Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

70 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mancarea preferata

marian-j
post 9 Aug 2010, 23:36
Post #811

Membru autentic

Group: Members
From: Timișoara

QUOTE(M.C. @ 4 Aug 2010, 20:12)
Dom' Marian,don'soara Yochanna,nimic ,nimic?
Pai asa se comporta niste candidati la presedintie? icon_mrgreen.gif
Ce va zice electoratul? biggrin.gif 
Sau sunteti in vacanta parlamentara? icon_mrgreen.gif
*

Care vacanta,coane!
La noi e ca la hotel mai nou!
Ba ne vin neamurile din Spania si Anglia in vizita,ba prietenii din Germania si Scotia ba mergem la nunti(am bifat deja doua si mai urmeaza doua!! wacko.gif )
Intrucat stam la casa suntem "preferatii" deoarece se sta la masa mai mult in curte,pe iarba,la umbra nucului si nu printre "betoanele" incinse de la blocuri. wink.gif
QUOTE(Yochanna @ 8 Aug 2010, 11:49)
eehh...  exista gateala si pe vremurile astea, insa, situatia este urmatoarea:  nu apuc sa fac si poze, pentru ca mancarea dispare instant.  smile.gif 
am sa incerc sa ma adun intr-o zi, si-am sa postez ultimele pozne culinare smile.gif
*

La fel si la noi! wink.gif
Nimeni nu comenteaza!
Ce punem pe masa aia se mananca.Fara mofturi sau ifose!
E cald de pocnesti si in consecinta nu avem vreme de "sofisticaraie".
Multe salate,supa de pui(de la tara de la un prieten)cu taietei facuti de mama,snitele,gratare,cartofi piure,natur,gratinati,etc si fructe de sezon.Lubenita e pe primul plan!Aaa,sa nu uit!Porumb fiert!In medie 10 stiuleti pe zi!Baloteaza "spaniolii" la porumb de zici ca-s masini de tocat dar se cam feresc carne!Abia de ciugelsc un snitel sau un gratar dar daca le pun pe masa rosii de la vara-mea de la Belinț si telemea de oaie li se bat calicii la gura. happy.gif
In contrapartida am in frigider cateva "ruzi" de Fuet de la mama lui! wink.gif
Am si "jamon" da' cu ala nu ma omor.Tot mai bun "șoncu" nost'! blush.gif
Intr-o seara mai racoroasa s-a indurat madam-j sa-si petreca o vreme mai indelungata in fatza aragazului si a "produs" o oala de vre-o 6l de ciorba de salata verde.
Nu-i complicata dar presupune un pic de atentie sa nu se "prinda" laptele de oala si viteza mare de executie!
Se ia o juma' de kila de afumatura(costita,kaiser,piept afumat,ce doriti)si se pune la dinstuit in oala!Cand afumatura lasa un pic de untura se adauga o lingura de faina si cativa catei de usturoi tocati marunt.Se amesteca totul energic pana cand afumatura se "pargaleste" si devine usor crocanta!Nu lasam afumatura sa se "usuce" prea mult!Cand se "aureste" rantasul adaugam rapid trei litri de lapte.Cat mai "gras" cu putinta!Se amesteca aproape continuu!!Intre timp ajutorul de bucatar(aka,mandea!) curata doua salate imense(tip "varza)spala bine frunzele,le "zdrumica"(adica le rupe)din mana si le pune intru-un castron larg sa se scurga de apa.Cand laptele da in clocot se pun frunzele de salata in oala si se amesteca bine in freamatul clocotitor.E momentul sa dam pe spate!!"Clocoteala" greoaie de afumatura,ustroi,faina si lapte se amesteca cu mirosul reavan,usor amarui si aromind violent a frunza cruda al salatei.O minunatie de efluvii ce se completeaza fericit unele pe celelatele! wub.gif
Stati ca nu am terminat!
E momentul sa trec eu la "schimbat viteze".Trebe "brand" sa invarti in oala aia! sleep.gif
Intre timp cocoana mea toaca o legatura zdravana de marar si o pune in oala si apoi vine cu vre-o doi litri de apasa subtiem un pic fiertura ca altfel devine ciulama.Io "bag de voie" cu linguroiul de lemn si invart continuu sa nu se prinda fiertura de fundul oalei.Cand salata se "intoarce" dupa lingura(semn ca e fiarta,adica dupa cca 20min) reducem focul si rasturnam in oala si un polonic zdravan de smantana.Smantana ii ofera ciorbei un soi de "personalitate" aparte si o transforma dintr-o fiertura de oarecare intr-un fel de mancare de sine stator.Nici pita nu trebuie! happy.gif
Mai invartim un pic pana se omogenizeaza smantana si stingem focul.Gata! a scapat.gif
Noi preferam sa mancam ciorba asta fierbinte.
Bolunzii de "spanioli" o prefera rece!Si-au pus cuburi de gheatza in in ea,au "innegrit-o" cu otet balsamic si au bagat in ei ca spartii! biggrin.gif
Au doua zi au spus clar ca o vor direct din frigider.Ne-am "executat",ce sa facem."Clientul" nostru,victima noastra! rolleyes.gif
P.S.
Colega pcs,multumim de de idee! up.gif
Reteta dumitale de pui pe sticla o vom folosi la iarna doarece vom impusca doi iepuri deodata!Opresc caloriferul in bucatarie si facem totodata si de mancare!
Am in vedere faptul ca-mi vin in vizita niste prieteni din Germania si cu siguranta imi vor aduce baremi cateva sticle de bere "Ketterer".Berea aia e "adapostita" in niste sticle scunde si pantecoase dar cu gatul lung si fara etichete.Numa' bune! wink.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
UXE
post 11 Aug 2010, 08:05
Post #812

Modelator

From: Bucuresti

coane mariane felicitari inca o data pentru talentul dumitale de a relata cu lux de amanunte si "culoare" toate "pataniile" din bucatarie Attached Image

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
Yochanna
post 18 Aug 2010, 22:22
Post #813

Membru autentic

De ceva vreme, am inceput sa fac diverse prajituri, la comanda.
Si.. am primit si prima comanda de clatite smile.gif

Attached thumbnail(s)
Picture_196.jpg ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 866

--------------------
Reno Clio symbol 2005 1.5dci
+
ciprianaldeabv
post 18 Aug 2010, 22:47
Post #814

halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR

From: Cetatea Brasovului

foarte fain, daca o ti tot asa cu multe comenzi poate deschizi si un local, al forumistilor reno, "Chez Yochanna!" biggrin.gif oricum tine-o tot asa, ne dai si noua idei ce sa mai mancam, bineinteles impreuna cu domnu Marian, care de gura noastra tot isi va face o carte de bucate cool.gif , mai vrem retete de la domnu Marian wink.gif

--------------------
Renault Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme - BV-10-CDA sedan
+
marian-j
post 18 Aug 2010, 22:55
Post #815

Membru autentic

Iuiii!!!Nu ma puteam duce io la culcare??! huh.gif
Amu stau si balesc!!
Don'soara,daca tot faci la comnda nu livrezi si prin curier rapid? rolleyes.gif
Cu plata ramburs,bineinteles! wink.gif
Coane UXE,pai daca tot te ostenisi matale sa deschizi acest topic ma mai bag si eu in seama.Cand am cu ce!Cand nu,casc ochii la blidele colegilor.Mai "fur" idei,mai "inund" tastaura...Cand,cum. happy.gif

19 Aug 2010, 00:32:
"Chez Yochanna!"
Buna idee,coane ciprianaldeabv(tura asta am dat copy/paste ca sa nu te mai "botez" wink.gif ).
Vine omu', "baga" o clatita,daca-i hamesit ii pune don'soara o "inventie" de-a iei in blid si iaca afacerea! wink.gif
In plus cred ca ar fi si locul preferat de adunare al forumistilor din zona.
Privitor la retete:n-am timp,mai oameni buni!Stau mai mult cu musafirii decat in fata calculatorului.
Cand voi avea ceva demn sa va retina atentia voi reveni.
Pana atunci va doresc sa fiti sanatosi si cu "foalele bine grijite"!
Atentie,insa!
"Excesul de sare,zahar si grasimi..." happy.gif

This post has been edited by marian-j: 18 Aug 2010, 23:32

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Yochanna
post 19 Aug 2010, 17:59
Post #816

Membru autentic

QUOTE(marian-j @ 18 Aug 2010, 22:55)
Don'soara,daca tot faci la comnda nu livrezi si prin curier rapid? rolleyes.gif
Cu plata ramburs,bineinteles! wink.gif

Nea marian, prin curier e mai greu, risc sa-si piarda calitatile (prajitura). Dar pentru bucuresti merge. Si daca vei avea drum prin bucuresti, rezolvam de-o degustare smile.gif

--------------------
+
SorinCT
post 19 Aug 2010, 18:04
Post #817

Honor et Patria

From: Constanta

QUOTE(Yochanna @ 18 Aug 2010, 22:22)
De ceva vreme, am inceput sa fac diverse prajituri, la comanda.
Si.. am primit si prima comanda de clatite smile.gif
*

Posteaza te rog reteta de clatite ca ma tot chinui acasa sa le fac si nu ies prea bine laugh.gif
Vad ca ai experienta deja in domeniu, eu propun sa ne trimiti colete cu tort de clatite. rugaciune.gif

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
Muku Mik
post 28 Aug 2010, 02:55
Post #818

Membru Damblagiu...

From: Land of Opportunity

Pangasius
ai vrut sa vezi... uita-te aici nasule si pofta buna daca mai mananci asa ceva blink.gif

--------------------
Nene Iancule, canta-ne suntem romani
Aminteste-ne ca suntem aici, in veci stapani!
+
marian-j
post 6 Sep 2010, 22:51
Post #819

Membru autentic

No gata,drajilor!
M-am saturat de gratare si de mici!!!!Sa nu mai aud de ele pana anul viitor!Mi-au iesit pe nas!!
Cam toti oaspetii ce i-am avut de-a lungul verii(marea lor majoritate veniti de pe meleaguri straine)isi doreau sa manance in tihna un gratar cu mujdei,un mic,o ciupearca parpalita pe jar,etc.In consecinta am prestat ca Berila dar am si am bagat la jgheab pe masura! blush.gif
Da' gata!Sa nu mai aud!Imi pliez "utilajele" si in pod cu ele!Amin!
Vinerea ce a trecut am fost ocupat.Dupa ce am venit de la munca am inceput sa-mi pregatesc troaca(aia bavareza) de iernat.Inlocuit termostat,antigel,filtre,etc,asa ca nu am avut vreme de mers la cumparaturi.Cocoana mea a cumparat in drum spre casa doua pulpe superioare de curcan din care a facut o supa cu taietei iar pulpelele fierte le-a bagat un pic la cuptor si le-am servit la cina cu niste cartofi fierti in coaja.Bun si usor iar liota mea de pisici a avut parte de un regal cu ce a ramas de la masa noastra! happy.gif
Booon!Dar ce urma sa facem de mancare pe saptamana asta?
Asta a fost intrebarea sotiei in timp ce-mi sorbeam si eu cafeaua de Sambata dimineata!
Am strans din umeri si mi-am vazut de sorbacait!
N-am ghicit! sleep.gif
In cateva minute cocoana mea se echipase,m-a expediat de urgenta la dush si pana sa ma dezmeticesc io bine eram deja pe locul din dreapta al Ford-ului pe care madam il mana vijelios spre piatza!Dupa ce a parcat magaoaia,ne-am luat frumos la bratz si am inceput sa colindam printre tarabe.
Cocoana imi susura dinou:
-Ce facem de mancare,mai barbate?
Intre timp neuronul meu facuse cate tumbe salbatice si aveam deja raspunsul pregatit!
I-am raspuns hotarat:
-Ghiveci,cucoana!!M-am saturat de carnuri cu ceva pe langa!!Vreau legume ca acusica se gata cu legumele autohtone si nu prea am apucat sa le gustam!
Dumneaei a acceptat cu entuziasm ideea.Am targuit cele necesare si apoi ne-am oprit la un stand de produse avicole proaspete de unde am cumpartat doua bucati de piept de pui dezosat.Bune legumele da' fara un pic de "proteina" nu se leaga! wink.gif
Asa ca ne-am intors acasa si am purces la inadit gusturi si arome intr-o tava incapatoare!
Ca baza am folosit vre-o trei cartofi dolofani.Astia exclud painea si asta face bine la "circumferinte"!Peste ei am asternut doua maini de fasole verde si niste felii de ardei kapia.A urmat apoi niste varaza alba si una rosie(miiiici cat niste portocale!) date prin razatoarea mare,o ceapa zdravana tocata solzi si un fir de praz mai grosutz.Cativa stropi de ulei sa omogenizam si am continuat sa "cladim" in tava niste cuburi rezultate din doi dovlecei fragezi si o "vânată" alba.Incepea sa miroase a de toate tava aia!!Varza cu ceapa conlucrau destul de bine,prazul se certa aprig cu aroma puternica a "vinetei,ardeiul se complemeta la fix cu mireasma usor dulceaga a tecilor de fasole.Fainaaa treaba!Sa continuam ca doara nu va imaginati ca ne-am oprit aci! wink.gif
Cele doua bucati de piept de pui(nu foarte mari!) le-a pigulit madam cu mare grija de pielite si zgarciuri si apoi le-a taiat in cubulete.Dupe ce le-a zvantat bine intr-un stergar curat le-a pus si pe ele in tava.Cand am cumparat ardeiul capia am primit bonus si un mic ardei gras.L-am tocat si pe ala in tava.Sa fie!
Eheee si d-aci incepe balamucul!Urmeaza mirodeniile si ierburile!Pe carnea de pui am pus cativa stropi de ulei,piper mozaic rasnit proaspat si un praf de Vegeta.Imi cer iertare pentru obraznicie dar la noi in Banat fara Vegeta parca n-are gust deplin mancarea!Asa ne-am obisnuit! blush.gif
Am gatat cu "prafurile" si ne apucam de tocat "frunzaraie" cum zice svaboaica de la care cumparam de ani de zile frunze de tarhon,patrunjel si marar.O legatura zdravana de patrunjel si inca una pe masura de marar "cad victime" pe tocator.
In rastimp eu plec in mica gradina din curte unde mi-am prasit trei tufe de busuioc.Revin cu un pumn de frunze si doua inflorescentente.Spal totul bine cu apa rece si predau frunzele sotiei sprea a fi tocate fin de tot.Aromeau frunzele alea de busuioc din tava de te lua bolunzeala!Minunata aroma!!Uneori imi vine sa ma tzuc in oglinda cat mi-s de dăștept!! cool.gif
Paranteza!
Daca in vre-o reteta va este necesar busuioc si aveti de unde il procura proaspat vi-l recomand in gura mare!!Nu se compara cu cel " la plic",veci!!
Sa revenim.
Dupa ce verdeturile au fost asternute se amesteca totul in tava!In acest fel obtinem um melanj uniform si il lasam un pic sa stea pe masa sa inceapa ingredientele sa se "imprieteneasca".Nu mult!Pana feliem niste rosii d-a noastre d-astea autohtone.E drept ca au pielita un pic mai groasa da' si gustu-i pe masura!Punem feliile de rosii peste toata "adunatura",imbracam tava in folie groasa de aluminiu si totul intra la cuptor pt o ora si jumatate.Sa vedeti,voi dragilor,ce foiala de mirosuri si arome va vor zapaci narile pana se gata ghiveciul asta de facut!
Cand mi-am primit blidul cu ghiveci dinaintate madam-j mi-a ras pe deaspra un pic de mozzarela.Ferit-o Sfantu',da bun o putut fi! wub.gif

This post has been edited by marian-j: 6 Sep 2010, 23:00

Attached thumbnail(s)
DSC00403.JPG ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 658
DSC00404.JPG ( Size: 2.3mb ) Number of downloads: 619
DSC00405.JPG ( Size: 2.23mb ) Number of downloads: 598
DSC00406.JPG ( Size: 2.17mb ) Number of downloads: 133
DSC00407.JPG ( Size: 2.24mb ) Number of downloads: 705
DSC00409.JPG ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 134
DSC00411.JPG ( Size: 1.88mb ) Number of downloads: 158

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Yochanna
post 6 Sep 2010, 22:56
Post #820

Membru autentic

Asa da. chiar vroiam sa iti cer poze cu rezultatul final.
Respect pentru domnul marian-j si pentru doamna lui. Pofta mare!

si legat de busuioc : eu am facut astfel, atat pentru busuioc cat si pentru menta. frunzele verzi, le-am spalat, le-am zvantat cu prosop uscat si le-am pus in caserole la congelator. Se pastreaza impecabil. Busuiocul il pun pe la mancaruri, iar menta, special e congelata, pentru Mojito, beutura mea preferata (pe care-l prepar eu).

This post has been edited by Yochanna: 6 Sep 2010, 22:59

--------------------
+
semit
post 6 Sep 2010, 22:56
Post #821

Private Spice

Group: Moderatori

numa mie nu mi-ai facut gratar. sad.gif. si eram si eu de pe meleaguri straine laugh.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
marian-j
post 6 Sep 2010, 23:12
Post #822

Membru autentic

Coane semit,matale m-ai luat prea "din scurt"! sad.gif
Cu prima ocazie promit sa ma revansez!
Acuma zici matale ca esti de pe meleaguri straine!
Fugi bre d-aci!Sau "jet"! radmasa.gif
Zici ca ne stiam de cand eram in liceu!Chiar mi-a facut placere sa stau cu matale la masa! smile.gif

This post has been edited by marian-j: 6 Sep 2010, 23:21

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
semit
post 6 Sep 2010, 23:14
Post #823

Private Spice

va astept eu pe voi la Bucuresti sa ma revansez wink.gif

--------------------
+
Dodone
post 6 Sep 2010, 23:15
Post #824

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

From: Timisoara

Mai ales la prima masa, unde era si muzica live... 04.gif

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
marian-j
post 6 Sep 2010, 23:27
Post #825

Membru autentic

Daaa!
Siiigur ca da!!
Asa laiv era de-mi zdraganeau ciocanelele pe nicovale! mad.gif
Respectele mele,coane Dodone!
S-o gatat urlaubu'?

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Dodone
post 6 Sep 2010, 23:29
Post #826

Yep, ii gata... sad.gif . Treci pe topicu' nostru, sa vezi poze faine.

--------------------
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
marian-j
post 6 Sep 2010, 23:52
Post #827

Membru autentic

Am bagat la cap,don'soara Yochanna! smile.gif
Odata,cand voi avea vreme,am sa-ti impartasesc cateva dintre invatamintele matusilor mele privitoare la frunzele de menta si carnea de miel. wink.gif
Btw,"Mojito" e diminutivul de la "mojo"? rolleyes.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
semit
post 13 Sep 2010, 13:16
Post #828

Private Spice

lunch time 12 lei biggrin.gif

This post has been edited by semit: 13 Sep 2010, 15:49

Attached thumbnail(s)
13092010617.jpg ( Size: 530.85k ) Number of downloads: 246

--------------------
+
Yochanna
post 13 Sep 2010, 21:01
Post #829

Membru autentic

seamana cu ceva ce se serveste la o cantina prin militari, iesire pe autostrada.
oricum, super afacere daca totul e 12 lei .

--------------------
+
Fratzica
post 13 Sep 2010, 21:04
Post #830

Zen

mmmmmmmmmmmmm, gogonelee wub.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
marian-j
post 13 Sep 2010, 21:22
Post #831

Membru autentic

QUOTE(Yochanna @ 6 Sep 2010, 23:56)
chiar vroiam sa iti cer poze cu rezultatul final.
*

Scuze de intarziere,Yochanna! blush.gif
Iaca asa arata "produsul finit".Cu mozzarela topita deasupra si asezat in farfurie adanca sa nu care cumva sa se risipeasca vre-o picatura de sos! wink.gif
Cu siguranta vom mai gati asa ceva ca-i tare bun!

This post has been edited by marian-j: 14 Sep 2010, 10:49

Attached thumbnail(s)
DSC00420.JPG ( Size: 2.2mb ) Number of downloads: 233

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
spy_oh_joy1389
post 17 Sep 2010, 14:57
Post #832

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Unde gasesc sa cumpar niste taitei de orez? Nefacuti ca sa-i gatesc eu. Si daca nu stie nimeni, unde gasesc facuti dar nu la preturile de la wu xing?

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
AndreiMR
post 17 Sep 2010, 15:57
Post #833

Membru alfist

From: Pitesti

Eu mi-am luat de la mega image ultima data, au mai multe ingrediente pentru mancaruri asiatice. S-ar putea sa gasesti si la carrefour, parca vazusem si pe acolo candva.

This post has been edited by Synyster: 17 Sep 2010, 16:04

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
spy_oh_joy1389
post 17 Sep 2010, 19:49
Post #834

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Am fost si am luat din Mega Image. Am facut o reteta asa din incercari si a iesit bunicel. Multumesc de sfat! biggrin.gif

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Dan73
post 1 Oct 2010, 00:20
Post #835

Membru autentic

Cateodata lucrurile simple sunt minunat de bune.
Eu imi fac painea in casa...de cate ori am timp, nu mereu. smile.gif
Se gaseste faina integrala in Carrefour de ceva vreme. Inainte nu prea se gasea. Evident ca e mai scumpa decat aia alba biggrin.gif
Tehnica de preparare e descrisa pe punga. Daca gasiti in alta parte si nu scrie nu e mare vrajeala. Ideea e sa se puna lapte si vreo 2 lingurite de zahar ca o mai indulceste nitel, altfel, facuta dfoar cu apa si sare are gust usor acrisor care oricum mie nu imi diplace
Eu pun cam o cana de lapte si daca mai e nevoie completez cu apa.
Mai pun in faina seminte de floare si de in si amestec inainte sa pun laptele si drojdia.
O framant, o las un sfert de ora, apoi iar o mai framant putin de tot si o pun in forma unde o las la dospit 3 sferturi de ora.
Dupa asta incing cuptorul si o las la copt 40-45 min.
Iese o bunatate de paine. Merge de minune cu branza proaspata de la ciobani abia scoasa din sedila sau cu o cana cu lapte si cu nuci....Mie mai imi place painea proaspata si cu iaurt.
DSC02237_1.jpg ( Size: 309.26k ) Number of downloads: 159

Ca sa fie mai fatoasa se poate unge cu putin ou pe deasupra inainte de a o scoate din cuptor. Asa face mama, dar te indeamna sa bagi si mai multa la burta biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Oct 2010, 00:30

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Dodone
post 1 Oct 2010, 07:03
Post #836

QUOTE(semit @ 13 Sep 2010, 13:16)
lunch time 12 lei biggrin.gif
*

Esti cumva la cura de slabire ? rolleyes.gif Pt. mine ce-i in poza e aperitiv... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
semit
post 4 Oct 2010, 22:03
Post #837

Private Spice

vii tu la Bucuresti.. sa vad cat poti baga in tine biggrin.gif

--------------------
+
Dodone
post 4 Oct 2010, 22:07
Post #838

Nu ma ispiti... 38.gif La urmatoarea delegatie spre B ma infig eu.

--------------------
+
semit
post 4 Oct 2010, 22:09
Post #839

Private Spice

incearca ceva cu vineri seara in program.. biggrin.gif

--------------------
+
Dodone
post 4 Oct 2010, 22:11
Post #840

Mai dificil, e weekend, nu prea mai am interlocutori... smile.gif

--------------------
+
70 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th September 2025 - 17:22
Dacia