Mancarea preferata
![]() ![]() ![]() |
Mancarea preferata
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tanti yochana... te putem inchiria cu ziua?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
b76bgaarh - discutam, nu e exclus
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Yochanna,si asa vroiai tu sa lucrezi after job
![]() Pacat ca nu stau in Bucuresti,mancam regeste,contra cost bine inteles ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
DA!Da,Yochanna!!Nu ca te laud dar esti tare!!Daca ar fi dupa mintea mea ti-as acorda un "Cordon Bleu"!
![]() Faina alcatuire ! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Coane Marian, baga mare ca te cam lasi depasit, culinar vorbind...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 15 Mar 2010, 21:51) Yochanna,si asa vroiai tu sa lucrezi after job ![]() Pacat ca nu stau in Bucuresti,mancam regeste,contra cost bine inteles ![]() senchiu' rcosmin ![]() http://www.reno.ro/index.php?showtopic=175...dpost&p=2331981 Cand ajung prin cta anunt ![]() @ domnu' marian, e o onoare sa primesc laude din partea-ti. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Colega xcss,oricand sunt gata sa admit spusele unui coleg ce ma convinge ca stie ce vorbeste!
Intamplarea face ca in clipa de fata acel coleg sa fie de fapt o colega."Rara avis" tre' sa recunoastem! Imi permit,pe aceasta cale,s-o felicit inca o data pe colega Yochanna pentru aerul de prospetime ce-l adauga acestui topic. Mie nu-mi prea arde de postat.Ca sa raman aproximativ ontopic pot sa spun ca am un morcov in tur de-mi atrarna frunzele... Habar n-am daca maine mai am unde ma duce la lucru. In rest? Rutina. Ciorba de perisoare.Mancare de dovlecei cu chiftele. Revin cand imi "revin".Sper! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() This post has been edited by xcss: 15 Mar 2010, 23:15 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Yochanna |
![]()
|
haha! ce sa vezi. Aseara la teatru, s-a vorbit despre mancare.
Renumitul Ragu : http://gastronomie.ele.ro/Ragu_--r1567.html Voi incerca curand, din curiozitae. Cum zicea un actor : Cand dumneavoastra sunteti in bucatarie, pana si ceapa taiata capata miros de trandafir ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eheeei, asa faceam eu psihologie inversa cu nevasta-mea ... ii spuneam ca e muuult mai sexy atunci cand sta in bucatarie
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
apropo de "Voi incerca curand, din curiozitate." am incercat eu tot din curiozitate..."mancare de prune dobrogeana"
usor de facut si usor de mancat...este recomandata pt persoanele care snt deschise spre a incerca mancarea dulce acrisoara .... ![]() reteta e simpla "operatia" incepe cu 1/2 kg de prune uscate care se spala foarte bine si se pun la inmuiat in apa usor calduta...in timp ce speli prunele strigi la sot sa iti aduca o ceapa mai marisoara ...strigi la copil sa iti aleaga o ceasca de orez ![]() Intr-o cratita pui 4-5 linguri de zahar la caramelizat, la foc mediu, pana cand devine lichid si capata o culoare aurie,peste zaharul caramelizat se adauga o cana de apa rece si se lasa cratita pe foc, pana obtinem un sirop....bun..acu intra familia in joc adaugi ceapa (taiata de sot) care tr taiata fin si "stropita" cu lacrimi ori cuvinte de jale pt mama soacra...asta in cel mai fericit caz ...se mai adauga 4-5 linguri de ulei, delikat dupa gust adica cam o lingurita si lasam sa fiarba pana cand ceapa este inmuiata bine...dupa ce se termina "scandalul" referitor la ce e in oala...se adaugam 4 cesti de apa calda, daca dorim un praf de scortisoara, prunele scurse de apa in care s-au inmuiat si orezul.... Punem cratita pe foc si lasam sa fiarba la foc mic, aproape palpiit daca vrei sa iesi la pensie din bucatarie, fara sa amestecam prea mult. Lasi mancarea de prune sa scada, ca sa nu fie prea zemoasa....ca oricum numai tu mananci ![]() pofta buna! scz pt calitatea pozelor P060310_18.32.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 613 P060310_18.32__01_.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 594 dupa un chin de 30 min urmeaza savurarea sotul dupa o lingurita zice buna dar sper ca e ultima data cand faci asa ceva ...si apropo nu stie ca il asteapta in saera asta .....asa e vreau prune cu orezzzz ![]() ![]() This post has been edited by NadaLina: 17 Mar 2010, 13:49 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
alexdan |
![]()
|
![]() juventus Group: Members Posts: 227 Joined: 16 March 10 From: Bucuresti / Constanta ![]() |
Cea mai buna mancare este.. Petrom99+ sau orice alt tip de carburant cu cifra octanica mare
![]() Acum serios, cel mai mult imi place musacaua, dar fiind cu carne tocata.. si de purcelus, e bine cat mai rar. |
--------------------
Opel
Insignia Sports Tourer
- B
1.5T AT6 165CP Innovation (2019) 15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018) 121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016) 47k km Clio 1.4 8v (2005-2008) |
|
marian-j |
![]()
|
"adaugi ceapa (taiata de sot) care tr taiata fin si "stropita" cu lacrimi ori cuvinte de jale pt mama soacra"
![]() Vezi doamna ca si barbatii "e utili"! ![]() Mancarea ca mancarea dar apreciez maxim ca inoxu' ala de sub farfurie a fost lustruit la mare arta!Presupun ca tot sotul a "prestat",asa-i? ![]() Cat despre prune cu orez? Da,doamna!!E bune rau! Sfat! Cand orezul e apropae fiert treci pe langa cratitza si "scapa" in el (asa,din mers) cateva stafide d-alea galbene si grasane! ![]() 18 Mar 2010, 00:57: QUOTE(Tamango @ 17 Mar 2010, 13:09) Eheeei, asa faceam eu psihologie inversa cu nevasta-mea ... ii spuneam ca e muuult mai sexy atunci cand sta in bucatarie ![]() Coane Tamango,sa inteleg ca si dumitale ti-a placut scena din bucatarie din "The Postman Always Rings Twice"? Stii matale,filmu' ala cu Jessica Lange si cu Jac al Nicolsonului. ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Mar 2010, 00:57 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marian-j @ 18 Mar 2010, 00:13) Coane Tamango,sa inteleg ca si dumitale ti-a placut scena din bucatarie din "The Postman Always Rings Twice"? Stii matale,filmu' ala cu Jessica Lange si cu Jac al Nicolsonului. ![]() Hehe, connoisseur ... si in ale filmului si in delicii culinare ![]() This post has been edited by Tamango: 18 Mar 2010, 09:11 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Coane Marian, nu te vad bine. Te-ai cam lenevit. Iti sufla concurenta in ceafa. S-au lipit fetele de topic
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.830 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
O chinezarie improvizata....peste cu ciuperci si legume in sos dulce-acrisor.Improvizata la partea cu ciupercile,pentru ca nu am avut ciuperci de-ale lor,asa ca am folosit niste champignoane.
Attached thumbnail(s) Imag004.jpg ( Size: 444.5k ) Number of downloads: 421 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Fursecuri cu stafide....acum cu niste caise confiate si mai putine stafide....foarte bune la gust,garantez !
18 Mar 2010, 20:10: 4 oua 250 gr. unt 200 gr.zahar pudra 250 gr.faina 250 gr.stafide sau altceva (fructe confiate,nuci) 6 linguri de apa + 2 fiole esenta de rom la inmuiat stafidele This post has been edited by eddie33: 18 Mar 2010, 21:10 Attached thumbnail(s) 18032010136.jpg ( Size: 529.42k ) Number of downloads: 409 |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu mai vorbiti pe aici de stafide ca-mi curg
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cipru, Limassol, restaurant mic, tip familial, reteta traditionala Mousaka.
S U B L I M ! Si alaturi de Mousaka o bere facuta in Cipru si numita KEO, excelenta. ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 190320102142.jpg ( Size: 134.13k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot sa ma abtin sa fiu un pic offtopic, dar imi plac la nebunie situatiile in care soarta face misto de noi.
Citeam aici pe topic retete de musacale, prajituri, fursecuri, mancaruri chinezesti, peste , friptane...etc...etc.. si uite ca o ironie maxima ce vad mai jos in pagina... ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) slabire.jpg ( Size: 378.39k ) Number of downloads: 121 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 13 Feb 2010, 20:49) Asta era in februarie ![]() ![]() Trebuie sa mentionez ca atunci cand vad ca postat conu' Marian in coltul asta papilele mele gustative deja se activeaza, banui ca am dezvoltat reflex pavlovian,sa vad daca reusesc sa destup si eu niste papile la randul meu...no,sa purcedem...recunosc ca nu prea ma bag in bucatarie decat cand am nevoi nesatisfacute de madam la capitolul culinar..cum azi a avut zi grea am azi sa-i fac o bucurie,cand am intrebat-o ce vrea sa-i gatesc mi-a raspuns cu un zambet pe buze.."Paste sau pizza? ![]() Nu prea respect retete,cantitati samd,am avut prin case niste spaghete (recomand cu caldura pastele proaspete din supermarket-uri din vitrinele frigorifice, costa de 5 ori mai mult decat astea normale da' si merita) ,niste sos de rosii, niste muschi taranesc, niste cascaval, masline (d-alea mici,nu alea mari si fade) si patrunjel proaspat achizitionat... Se pune apa la fiert,cu un deget de vegeta si o lingura de sare, timp in care se taie bucatele carnea, se pune o tigaie mai maricica pe foc pana se incalzeste bine,se toarna 2 linguri de ulei pana sfaraie,apoi se da focul mic mic mic si se pune la calit carnea..pana se caleste ar trebui sa fiarba si apa pt paste,si aci incepe multitaskingul,sa te tii..in timp ce invarti sa nu se lipeasca nici una nici alta, tai repejor niste masline pe care le strecor impreuna cu sosul de rosii spre sfarsit in tigaie..cum mie imi plac pastele al dente, le las cam un minut sub ce se specifica pe pachet..cand taraie aragazul se iau de pe foc,se varsa in sita,se spala cu o apa pentru a indeparta gustul de fainoase,apoi se amesteca in castron cu sosul de rosii si carnita..se rade cascaval si se mai amesteca un pic (nu-mi place doar crusta pe deasupra) si apoi se mai da un stat decorativ..se presara cu patrunjel just in time ca apare mandra pe usa..cred ca are nasometru nene..se serveste cu vin rosu neaparat,eu aveam ceva din 2008 de la mama lui ![]() timp de lucru 15 min ,dificultate mica , rezultat superior efortului depus ![]() Atasez si desertul preparat de dansa ( tiramishu ) si semiparatele de la "socra-miu"..spor la bucatarit! Attached thumbnail(s) SANY0053.JPG ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 102 SANY0054.JPG ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 112 SANY0055.JPG ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 97 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
marian-j |
![]()
|
Moaaaa!!
Clămpăn din fălci ca pelicanu' din plisc! Taicule,Padre,cum sa-ti zic?Esti "tatic" mai nene!!Mah cum poa' sa arate strachina aia cipriota!Noroc ca-s mancat bine si put de lene ca altfel mi-as pune-o la avatar! ![]() Coane hitman,pitrocisi matale mult si bine la ale tingiri si blide si nu prea ai "semnal" pe planeta aia a matale da' si cand iesi pe piata apai rupi gura targului! Pe bune!! ![]() Daca nu era asa tarziu imi dadeam o bere ca mi-e teama ca mi se inoada mandulele de la atata inghitit in sec! Asa ca ma multumesc cu un pahar de borviz si la noapte o sa visez numa' praznice si botezuri!. ![]() <span class='edit'>22 Mar 2010, 23:57:</span> QUOTE(Dodone @ 18 Mar 2010, 14:22) Coane Marian, nu te vad bine. Te-ai cam lenevit. Iti sufla concurenta in ceafa. S-au lipit fetele de topic ![]() Sa-ti spui drept,uica Dodone,cand conu' UXE deschisa topicu' ista eram ferm convins ca fetele vor face legea p-aci!M-am inselat!Da' nu-i bai!Vad ca sunt destui pofticiosi care sa tot dea UP! ![]() This post has been edited by marian-j: 23 Mar 2010, 00:19 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pun si eu pozele cu delicatesele mele
![]() niste poze clasice dar un clasic nu se demodeaza niciodata ![]() reteta e simpla o stim cu totii ![]() This post has been edited by eduardsebe: 23 Mar 2010, 14:34 Attached thumbnail(s) DSCN1965.jpg ( Size: 211.51k ) Number of downloads: 93 DSCN1966.jpg ( Size: 228.77k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ce ai tu acolo nu prea merge pe aragaz...gratarul cu carbuni este baza..
Attached thumbnail(s) P1010086.JPG ( Size: 803.24k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
------
------
------
|
|
Tamango |
![]()
|
Iar ati inceput cu "porcarii" ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
M i h a i....cand nu ai timp si carbuni ies buni si la aragaz
![]() si la ceaun iese bine carnea ![]() Attached thumbnail(s) 2009_08020093.JPG ( Size: 494.8k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
am si eu un gratar din disc de grapa. Cred ca si strastranepotii se vor bucura de el.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 10:08 |