Symbolul vechi contra Symbolul nou, E bine sa dau Symbolul vechi de 2 ani pe unul nou?
![]() ![]() ![]() |
Symbolul vechi contra Symbolul nou, E bine sa dau Symbolul vechi de 2 ani pe unul nou?
gabygiovanny |
![]()
|
||
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica sa mai astepte vreo 4 ani ? Nu cred ca va avea rabdare ...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 22 Jan 2009, 19:07) Majoritatea comentariilor de pe acest forum, cat si de pe forumul DaciaClub, converg spre parerea ca o masina cu motor Diesel este mai rentabila decat varianta pe benzina atunci cand mergi cu ea mai mult de 15.000km pe an. Cred ca parerea legata de cei 15000Km este putin invechita, de pe vremea cand motorina era mai ieftina, si mai e pentru cei care baga "de la galeata" ![]() @sandokan Este o vorba din popor care zice: "E mai bina sa ramai cu diavolul pe care il cunosti!" Daca masina ta e super bine intretinuta nu vad de ce ai lua un diesel care habar nu ai cum a fost exploatat. Dar daca tot vrei sa faci pasul asta apeleaza la cineva de incredere care se pricepe la motoare diesel, chiar si la tester. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Continuati asa ca sa putem inchide acest topic
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.231 Joined: 13 October 06 ![]() |
revenind on topic - noul symbol e la fel de nou ca si noul golf
![]() realmcsar.... Lasand la o parte design-ul care nu stralucea nici la symbolul initial nu cred ca sunt prea multe argumente pentru o mutare de genul asta. Din perspectiva economica ![]() Daca te gandesti la partea de garantie eu zic ca poti sta linistit , doar n-ai 1.5 dci sa pice injectoarele in veselie si in general costurile pentru consumabile si piese pt versiunea ta sunt cele mai mici. Eu zic ca 2-3 ani si pana in 100K poti s-o ti si devalorizarea va fi mult mai mica, practic iti amortizezi mult mai bine costurile pe 4-5 ani decat pe 2-3, gandeste-te ca oricum pierzi 4K+ doar la vanzare... In fine deciziile astea nu se fac numai cu pixul si hartia deci daca iti place cumpar-o si forget de ce-ti spun unii si altii (ca mine ) pe forum. Mai degraba decat noul symbol m-as uita la reduceri la megane sedan, la sf de ciclu dar oricum altceva |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
realmcsar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 February 07 ![]() |
Ieri am apucat sa trec pe la IPSO sa intreb cum este cu reducerile. Ele exista (au existat) doar ca mai au doar f putine masini in stoc pt reducere. Mi s-a spus ca poate in februarie sa mai apara masini cu reducere mare. La ce mi s-a spus suna bine: la un Megane Sedan Expression erau reduceri de 4000euro, deci as fi platit putin peste 11000euro. La ce aveau acum pe stoc puteau sa-mi ofere doar reducere de 950euro.
Despre noul Megane spuneau ca poate peste o luna sa apara in showroom. Si tot asa am aflat ca la IPSO nu mai exista (probabil pe perioada crizei) serviciul buy-back. |
--------------------
Renault
Symbol Expression 1.4 8V 75cp
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:13 |