Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Symbolul vechi contra Symbolul nou, E bine sa dau Symbolul vechi de 2 ani pe unul nou?

gabygiovanny
post 22 Jan 2009, 19:08
Post #31

membrul de la baia mare

Group: Members

realmcsar... asteapta sa treaca criza si o sa o poti da la acelasi pret cu cat o dai acum numa icu vreo 40000 km mai multi. succes

--------------------
reno Megane 2.2 1.6 16v - MM 66 GBY 2007 dec
membru
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Batrânul
post 22 Jan 2009, 20:39
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

Adica sa mai astepte vreo 4 ani ? Nu cred ca va avea rabdare ...

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
bardu
post 23 Jan 2009, 10:32
Post #33

Membru autentic

QUOTE(Batrânul @ 22 Jan 2009, 19:07)
Majoritatea comentariilor de pe acest forum, cat si de pe forumul DaciaClub, converg spre parerea ca o masina cu motor Diesel este mai rentabila decat varianta pe benzina atunci cand mergi cu ea mai mult de 15.000km pe an.
*

Cred ca parerea legata de cei 15000Km este putin invechita, de pe vremea cand motorina era mai ieftina, si mai e pentru cei care baga "de la galeata" dry.gif ! Merita considerata doar pentru exploatarea urbana!

@sandokan Este o vorba din popor care zice: "E mai bina sa ramai cu diavolul pe care il cunosti!" Daca masina ta e super bine intretinuta nu vad de ce ai lua un diesel care habar nu ai cum a fost exploatat. Dar daca tot vrei sa faci pasul asta apeleaza la cineva de incredere care se pricepe la motoare diesel, chiar si la tester.

--------------------
Renault Symbol - MS-08-?MS Fidji
Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana.
1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km!
+
cmandrei
post 23 Jan 2009, 10:42
Post #34

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Continuati asa ca sa putem inchide acest topic sad.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
mircea_aq
post 23 Jan 2009, 16:47
Post #35

Membru autentic

revenind on topic - noul symbol e la fel de nou ca si noul golf tongue.gif

realmcsar....
Lasand la o parte design-ul care nu stralucea nici la symbolul initial nu cred ca sunt prea multe argumente pentru o mutare de genul asta.
Din perspectiva economica tongue.gif e un dezastru, tb sa vinzi masina acum - asta daca o cumpara cineva si daca iti va conveni pretul pe care-l poti primi in conditiile astea.
Daca te gandesti la partea de garantie eu zic ca poti sta linistit , doar n-ai 1.5 dci sa pice injectoarele in veselie si in general costurile pentru consumabile si piese pt versiunea ta sunt cele mai mici.
Eu zic ca 2-3 ani si pana in 100K poti s-o ti si devalorizarea va fi mult mai mica, practic iti amortizezi mult mai bine costurile pe 4-5 ani decat pe 2-3, gandeste-te ca oricum pierzi 4K+ doar la vanzare...
In fine deciziile astea nu se fac numai cu pixul si hartia deci daca iti place cumpar-o si forget de ce-ti spun unii si altii (ca mine ) pe forum.
Mai degraba decat noul symbol m-as uita la reduceri la megane sedan, la sf de ciclu dar oricum altceva

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
+
realmcsar
post 25 Jan 2009, 09:21
Post #36

Membru incepator

Ieri am apucat sa trec pe la IPSO sa intreb cum este cu reducerile. Ele exista (au existat) doar ca mai au doar f putine masini in stoc pt reducere. Mi s-a spus ca poate in februarie sa mai apara masini cu reducere mare. La ce mi s-a spus suna bine: la un Megane Sedan Expression erau reduceri de 4000euro, deci as fi platit putin peste 11000euro. La ce aveau acum pe stoc puteau sa-mi ofere doar reducere de 950euro.
Despre noul Megane spuneau ca poate peste o luna sa apara in showroom.
Si tot asa am aflat ca la IPSO nu mai exista (probabil pe perioada crizei) serviciul buy-back.

--------------------
Renault Symbol Expression 1.4 8V 75cp 2006
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 02:13
Dacia