioada marinarii.In acest fel nu se pierd in sucul de portocale cum face cea macinata.Eu am pus o singura lingurita de scortisoara praf.Probabil ca daca vei mai adauga inca o juma' de lingurita ai rezolvat problama insa ar fi indicat sa mai umbli din cand in cand la pulpe si sa le mai invarti prin vas cat timp stau la frigider.
Spor la treaba si pofta buna!
Nu uita sa faci si cartofii aia ca-s buni rau! smile.gif

Attached thumbnail(s)
DSC00496.JPG ( Size: 2.15mb ) Number of downloads: 133


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MuciX
post 16 Oct 2010, 22:14
Post #859


sunt un om bun


Group: Members
Posts: 9.559
Joined: 19 November 07
From: când în când




Facem tot, ai parte de increderea mea, ma las pe maini bune zic eu. Doar ce am terminat de facut sucul de portocale si venisem sa ma mai docomentez cum e cu pulputele. Le-am curatat si pele mai acum 5 minute. Abia astept maine happy.gif


OFF Ti-am dat add pe mess, sper sa nu fie cu deranj. Ti-am spus sa nu te sparii ph34r.gif


--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 16 Oct 2010, 22:26
Post #860


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




QUOTE(dan22y @ 16 Oct 2010, 10:17)
Adica cam asa ceva coane Marian tongue.gif ?
*


Exact asa,mai nene!!Esti artist! up.gif
Ce mai observ eu in pozele matale?O grija deosebita pentru detalii!!Frigaruile alea sunt facute la marele fix.Bucatile din care sunt alcatuite sunt taiate atent la dimensiuni apropiate ca se patrunda toate in mod egal.Cine le-a pregatit nu a facut treaba asta pt prima oara!Bravo! smile.gif

QUOTE(hitman1234 @ 16 Oct 2010, 15:29)
brava coane, pari genul meu de om,caruia ii place viata bucata cu bucata  biggrin.gif
Imi permit sa-ti editez oleaca postul in timp ce zambesc cu gura pana la urechi! biggrin.gif
Pai daca am reusit sa nu certam de cand stam la taclale p-aci pe forum inseamna ca avem destule de multe in comun! wink.gif
drunksinging.gif  cheers.gif  imbratisare.gif  grouphug.gif  biggrin.gif
ON: m-am procopsit cu niste castraveti,cantitate industriala si ce ma gandesc eu cu mintea mea odihnita..hai sa fac o mancare din ei..asa ca am purces la curatat castravetii, taiat cubulete, pus la fiert, taiat niste ceapa, pus la calit la foc mic, taiat niste rosii cubulete, taiat niste marar marunt, scurs castravetii, amestecat totul cu doua linguri de faina si apoi acrit cu zama de lamaie..dupa douazeci de minute la cuptor pun poza  biggrin.gif
*


D-apoi nici cu matale nu mi-e rusine!!
Foarte apetisanta mancarica aia a dumitale.Nu am mancat nici o data castraveti gatiti!Doar natur,in sosuri reci sau in salate.Ma intreb ce gust au si tre' recunsoc faptul ca imi cam ploua in "mestecatoare". happy.gif

<span class='edit'>16 Oct 2010, 23:44:</span>
Tot OFF.
Am dat curs invitatiei,coane MuciX,dar intru foarte rar.Iti multumesc! smile.gif

This post has been edited by marian-j: 16 Oct 2010, 23:17


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MuciX
post 18 Oct 2010, 10:28
Post #861


sunt un om bun


Group: Members
Posts: 9.559
Joined: 19 November 07
From: când în când




Sa traiesti din nou 'Nea Marian. In primul multumesc pentru rasunsul ala prompt; ma gandeam si eu sa mai trantesc inca o lingurita de scortisoara in loc de batoanele alea, dar probabil ca daca nu as fi primit confirmarea aia nu as mai fi fost la fel de entuziast.
Cat despre masa in sine, am fost 4 insi (2 cupluri), iar rata de succes a fost de 50%. Noua baietilor ne-a placut, fetelor nu, in schimb le-au placut cartofii icon_mrgreen.gif

Numai bine si saru'mana pentru masa. blush.gif


--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 18 Oct 2010, 18:31
Post #862


Membru autentic


Group: Members
Posts: 5.520
Joined: 7 June 06
From: B




QUOTE(marian-j @ 16 Oct 2010, 23:26)
Exact asa,mai nene!!Esti artist! up.gif
Ce mai observ eu in pozele matale?O grija deosebita pentru detalii!!Frigaruile alea sunt facute la marele fix.Bucatile din care sunt alcatuite sunt taiate atent la dimensiuni apropiate ca se patrunda toate in mod egal.Cine le-a pregatit nu a facut treaba asta pt prima oara!Bravo! smile.gif
*



Coane Marian, eu sunt mic pe langa bucataria matale... tongue.gif mai "improvizam" si noi una alta cand mai avem timp wink.gif . Oricum, vremea ne obliga sa stam prin casa si sa gatim din retele matale ca tare bune is... wub.gif


--------------------
R M - B 8
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 18 Oct 2010, 22:44
Post #863


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Colega dan22y,iti multumesc pentru aprecieri! smile.gif
Imi permit sa te corectez.Nu esti mic ci mai tanar si te rog sa ma crezi ca acest lucru e in favoarea dumitale. biggrin.gif
Coane MuciX,asta e!
Gusturile nu se discuta.
Mi-s oleaca dezamagit ca fetele nu ti-au apreciat efortul.
Da' nu-i nimic!Nu ne dam batuti!Orice sut in tur e un pas inainte! rolleyes.gif
Mai cautam,mai experimentam si tot o sa gasim ceva ce sa fie si pe placul dumnealor.
Sa va fie de bine!


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spy_oh_joy1389
post 25 Oct 2010, 11:09
Post #864


Megane zen și un mare plimbăreț


Group: Members
Posts: 3.879
Joined: 28 August 08
From: Sibiu




Adineauri ciorba de fasole cu ceapa.
Ce mai ceapa, s-a rupt titanicu iara, celine dion etc. plange.gif plange.gif plange.gif 38.gif


--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 26 Oct 2010, 18:59
Post #865


Unique like everyone else


Group: Members
Posts: 3.955
Joined: 19 January 08
From: Bucuresti




si acum desert smile.gif

galuste cu prune

deobicei imi facea bunica cand eram mic si recent mi se facuse pofta rau... asa ca am cautat o reteta si impreuna cu prietena ne-am pus pe treaba.

pentru curiosi am folosit reteta de pe siteul asta http://www.gustos.ro/retete-culinare/praji...e-cu-prune.html ( doar pentru ca avea si scortisoara prin compozitie wub.gif laugh.gif )

hint: sa luati cele mai mici prune posibile altfel va ies guguloaiele imense.

Attached thumbnail(s)
DSC_5284.jpg ( Size: 435.8k ) Number of downloads: 130


--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spy_oh_joy1389
post 27 Oct 2010, 21:09
Post #866


Megane zen și un mare plimbăreț


Group: Members
Posts: 3.879
Joined: 28 August 08
From: Sibiu




Am reusit sa imi fac taitei de orez asemanatori la gust cu cei de la fast-food-urile chinezesti.

Va dau reteta mea obtinuta prin incercari. Am descoperit ca e mai bun prazul in loc de ceapa.

Luati taitei de orez subtiri. Am luat de la Mega Image un pachet la 8 lei cu taitei impartit in 4 portii inauntru. O portie ajunge pentru un castron mai mic. Cumparati niste praz, ciuperci, sos de soia(tot din Mega Image), si ulei de masline.

Fierbeti taiteii vreo 5 minute, pana se inmoaie bine. Ii tineti in apa sa ramana moi(eu ii scosesem vreo 5 minute din apa si se intarisera deja). Puneti putin ulei de masline intr-o tigaie mai mare ca sa caliti prazul si niste usturoi. Eu am pus o coada de praz cam cat degetul de lunga taiat cubulete si 2 catei de usturoi. Il caliti un minut, doua dupa care adaugati putin sos de soia, cat sa se coloreze.

Puneti ciuperci cate vreti voi, sa se incalzeasca un pic si aruncati taiteii peste. Amestecati sa mai intre praz si ciuperci printre taitei. Cat timp se mai incing pe acolo mai adaugati sos de soia putin cate putin si amestecati astfel incat sa se rumeneasca taiteii. Puteti sa ii faceti mai crocanti sau mai moi, cum va place. Mie imi plac mai uscati. Puneti in castronel care si mancati cu bete biggrin.gif . Daca nu v-a iesit prima data, nu va dati batuti, ca nici mie nu mi-au iesit din prima, dar azi si ieri au fost foarte buni. Sa nu puneti prea multa sare ca sosul de soia este foarte sarat. Piperul merge foarte bine pe ei. Succes si pofta mare!

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 27 Oct 2010, 21:11


--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 18 Nov 2010, 21:07
Post #867


Unique like everyone else


Group: Members
Posts: 3.955
Joined: 19 January 08
From: Bucuresti




ca deobicei vin cu desertul smile.gif


Mere rondele cu rom si scortisoara

Attached thumbnail(s)
DSC_6136.jpg ( Size: 406.01k ) Number of downloads: 133


--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 18 Nov 2010, 21:41
Post #868


Biciclist


Group: Members
Posts: 1.330
Joined: 30 January 07
From: Bucuresti




Apetisant ! Dar reteta ?


--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marian-j
post 18 Nov 2010, 21:52
Post #869


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.580
Joined: 10 January 08
From: Timișoara




Daca colegul rtBK va propune desertul eu imi permit sa vin cu felul doi si anume piept de curcan invelit in felii de bacon dat la cuptor cu vin alb, frunze de patrunjel verde si mirodenii.
DSC00556.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 148

Ca garnitura pentru pieptul de curcan adaugam un sos de gutui si rosii decojite iar pentru bacon un sos de ciuperci proaspete facut cu lapte,usturoi si marar.
DSC00560.JPG ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 152

Ar mai treubui o ciorba sau o supa si ceva ca antreu.Asta ca sa gatam numaratoarea inversa inceputa deja.
Hai,se baga careva? rolleyes.gif


--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
xcss
post 18 Nov 2010, 22:40
Post #870


Born to Be Epic


Group: Members
Posts: 1.669
Joined: 24 August 07




Io ma bag numa ca sa salivez o tzara si ma retrag.


--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
70 Pages « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th September 2025 - 00:05
Dacia