Mancarea preferata
![]() ![]() ![]() |
Mancarea preferata
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
ptiu...sa beau rahat de pisica
nu as vrea sa stiu cum e chiar daca e scumpa...raman la cafea clasica ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
pisici?....eu stiam ca de la maimute,ma rog nu de la toate maimutele,doar o anumita specie de maimute mancau boabele de cafea si iesea ceva filtrat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
prefer cafeaua mea de toate zilele cu putintica miere,putintel lapte si inghetata vanilie/caramel/pepene galben ..
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Declar deschis sezonul de primavara-vara la gratare!
In acest an deschiderea oficiala a coincis cu Pastele asa ca incepem cu ouale traditionale.Acestea au facut parte din sectiunea "pret a manger". Apoi am trecut la piesele grele de "haute-friptur".Fleica de porc,cotlet,ceafa,pulpe de pui,frigarui,carnaciori,ficat de pui ,ciuperci si un pic de pastrama de porc.Felioarele de pastrama combinate in farfurie cu ciupercile capata un gust fenomenal! Aveti o poza si cu un "igredient secret" cu care se stropesc micii pentru a le da un plus de savoare. "Special guest" a fost un bol zdravan de mujdei facut cu smantana. As fi vrut sa fac mai multe poze dar am avut musafiri si a trebuit sa fiu si gazda (alaturi de sotie care nu mai prididea) si grataragiu-sef! ![]() Attached thumbnail(s) DSCF1878.JPG ( Size: 988.06k ) Number of downloads: 739 DSCF1879.JPG ( Size: 973.56k ) Number of downloads: 761 DSCF1880.JPG ( Size: 977.15k ) Number of downloads: 702 DSCF1883.JPG ( Size: 988.66k ) Number of downloads: 682 DSCF1889.JPG ( Size: 949.61k ) Number of downloads: 676 DSCF1894.JPG ( Size: 991.05k ) Number of downloads: 146 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Monsieur Marian, je vous deteste...
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si incepe distractia...pana la toamna numai asa o tine conu' Marian
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
bun... hai sa imi impartasesc si eu experimentele culinare
aseara am stat in bucatarie ...destul cat sa imi coaca mintea o "reteta" usoara ...pt oameni puturosi asa ca mine ![]() sotul a vrut ...vestitii cartofi prajiti cu carnaciori si o salata de "neam prost" adica rosii castraveti, ardei,ceapa, salata verde,masline verzi si negre si bucatele de temelea...pardon telemea ![]() eu am vrut o omleta ...dar putin mai speciala ![]() se calesc una buc legatura de ceapa verde ,una buc legatura de mararul si ~4 carnaciorii dupa se alsa la racit .separat se sparg...10-11 oua se amesteca cu "maclavaitul" calit ,cascaval taiat cubulete si 2 ardei grasi taiati cum vrea muschiul bucatarului ....am uitat de sare si piper ![]() ![]() ca desert .... un bol cu capsuni si frisca .....in loc de frisca de poate si inghetata. ![]() P120410_20.53__03_.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 146 P120410_21.19__01_.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 152 P120410_21.19__02_.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 120 P120410_21.39__01_.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 118 This post has been edited by NadaLina: 13 Apr 2010, 08:38 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Vinerea ce a trecut am bagat pe "bancul de proba" omleta propusa de NadaLina!Recomand!Excelenta!!
![]() Sambata trebuia sa facem si noi ceva de mancare ca mai aveam in frigider doar niste branza de oaie si becul!N-a fost sa fie! ![]() Sotia a fost chemata iarasi de urgenta la inspectorat,iara situatii,iara grafice,analize,etc ce trebuiau zor-nevoie trimise de urgenta la Bucuresti asa ca am ramas eu tartore in bucatarie!De ciorbe si alte gateli mai laborioase nu-s in stare asa ca trebuia sa inventez ceva mai simplu.Vineri dupa-amiaza,in timp ce cautam niste carnaciori necesari omletei amintite mai sus,am dat o raita si pe la hala de carne si lactate aflata in piata unde imi fac de obicei cumparaturile.Imi intrase mie in cap sa facem niste cotlet la tava.Dar vroiam cotletul asa cum este decupat el initial din carcasa(cu os,cu un pic de grasime si cu sorici).Am tot cautat dar nu am gasit decat cu os sau fara dar degresat.Intreb eu vanzatoarele de ce nu aduc si cotletul cu totul si mi s-a raspuns ca nu se cumpara asa ceva!Intrucat mie mi se rupe de cuconetul ce vrea numa' carne macra din cauza de "suluieta" am inceput sa ma interesez cum as putea face rost de ce voiam io.Ca sa n-o mai lungesc,am dat pana la urma de o tanti ce mi-a promis sa-mi aduca in ziua urmatoare o bucata de cotlet asa cum imi doream.Tanti asta de-o pomenii se vedea pe ea ca n-are taine cu dietele anorexice!!O banatanca zdravana,lata in koor cat Meganu' si cu niste "bidoane" de-i ajungeau pana la jumatatea tejghelei,a stiut din prima ce voiam eu de fapt!Am negociat un pret pe kila si a ramas sa vin a doua zi sa-mi ridic "comanda".Zis si facut!A doua zi pe la zece m-am infiintat la tejgheaua cucoanei si am primit o mandrete de cotlet feliat dar nu despicat complet astfel incat feliile sa stea strans lipite sa nu se scurga sucul din carne.Am platit si mi-am insfacat fericit fleicile.Am cumparat rapid niste legume si doua legaturi de verdeata iar apoi am "roshit turbina" pana acasa. Am ajuns,m-am dezbracat de tzoalele de strada,m-am infipt in cele de casa,spalat labutzele dinainte si la treaba!! Ca sa despic feliile una de alta nu a mers cu cutitul asa ca am apelat la baltaguțul adus de finu' Vasile.Baltaguț,da,ca-i adus tomna din Dornestii Radautului!! ![]() In final am obtinut sase felii sanatoase!Am pregatit o tava pe care am uns-o cu ulei apoi am asezat grijuliu nevoie mare feliile in tava.Am adus o sticla de vin alb si am stropit din belsug carnea,am adaugat cativa catei de usturoi,doua-trei foi de dafin ,piper boabe mozaic in sos si piper macinat pe carne.Am incins zdravan cuptorul,am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la duba! Intre timp ma gandeam la o garnitura,ca nu se face sa halesti carne goala asa ca haiducii.Si ce garnitura sa faca un "doua maini stangi" ca mine?Cartofi,evident!! Am curatat cativa cartofi.Aici am o nelamurire.Nu pricep de ce cand curata nevasta-mea cartofii raman aproximativ la aceleasi dimensiuni iar cand ii curat eu aproape se injumatatesc?Lipsa de talent,asa-i? ![]() Am taiat cartofii cubulete si i-am pus la fiert cu un praf de sare. Apoi am scos tava din cuptor sa intorc fleicile.Le-am intors,am mai adaugat niste vin,niste Vegeta si cateva bucatele de ardei iute uscat pentru aroma. Intrucat cotletul este o carne foarte gingasa am apreciat ca mai trebuie sa intorc feliile inca o data.Daca cotletul se prajeste prea tare capata consistenta si gustul unei radiere.Ori tocmai asta voiam sa evit!! S-au fiert cartofii.I-am scurs de apa,i-am condimentat si am tocat niste patrunjel verde peste ei si i-am pus intr-un vas de Jena si apoi i-am pus la cald deasupra cuptorului. Apoi am curatat(si tocat) un castravete,un fir de praz de un metru,un ardei gras rosu si unul verde,cateva rosii cherry,o ceapa mica rosie,am maruntit cat am putut eu de fin o legatura de marar proaspat si am pus toate cele insirate pana acum intr-un castron larg.Am adaugat niste ulei de masline si niste otet balsamic si am trantit o salata pe cinste!!Cam ca aia de neam prost cum zise colega de mai sus! ![]() Intre timp cotletul era aproape gata.Am scos tava,am intors dinou feliile si le-am stropit din belsug cu sosul din tava,am mai pus in sos niste tarhon si niste salvie uscata si am bagat tava la loc in cuptor de data asta fara folia de deasupra.Cam in zece minute friptura a fost gata!Am scos repede bucatile de carne din tava sa nu se raceasca sosul si sa inceapa carnea sa se inmoaie. La servire am pus carnea pe farfurie,am pus si cartofii si apoi am asezat blidele pe masa. Salata am pus-o in boluri si am ras deasupra niste branza de oaie.A iesit fain de tot! Bre,nu ca ma laud da' le am!Asa a zis si madam-j! ![]() This post has been edited by marian-j: 19 Apr 2010, 22:35 Attached thumbnail(s) DSCF1914.JPG ( Size: 942.81k ) Number of downloads: 113 DSCF1917.JPG ( Size: 960.27k ) Number of downloads: 98 DSCF1918.JPG ( Size: 969.39k ) Number of downloads: 93 DSCF1920.JPG ( Size: 918.48k ) Number of downloads: 88 DSCF1921.JPG ( Size: 961.39k ) Number of downloads: 82 DSCF1923.JPG ( Size: 956.27k ) Number of downloads: 82 DSCF1926.JPG ( Size: 1013.21k ) Number of downloads: 107 DSCF1927.JPG ( Size: 1007.64k ) Number of downloads: 116 DSCF1928.JPG ( Size: 991.88k ) Number of downloads: 120 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
m-ai omorat...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
marian-j, tu esti tipul din reclama la michelin
![]() daca nu, o sa ii iau eu locul daca nu ma apuc de sport ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
marian-j |
![]()
|
Spre deosebire de Bibendum io am un sigur "colacel" un pic excentric in dreptul buricului!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Rusine!!! Tortura parca e interzisa prin Conventia de la Geneva...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
marian-j |
![]()
|
Io mi-s "stat in stat" si nu am aderat!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Daca nu l-as cunoaste pe conu' Marian, din ce posteaza pe aici as jura cu mana pe inima ca domnia sa traieste doar ca sa manance. Si sa ne terorizeze pe noi...
I-am tot spus sa-si faca blog, da' se fastaceste ca o mironosita. This post has been edited by Dodone: 20 Apr 2010, 07:45 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Pentru pranz
![]() Iar aseara, pentru pranzul lui fratello -> piept de pui la gratar cu bastonase de morcov, in baie de bere (nu am avut vin alb, dar merge bine si berea) - fara poze ! Attached thumbnail(s) Picture_269.jpg ( Size: 2.13mb ) Number of downloads: 185 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Am cumparat si eu un grill...si am zis sa-l testez...rezultatul mai jos..
![]() Attached thumbnail(s) P1010336.JPG ( Size: 873.92k ) Number of downloads: 179 |
--------------------
------
------
------
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@marian..in urma cu o saptamana am vrut sa fac o poza la un castron plin ciuperci in mujdei. Am renuntat ca stiam eu ce stiam. Ma uit mai sus si vad posibila replica
![]() Uite insa cum arata o gustare luata pe serverul de la slujba: ![]() Imag007.jpg ( Size: 267.54k ) Number of downloads: 209 Imag009.jpg ( Size: 252.57k ) Number of downloads: 216 Mezelicul e de la sibieni....e un magazin pe mosilor (pt bucuresteni) unde gasesti chestii faine...toba, muschi afumat (doar fum si sare, cel putin asa zic ei) carnati, virsli...si cu putin vinisor ne-a revenit cheful de munca instantaneu ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 25 Apr 2010, 23:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
marian-j |
![]()
|
Olele,coane Dane!!
Mi sa pusa junghi in capu' chieptului si sughit a jale!! ![]() Acum sunt la munca da' cand ajung acasa dau iama in frigider ca ma rupe rau la lingurica!! Intrebari. 1.Cati sunteti fratilor la masa,ca la cate sunt ingramadite pe "itanium"-ul( ![]() 2.La voi s-a abolit celebrul "decret 400" de stingeti mezelicu' cu vinoase? Sau ati trecut la "patrusutedoi":beau si sefii,bem si noi?! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eram patru...trei baieti si-o fata
![]() Noi am adaptat un pic decretul ala: "nu beau sefii dar bem noi" ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
![]() Suportul de masa e vreun router sau vreun server? PS: dupa ce am marit poza am vazut si tastatura... Inghesuita rau, saraca! ![]() This post has been edited by the_tavi: 26 Apr 2010, 17:10 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Dan73 |
![]()
|
E un server peste care e un ups
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
am dat o tura de 2 zilein cehia saptamana trecuta. se mananca extrem de ieftin si de bun.
cu vreo 100 de coroane (aprox 4 euro aprox 16 lei) am mancat ce se vede in poza 1 ![]() friptura de curcan, cu bucati de bacon, cu sos, cu fasole verde, iar pe langa boabe de strugure + bucati de portocala. ciudat, dar exagerat de bun!!! ![]() cam la acelasi pret - o amestecatura de friptura de porc cu bacon si cu cartofi + sos servite toate la gramada in tigaie (poza 2) in poza a 3-a din nou friptura de curcan, cu un fel de mamaliga + legume. bun dar nu exagerat, si bineinteleles putin mai scump (aprox 7 euro) ca eram in buricul targului din Praga... Attached thumbnail(s) Cz_Sk_039.jpg ( Size: 3.23mb ) Number of downloads: 184 Cz_Sk_075.jpg ( Size: 3.83mb ) Number of downloads: 152 mancare_2.jpg ( Size: 340.73k ) Number of downloads: 125 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Yochanna |
![]()
|
Ma incanta modul de servire al "amestecaturii" de carne de porc-bacon-cartofi. traditional, sa zic? nice - rosii "sierii tu" (cherry).
This post has been edited by Yochanna: 26 Apr 2010, 19:28 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
marian-j |
![]()
|
Foarte fain,colega ipiq!Super!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i dea cineva ban lui marian-j ca ne omoaraaaaa pe toooti!!!
Eu i-as da bani sa ma invite la masa ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Cine nu i-ar da?
![]() Frigarui home made plus alte chestii! Attached thumbnail(s) IMG_3107.JPG ( Size: 2.56mb ) Number of downloads: 109 |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
eduardsebe |
![]()
|
ai noroc ca tocmai ce am mancat
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 03:30 |