moderator, limbaj nepoliticos
![]() ![]() ![]() |
moderator, limbaj nepoliticos
criv |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.049 Joined: 13 December 08 From: Drobeta Turnu Severin ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE IV 1,6 dci 130CP Intens
2016, Intens, full options Renault Megane IV 1,6 dci 130cp
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
"abtine-te" e o expresie brutala?
L.E. Acum am citit topicul cu pricina. R19/16V a avut perfecta dreptate cand ti-a zis sa te abtii. Poti sa te joci cu orice componenta a masinii, numai cu franele, directia si sistemele de siguranta nu. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
![]() Vai, dar cat de sensibil esti!!! Ti-a spus "abtine-te" si te-ai timorat? Saracutul de tine!!! |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Abtine-te si nu fi asa sensibil... mai ales cand debitezi si nu ai dreptate... nu cred ca era cazul sa deschizi un topic...
This post has been edited by cj98czh: 17 Jan 2009, 01:23 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
STI-ul... abtine-te!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
Este mai sensibil omul.
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mai, da' voi chiar nu va puteti abtine?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
abtine (verb reflexiv) = a se stapani; a se opri de la ceva; a se retine; a se lipsi de folosirea unor lucruri; a nu se pronunta; a nu-si exprima parerea. (din fr. abstenir, lat. abstinere). Sursa: DEX (dictionarul explicativ al limbii romane).
Deci nu este o injuratura ... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
criv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.049 Joined: 13 December 08 From: Drobeta Turnu Severin ![]() |
da...inteleg, nu este o injuratura...dar chiar trebuie sa se ajunga la injuraturi, pe aici pe forum-ul asta!?
Poate eu mi-am facut o impresie gresita, credeam ca totusi intre membri acestui forum trebuie sa existe o relatie de cordialitate, de ajutor si sprijin reciproc, caci doar de asta ne-am inscris pe-aici... Daca voi ziceti ca atitudinea de "aere de superior" este normala si voi moderatorii aveti dreptul sa repeziti membri asa cum vreti...asa sa fie...nu va ramane decat sa va incurajati unul pe altul si in final sa va repeziti si voi intre voi.. Considerca in cadrul forumului, fiecare are dreptul de a se exprima...Asa cum am precizat in posturile mele. eu am prezentat o solutie aplicata de mine...si n-am impus nimanui sa facace-am facut eu!. ...asa canu vad de unde necesitatea "abtinerii" ce sa-i faci..."corb la corb nu-si scoate ochii" Avand in vedere ca forumul se pare ca e altceva decat ma asteptam eu...o sa "ma abtin" sa-l frecventez mai des! Sunteti multumiti? |
--------------------
RENAULT
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
... Da' nu tine nimeni partea omului?
![]() P.S.: batranule , daca ma adresez tie cu "bai desteptule'' , cum vei percepe expresia? Astept raspuns dupa consultarea DEX-ului ![]() This post has been edited by ovidy: 17 Jan 2009, 09:23 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
criv, normal ca dai sfaturi de genu "lipeste firele la airbag" atata timp cat tu ai de gand sa vinzi masina http://www.depozitauto.ro/index.php?page=d...ehicle_id=37542. Dup-aia te doare la pedala daca se declanseaza airbagul sau nu in caz de accident.
ovidy, ia incearca sa te abtii, ok? moderatorul nu e un fel de baubau pe forum. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Ok! Noroc ca nu sunt sensibil
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@ovidy:
QUOTE daca ma adresez tie cu "bai desteptule'' , cum vei percepe expresia? Conform dictionarului, nu pot decat sa ma simt magulit ... Daca mi-ai zice "bai prostule'' ar trebui sa ma supar ... ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
criv |
![]()
|
fratzica, ai dreptate, masina am vrut s-o vand in septembrie -octombrie anul trecut.. atuntul era de atunci...crezi ca acum as mai lua banii aia din anunt pe masina (7150 euro) ...avand in vedere cum au scazut preturile? Am avut chiar si pe autovit anunt precum pe alte site-uri...care au ramas postate..pe unele site-uri valabilitatea anuntului vad ca inca nu a expirat, iar pe altele a expirat . Oricum, multumesc de faptul ca m-ai atentionat asupra valabilitatii anuntului pe acel site, caci am procedat acum la stergerea lui.
Problema s-a schimbat de atunci, caci din noiembrie am renuntat la ideea vanzarii...asa ca masina ramane in familie in prezent si probabil si in viitor.Si pot sa te asigur ca atunci (in septembrie 2008) masina nu avea problema cu panglica... Si daca nu m-am facut inteles... repet inca o data: nu dau la nimeni nici un sfat! Am prezentat ce-am facut eu... si n-am recomandat nimanui sa faca la fel... in fiecare post am precizat asta! Am raspuns , de asemenea si la intrebarile altor membri... Dar ma rog...interpretati-ma cum vreti! Si ca sa nu mai imi sariti in cap...nu voi mai posta nimic pe topicu-ul asta, idiferent de ce-ati zice voi. Puteti chiar sa inchideti topicul ,dupa ce va "descarcati"....Acum am inteles ideea forumului si asta e ...e bine? |
--------------------
RENAULT
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
As vrea sa fac un comentariu deoarece cred ca e o neintelegere.
Personal consider ca criv a procedat normal. Si eu am avut acea problema, dar ptr. ca la mine era prea matrasita panglica nu am putut sa o lipesc si a trebuit sa iau alta. Ca tot veni vorba de acea solutie eu o consider f. buna. In momentul in care se rupe panglica poate apare inclusiv un scurt intre cele 4 fire care duc la airbag. Plus de asta, sunt destui useri care au montat pe volan butoanele de cruise control si au avut nevoie de cele 2 fire de pe panglica si...stupoare ..si ei au lipit si desfacut si toate cele... Consider ca R19/16 v s-a purtat frumos dar in loc sa arunce cu noroi in solutia aleasa putea sa-si spuna opinia si sa precizeze ca solutia e posibil problematica ca la carte spune in alt fel. Din cate stiam, un forum te ajuta sa gasesti solutii alternative care se pot dovedi mult mai ieftine ba chiar mult mai durabile... Exemple: -acea bataie la volan la capat de cursa.... Rezolvare usoara si o poti face singur... -ce e mai usor de schimbat in cazul defectarii rulmentului de la compresorul de aer conditionat? tot compresorul cum zice cartea sau doar rulmentul la un alt service non-reno??? Hint: un compresor e aproape 1000 euro iar un rulment cu tot cu umplere de freon 300 lei !!! Astfel ca...nu vad care e problema cu 5 fire din panglica??? Acele fire asigura un circuit electric intre centralina si airbag. In momentul necesitatii deschiderii airbagului acesta trimite semnal la capsa pirotehnica prin acele fire. Daca are pe unde se deschide. Atata timp cat computerul masinii zice ca s-a refacut traseul electric prin stingerea becurilor....UNDE E PROBLEMA??? E ca si cum ai spune..dom'le eu schimb placutele de frana cu piesa originala si o fac in service reno, chiar daca se gasesc placute cu mult mai bune ca porcariile de originale, iar schimbatul lor sa fim seriosi ca se poate face de oricine...si e sistemul de franare ![]() Ba mai mult...consider ca pot exista si alte solutii care daca nu sunt expuse de unul sau altul ptr. ca le este inchisa gura atunci se pierde esenta unui topic/forum..aceea de a gasi o rezolvare cat mai buna la problemele masinilor noastre. Cu astea fiind spuse cred ca un astfel de topic aici nu face decat sa devina o cafenea, ptr. ca vad ca sunt si posturi/raspunsuri tip cafenea la o problema administrativa. Sper ca un moderator sa inchida acest topic si sa ne vedem de ale noastre! Multumesc. This post has been edited by dantes: 17 Jan 2009, 12:05 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Te rog sa-mi spui si mie unde am aruncat eu cu noroi in solutia aleasa? Chiar eu am fost primul care a adaugat firele pentru butoanele tempomat pe volan
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-a intamplat ca Liviu sa-mi spuna ca urare printr-un PM "bafta la fraierit pe altii"...sa inteleg ca e frumos din partea unui moderator?
This post has been edited by eduardsebe: 17 Jan 2009, 11:53 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Impropriu spus ca ai aruncat cu noroi, ai combatut permanent solutia si la sfarsit l-ai pus sa stea cuminte...insa il poti lasa sa spuna ce a facut ca poate chiar se naste o solutie buna.
Stiu ca esti unul din cei cu lipituri la panglica, drept dovada mi-au fost de extrem de mult ajutor niste poze mai vechi ale tale si nu pot decat sa-ti multumesc nespus ptr. solutii... Asa cum vezi, si tu ai facut lipituri (nu conectorul ci adaugiri) pe la sf. lui 2007 parca si totusi nu s-a intamplat nimic. Asa ca poate solutia lui chiar e valabila...Personal ma gandeam sa inlocuiesc complet solutia lor ptr. ca imi pare o solutie dobitoaca cu acea panglica si ma gandeam chiar la o solutie cam cum e pe la VW sau diverse metode...Dar stii cum e...daca nu mai am problema nu ma mai framanta... LATER EDIT: Va rog inchideti topicul ptr. a nu degenera in topic tip cafenea. Later later edit...Mii de scuze 19vik...am incurcat borcanele... era vorba de R19/16 v ..SCUZE!!! Posturile cu pozele care m-au ajutat si multumirile insa tie iti sunt adresate. This post has been edited by dantes: 17 Jan 2009, 12:07 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 17 Jan 2009, 11:45) Mie mi s-a intamplat ca Liviu sa-mi spuna ca urare printr-un PM "bafta la fraierit pe altii"...sa inteleg ca e frumos din partea unui moderator? S-a mai intamplat sa fie banati cei care au publicat mesaje de pe PM fara acordul celui care a scris ... This post has been edited by AR-18-MOS: 17 Jan 2009, 12:40 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Dar eu nu am publicat tot PM-ul....a fost doar o urare "de bine"
Se poate inchide ca deja intra la discutii de Cafenea? This post has been edited by eduardsebe: 17 Jan 2009, 13:26 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Recomand fetelor mari de pension sa ramana la pension, ca daca ies prin lume s-ar putea sa li se usuce timpanele daca aud mai mult de cele 300 de cuvinte invatate la pension.
Aici se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:50 |