Mancarea preferata
![]() ![]() ![]() |
Mancarea preferata
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
asteptam cu interes poze si retete care mai de care pentru mucenici
![]() retetele azi , pozele maine ![]() mi s-a facut pofta de mucenici moldovenesti insiropati ![]() This post has been edited by UXE: 8 Mar 2010, 13:36 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
stiu ,.. nu e mancare, dar nu stiam unde sa scriu :
Trebuie sa fac rost de 2 Litri (sau mai mult) de palinca de 95-96 de grade. Cunoasteti pe cineva? Va rog tare mult, raspunsuri pe PM sau aici daca nu e nici o probl. multumiri maxime. ps: nu, nu ma apuc de baut ! |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Aia se mai cheama palinca?! Nu intra deja la alcool pur?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
In Salaj se numeste arămitură. La un cazan de aprox. 40 de litri ies max. 2 litri.
Nu prea ai sanse sa cumperi asa ceva. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.413 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ea vrea ce i-am denumit eu: arămitură. E un fel de palinca, prima care curge de pe serpentina de condensare, sau palinca fiarta de 2 ori. Acestea au 96 grade. Cand arunci in foc, arde cu flacara galben+albastruie sau galben+verzuie, in functie de materia prima.
Yochanna stie ce produs vrea, dar nu-i stia denumirea. Poate are si altele... |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Baclavale.
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
bun dodone... daca nu prea se gaseste, asta e.. sa vad ce ar putea sa o inlocuiasca... imi trebuie sa pun ceva la macerat si asa zice reteta : alcool 95 de grade.. Hai ca ma documentez sa vad ce vrea de fapt tanti reteta!
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
absinth iti trebuie
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.413 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Dodone @ 8 Mar 2010, 18:30) Ea vrea ce i-am denumit eu: arămitură. E un fel de palinca, prima care curge de pe serpentina de condensare, sau palinca fiarta de 2 ori. Acestea au 96 grade. Cand arunci in foc, arde cu flacara galben+albastruie sau galben+verzuie, in functie de materia prima. Yochanna stie ce produs vrea, dar nu-i stia denumirea. Poate are si altele... Dodone orice palinca este fiarta de 2 ori... altfel este tuica nu palinca... si fa o proba si vezi ce bine arde palinca de 52 grade ![]() Dar asta nu inseamna ca nu este si ce zici tu ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
@Yochanna
exista in comert alcool rafinat(etlic) de 90-96 de grade si cred ca e mai buna decat fruntea (asa ii mai spune) de la palinca pentru macerat. Daca vrei sa faci un alcool de portocale spre exemplu ca in reteta de mai jos,palinca ii schimba gustul... http://retete-culinare.freshinfo.ro/retete..._sau_lamii.html This post has been edited by eddie33: 9 Mar 2010, 12:51 |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Yochanna |
![]()
|
multumesc mult eddie, am sa tin cont de acest aspect si cred ca ai si dreptate.
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Yochanna,mai poti gasi alcool etilic de inalta puritate si la magazinele ce vand tehnica medicala si reactivi chimici dar probabil ca-i semnificativ mai scump decat cel destinat uzului alimentar si pe care il poti cumpara din orice supermarchet.
Tot "frunte" stiam si eu ca-i spune la "otrava " aia dar(cel putin la bunica-mea in Bihor)in nici un caz nu era destinata uzului intern ci era folosita la frectii si la umezirera bandajele umflaturilor ce ramaneau dupe ce erau "trase" scrantiturile. Exact cum spunea colegul eddie33 mai sus,palinca nu e recomandabila pentru macerare deoarece isi pastreaza aroma specifica fructelor din care provine(oricat de tare ar fi)si iti poate altera destul de rau gustul preparatului supus macerarii! Spor! ![]() This post has been edited by marian-j: 9 Mar 2010, 13:47 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Yochanna |
![]()
|
cumparat alcool etilic 95 grade. Multam fain!
Pofta buna! Attached thumbnail(s) Picture_241.jpg ( Size: 2.03mb ) Number of downloads: 401 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Dodone |
![]()
|
Ce pofta buna !? Asta-i atac la persoana.
![]() |
--------------------
Renault
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
inelul face parte din aranjament?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
este răvașul din mâncare
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Dodone |
![]()
|
O gatit fara el , ca asa e igienic...
![]() |
--------------------
Renault
|
Yochanna |
![]()
|
inelul il pun langa, pentru a personaliza poza
![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si cu inimioara din farfurie,mie imi suna a.....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mda...este ditamai apropoul' ..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Yochanna |
![]()
|
suna a... lipsa de inspiratie.. pt ca nu stiu ce alt model sa fac, pt ca nu-mi iese altceva. - stele, flori, soare sau etc...
![]() ![]() This post has been edited by Yochanna: 10 Mar 2010, 10:43 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
arata bestiali macineii, o sa incerc sa fac si eu dupa amiaza! daca voi avea timp....ca de e si ziua mea...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
- BV-10-CDA
sedan
|
|
Yochanna |
![]()
|
oo dooaamneee am o vizita din afara aici la munca si a mancat o englezoaica din mucenicii mei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Se vede treaba ca nimeni nu a mai mancat de cateva zile
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
Dodone |
![]()
|
Azi am mancat si eu vreo 15 gogosi, facuti in casa, fara gaura si fara coloranti alimentari (sunt f. toxici, ma refer doar la coloranti...
![]() This post has been edited by Dodone: 14 Mar 2010, 22:45 |
--------------------
Renault
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
si ce faci cu greutatea?
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Yochanna |
![]()
|
fuse-va dor carevasazica ?
Poftiti la masa ![]() In aceasta seara, servim piept de pui condimentat pe gratar , langa care, adaugam ceva legume si imbatam tot ce e in tigaie cu stropi de vin alb... totul a iesit foarte fraged... Attached thumbnail(s) Picture_108.jpg ( Size: 2.24mb ) Number of downloads: 247 Picture_107.jpg ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th September 2025 - 03:29 |