Mancarea preferata
![]() ![]() ![]() |
Mancarea preferata
Yochanna |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_202.jpg ( Size: 2.18mb ) Number of downloads: 563 |
||
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|||
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Nu te mariti?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
fac ce fac si nimeresc aici...
![]() ![]() ![]() ![]() si copilul "danseaza" de bucurie(in maruntaie) ..."tati face iar mancare...tati face iar mancare" apropo aseara a facut gogosi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cu tot respectul pt. regretatul Roman, dar stilul de povestit a lu' conu' Marian e altfel, mai strengaresc, mai alert, mai greu de anticipat, mai pus pe șotii... Mult mai pe placul meu.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
da mai da' se lasa greu,nu vede ce potential are
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
rocosmin
![]() ![]() ![]() P.S. Sa iti dau adresa ![]() This post has been edited by rcosmin: 2 Mar 2010, 15:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() ![]() s-a facut ![]() numa' numa sa se mai incalzeasca putin apa marii ![]() ![]() This post has been edited by Yochanna: 2 Mar 2010, 16:41 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
elro |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca iese ceva in final,eu sunt nasul !
![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(Dodone @ 2 Mar 2010, 11:32) Ne-am mai procopsit cu un bursuc gastric pe aici (valeron_x) ![]() ![]() nicio grija, ma apuca rar treburile astea, n-o sa va stresez prea des... ideal ar fi sa reusesc sa fac poze inainte sa ma apuc de mancat, sa am ce poza ![]() P.S.: bursuc? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Bursuc gastric vine de la numele rubricii din "Cațavencu", unde se discuta haios de restaurante, locatii si meniuri pt. mancaciosi.
This post has been edited by Dodone: 2 Mar 2010, 17:55 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
da sefu', asta stiam, desi nu-s fan catavencu... bursuc sa fie, asa sa ii ramana numele
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Yochanna |
![]()
|
pai tamango.. si cu job-ul actual ce fac? ..voi de clatite o sa va saturati la un moment dat.. si ... eu ce fac? iar ma reprofilez ?
Dragi colegi, permiteti-mi sa v-o prezint pe mama ![]() ce-a facut acolo, nu stiu exact, e din seara asta, aflu maine ![]() Attached thumbnail(s) Picture_003.jpg ( Size: 2.54mb ) Number of downloads: 376 Picture_004.jpg ( Size: 2.33mb ) Number of downloads: 362 Picture_005.jpg ( Size: 2.6mb ) Number of downloads: 400 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Doamne, ce-s chestiile din ultimile 2 poze ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Yochanna |
![]()
|
bun.. avem asa: sarmale de post cu nuca ... si clatite cu branza dulce si sarata - cu smantana si nu mai stiu ce alte si alte.. am intrebat-o pe fuga dimineata
![]() i-am zis c-o pun pe forum, a zis ca nu sunt sanatoasa ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe Sataann, sarmale cu nuca, tu vorbesti serios? Asta e blasfemie.
![]() This post has been edited by Mutzunache: 3 Mar 2010, 12:06 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
elro |
![]()
|
De iepure cu afine...ai auzit?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am mancat si snitel cu dulceata de fructe de padure, beton, dar sarmale cu nuca, nu inteleg.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
elro |
![]()
|
Sarmale pe "sistem" de nuca
![]() ![]() ![]() Nu ma mai uit ca imi lasa gura apa ![]() This post has been edited by rcosmin: 3 Mar 2010, 12:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Yochanna |
![]()
|
felicitari pt cunostinte r(o)cosmin
![]() Da, intr-adevar, nuca de fapt nu prea se simte.. Eu am aflat ca aveau nuca dupa ce gustasem dintr-una. mutzunache , foarte tare reactia ta ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
amintiri din copilarie
![]() Mutzunache "snitel cu dulceata de fructe de padure" ![]() ![]() ![]() o alta "aratare " din bucataria "vecinilor" este puiul cu fructe .... ![]() ![]() ![]() ce teroristi snt.... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
tocmai ce am mancat o chestie de care imi era pofta de mult. Cartofi fierti cu salata de ceapa (ceapa maruntita+sare+otet+ulei) ca pe vremea lui bunica. Si pt ca aveam chef de carne am aruncat si niste kaizer putin prajit.. o nebunie.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
elro |
![]()
|
Cam tarziu pt o asa gustare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Moamaaa!!
Ce de am de spus si ce de somn imi e!! Sper sa nu adorm cu capu' pe tastatura! Is obosit mort da' nu ma las! ![]() Coane valeron_x,bun venit printre pofticiosi!! Puiul ala arata demential si cred ca a fost delicios!In schimb cu sushi si alge ma abtin. Hai sa-ti spun de ce. In secolul trecut am fost invitat,impreuna cu sotia,la un chef cu staif.M-o echipat muierea in costumu' al bun,chimeasa alba,cravata asortata,pantofi da-aia "bot de ratza" de zici ca mi i-am uitat pe sina cand o trecut tramvaiu',barbierit 2mm sub piele,aftershawe Azzaro,tot tacamul!Daca mai imi puneam si vata in nas eram numa' bun de pus in vitrina la pompe funebre! ![]() Boon!Ajungem la viloaca respectiva si suntem preluati de gazde:in curte barbeque iar in "salon"(adica,puii mei,o camera cat toata casa mea!)serviti bufet pe gheatza. In mintea mea un declic:ha??Ce-i aia bufet pe gheatza??Am aflat!!O masoaie plina de fulgi de gheatza pe care tronau tot felul de carapace,cochilii,tentacule si alte parascovenii!!Am bagat-o pe maneca!!Muierea se intretinea cu gazda femela(dupa ce si-au amestecat afectuos rujurile una pe obrazul celeilate)iar gazda mascul se ocupa de gratare.Scuzati!!Barbeque ca doar era chef de fitze ce pana mea!Vine gazda femela cu nevasta-mea de brat si imi zice: Da' va rog,serviti!! Io in mintea mea:CE?? Gazda: -Uite avem si crabi si caracatita si aia si aia.. Nevasta m-a vazut ca mi-s confuz si a inceput sa comenteze cu gazdoaia despre felurile de ragalii.Io imi luasem privirea aia de cunoscator si zambeam tamp! La un moment dat aud: ..si icre negre.. O aud pe sotie: Da,o sa gustam niste icre negre si se desprinde de bratul gazdei. Ia o feliutza de pita prajita,insira pe ea cateva coacaze d-alea negre pe ea si si-o introduce in botic! Dupa ce inghite emite un:excelent!! Gazda femela zambea fericita!! Pfoaaa!Ce mi-a zis??Daca nevestii ii place tre' sa "imi place" si mie!! Apuc hotarat o bruscheta d-aia si cu cealata mana insfac lingurita!Dracu' mai vazuse pana atunci lingurita dreptunghiulara si perfect plana.Infig hotarat lingurita in boabele ale negre catran,le insir pe felituza de pita si mi le introduc in bot! Secunda unu: -pita imi trece printre dinti si ajunge in masele Secunda doi: -icrele imi raman intre incisivi si falca de jos Secunda trei: -cu maselele strivesc pita!Gust amarui si fain. Secunda patru: -incisivii pocnesc boabele alea de mandibula,de limba si de ceru' gurii!! Sfinte Dumnezeule mare!!Exact acelasi gust de vitamina A si ulei de peste cu care ma indopa mama cand moasha-mea ma banuia de rahitism! Nu stiu ce resorturi interne m-au impiedicat sa nu "zugravesc" fulgii aia de ghiatza in gri visceral. Am fugit afara cu o moaca de om in suferinta. M-o preluat gazdou'i: -Ce ai mah? Mori acu' si-mi phutzi chefu'?? ![]() -Nu mah,am inghtzit icre!M-am luat dupa muieri! Am primit un mic pocal de Tullamore Dew! Peste doaj' de minute functionam normal ![]() NaadLinooo! M-ai umplut de respect! ![]() Chiar nu ma gandeam ca Bavaria ii asa aproape de Constanta!Ovidiu,ma rog! Imi pot permite sa te rog sa mai insiri si alte retete? ![]() Scuze dar dorm pe mine.Revin. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
deci daca nu se scotea reputatia va dadeam minus maxim (sau minus minim se zice?) la toti cei care ati pus poze ... totul pana la poze: nu mi-a placut Sadoveanu si nu-mi plac descrierile dar pozele fac cat o mie de cuvinte
ma rog, mai am la dispozitie report-ul ![]() asta de la unul care chiar traieste pt. a manca si nu mananca pt. a trai, de la unul care mananca ca haplea pana plezneste si care e in stare sa-si mai ascunda mancare prin falci ca hamsterul - imi poate da cineva ban doar pe acest topic? ![]() This post has been edited by crisolro: 4 Mar 2010, 07:35 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
NadaLina |
![]()
|
nenea marian "Bavaria" e la o aruncatura de bat ...pardon de facalet....de constanta si la o aruncatura de scobitoare de ovidiu ....
![]() ![]() problema e ca in loc de specialitati culinare acolo se vand specialitati pe 4 roti si meniurile snt cam piperate ![]() ![]() This post has been edited by NadaLina: 4 Mar 2010, 13:46 |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 16:30 |