probleme cautare
![]() ![]() ![]() |
probleme cautare
hawkeye |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 16 July 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cuvantul cautat trebuie sa aiba mai mult de 3 caractere. Incearca sa cauti dupa o fraza ca de exemplu: instalatie gpl
Sau si mai sigur click pe http://www.google.com/search?sourceid=navc...Adaciaclub%2Ero ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
hawkeye |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 16 July 03 ![]() |
am inteles.. dar ar trebui specificat in loc de "nu s-a gasit nimic" in "cauta cu mai mult de 3 caractere.
multumesc. |
-------------------- |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La cautarile facute de mine primesc un mesaj de genul:
Could not obtain matched posts list DEBUG MODE SQL Error : 1191 Can't find FULLTEXT index matching the column list SELECT post_id FROM phpbb_posts_text WHERE MATCH (post_subject,post_text) AGAINST ('turometru') Line : 301 File : /var/www/virtual/daciaclub.ro/htdocs/search.php |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai alex, bai, traiasca familia ta ca mult m-am ocarit la cautarile de cuvinte scurte cu efecte zero.
Aia cu Google e de toata meseria. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Am vaga impresie ca Alex a uitat sa anunte ca a suspendat momentan functia de search, pentru o usurare a forumului pina la transferul pe nou server.
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am realizat si eu ca nu mai merge functia cand am citit anuntul despre mutarea forumului de vineri seara. O sa aman "cautarile" pana cand va fi mutat.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex @ 1 May 2004, 14:42) Cuvantul cautat trebuie sa aiba mai mult de 3 caractere. Sau si mai sigur click pe http://www.google.com/search?sourceid=navc...Adaciaclub%2Ero ![]() De ce nu poti cauta cuvinte de 3 caractere? Exista multe cuvinte utile de 3 caractere: GPL, OBD, ABS ... Am vazut multe forumuri la viata mea, dar din pacate daciaclub e primul pe care apare limitarea asta! |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Exista doua metode uzuale de a implementa functia search cand ai de a face cu php si MySQL.
1. Ti o tabela separate in baza de date unde introduci toate cuvintele + "adresele" unde se gasesc. Cand da cineva o cautare se consulta acesta tabela => mult spatiu ocupat pe disc + multa putere de calcul folosita pentru cautare (putere care creste oarecum exponential cu numarul de cuvinte din tabela) 2. Il lasi pe MySQL sa faca treaba grea pentru tine. Din pacate, MySQL nu permite cautari mai mici de 4 caractere. DaciaClub foloseste metoda 2. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 11:44 |