Mancarea preferata
![]() ![]() ![]() |
Mancarea preferata
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC_7881.jpg ( Size: 136.18k ) Number of downloads: 347 DSC_7882.jpg ( Size: 153.74k ) Number of downloads: 375 |
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Adica ne pui poza si ne lasi asa ? Pune frate reteta ca nu mai scap de nevasta ...
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/panc...tite-americane/
atentie inainte de a da click: contine poze foarte periculoase ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
domnu' @rtBK n-am cuvinte... ai 10/10 de la mine
![]() This post has been edited by UXE: 7 Mar 2010, 11:27 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
rtBK |
![]()
|
uxe e prea tarziu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
yochanna ar trebui interzisa pe topicul asta dupa ultimele poze cu clatitele alea cu smantana.......
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
In seara asta am avut o cina frugala: 9 clatite cu felii de banane parguite si Finetti la discretie. Bombe calorice. N-am mai facut poze , ca mi-a fost lene...
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Topicul clatitelor ... numai nevasta-mea nu vrea sa-mi faca
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Am "furat" si eu reteta...cand am timp,ma apuc de bucatareala
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
@rtbk - sigur clatitele sunt la fel de gustoase pe cat de bine arata. Jos Palaria! Eu nu am incercat inca genul acesta de ''tort'', pt ca-mi pare ca-i prea multa coca (blat de clatita) per portie....
@padre - dar padre... de ce eu interzisa ? Tot ce-am facut a fost sa v-o prezint pe mama ![]() ![]() ![]() Iote.. acu' de exemplu cand am ajuns acasa am gasit-o facand tort pt o vecina ![]() ![]() Iar eu, pe seara asta, dupa ce-am tras pe nas ceva aer de munte, va invit la cele sfinte de mai jos : Attached thumbnail(s) Picture_067.jpg ( Size: 2.13mb ) Number of downloads: 318 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine, o interzicem pe mama ta.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Seminte si bere
![]() ![]() Dar ce am enerveaza este faptul ca o data ce te apuci de seminte,nu te lasi pana nu termini punga ![]() This post has been edited by rcosmin: 7 Mar 2010, 20:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() dar r(o)cosmin, berea cu seminte e de cand lumea... sau de cand fotbalul ? ![]() doamne.. niciodata n-am baut o bere intreaga cu alcool... acum sunt la a doua de beck's lemon green.. ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
elro |
![]()
|
nu se poate sa ramana doar rcosmin
![]() ![]() "berea cu seminte e de cand lumea... sau de cand fotbalul"de acord,dar cu vin ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Yochanna |
![]()
|
atunci hot sa fie, rcosmin
![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu am cinat mamaliga cu smantana si branza dulce, toate de casa. Farfurie de felul 1, cu varf. Portie de om venit de la coasa, nu de la taste
![]() This post has been edited by Dodone: 7 Mar 2010, 21:53 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Daca va zic ce am cinat io iara dati cu pietre.
Asa ca mai bine tac.E post!! Dupa cina eram bun de trimis nu de chemat de la coasa! Iar berea "de dupa" in nici un caz nu era d-aia "sfintita". ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Zi, te rog, nu te jena, eu nu tin post. Sa tina aia care vor sa moara de foame si pofta.
![]() This post has been edited by Mutzunache: 7 Mar 2010, 22:22 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
OK,Mutzu!!
Recompun un blid si revin. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dodone |
![]()
|
Asteptam...
![]() Sau, mai bine urc in masina si te trezesti cu mine la poarta ta. This post has been edited by Dodone: 7 Mar 2010, 22:40 |
--------------------
Renault
|
Yochanna |
![]()
|
ia stati asa ca scrie domnu' marian-j... sa vedem... cu ce ne minunezi in seara asta
![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Dodone |
![]()
|
Si melcul țuști pe langa Marian. Eu merg la nani-nani. Noapte buna.
This post has been edited by Dodone: 8 Mar 2010, 15:35 |
--------------------
Renault
|
marian-j |
![]()
|
Boon!
Hai sa ne punem pe facut haleala!Facem tocanita de porc!! Prima miscare:procuratul carnii!Luam ceva carne.De porc,evident!Cea mai buna "leguma" tot porcu' ramane si conform spuselor colegului Dan73 saracu' porc tine si post permanent doarece se hraneste cu graunte,leguminoase sau bostani!Eu as recomanda sa fie carnea un pic mai grasuta. Carnea de gulas de la K*ufland e exact ce ne trebuie! E gata taiata in bucatzele,economosim timp si in plus e luata din diverse parti ale porcului asa ca avem si bucatele macre si unele mai grase numa' bune de dinstuit. Spalam carnea si o punem intr-o oala de teflon.Adaugam un pic de ulei si si o cana de apa si apoi o punem pe foc.Pentru cei cu adevarat pofticiosi se poate inlocui uleiul cu o lingura de untura da' atunci tocanita trebuie mancata toata imediat ce e luata de pe foc! Sfaturi de la "mos Marian"! ![]() 1.Nu puneti carnea la facut pe foc "viu"!Chiar daca vi se va parea ca trece o vesnicie pana cand carnea se va "patrunde" aceasta isi va pastra mai bine savoarea!Se spune ca durata prepararii unui fel de mancare este invers proprtionala cu timpul in care aceasta va fi consumata! 2.In timp ce se dinstuie carnea NU puneti sare sau adausuri ce contin sare(Vegeta,Delikat,etc).Puteti pune ce condimente vreti voi numa' sare nu! Avem deci o oala cu carne pe foc!Deja stam bine! ![]() Ne tragem rasuflarea si apoi luam un tocator si cateva cepe zdravene!!Curatam ceapa si o tocam marunt!Punem ceapa intr-un castron,dam un praf de sare si o lasam sa stea. Mai aruncam un ochi la carne si cand aceasta capata o culoare usor alburie si tasneste sucul din ea cand o intepam cu furculita punem si ceapa in oala!!Nu crestem focul!!Lasam tot asa domol sa "blocoteasca" in tihna!Cand ceapa "dispare" complet in sosul lasat de carne,tocanita e gata!Adaugam niste marar si e gata de sevire. Tocana se poate manca cu paine pur si simplu sau cu galuste de faina. Da' asa-i ca ne-am saturat sa tot mancam tocanitza clasica? Pai si atunci ce facem? Pai va spun io!!Facem "fusion" ca la birturile cu staif!Da' la birt "fusion" inseamna ca gasim feluri din diferite neamuri de bucatarii!La mine inseamna ca amestecam bucatariile!Italo-romena,comme si dice! ![]() In consecinta facem tocanita cu "gnocchi di patate"! ![]() Gasiti gnocchi d-aia la toate magazinele ce au raioane cu paste proaspete si refrigerate. Nu cred ca are rost sa ma mai lansez in a face aprecieri asupra gustului,nu? ![]() Pofta! ![]() P.S. Coane Dodone,amu-i tarziu!Am cinat acu vre-o 4,5h!Deja am dat drumul la caini! Trebuia sa te inviti mai devreme! Imi pare rau ca ai plecat la nani da' am spus de o suta de ori ca scriu incet si incerc sa-mi si corectez greselile(gramaticale si de editare) pe care le observ! ![]() This post has been edited by marian-j: 8 Mar 2010, 00:12 Attached thumbnail(s) DSCF1874.JPG ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 254 DSCF1875.JPG ( Size: 930.1k ) Number of downloads: 199 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Yochanna |
![]()
|
Bomba a fost aruncata !
![]() Nea marian - Respecte! Daca vreti, data viitoare va sun, imi dictati prin telefon ce si cum sa scriu si rezolvam repede.. Stii cum e.. clientul (colegul) nostru, stapanu nostru ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
marian-j |
![]()
|
Clientul nostru victima noastra,Yochanna!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
elro |
![]()
|
Ca tot se vorbea de clatite...
Attached thumbnail(s) poze_amuzante_pisica_face_clatite_1_.jpg ( Size: 65.09k ) Number of downloads: 123 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Cosmine,am sase!!! pisici in batatura! Daca le invat sa faca clatite e jale! Fac un "joint venture" cu Yochanna si topicul e fata isi va schimba numele in "Coltul burtosilor"!! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
marian-j |
![]()
|
Multam fain,coane Mutzunache!
![]() Oricum e de retinut ideea dumitale!! Facem niste poze cu mancarurile preferate si apoi le face background-uri,pattern-uri sau walpapper-e(ca si asa nu ma pricep cum le zice)si lingem la pixeli!!Da' d-aia vii ca aia morti n-au gust bun! Trecem criza si habar n-avem! ![]() This post has been edited by marian-j: 8 Mar 2010, 02:13 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 13:15 |