Copil atacat de un Rotwailer, un nou episod
![]() ![]() ![]() |
Copil atacat de un Rotwailer, un nou episod
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
"daca nu ma insel, in Romania este chiar interzisa inmultirea acestei specii? "
te inseli This post has been edited by Steel Tormentor: 20 Jan 2009, 02:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
@logan1.5dci, din pacate, unii au preferat sa-si largeasca canisele apeland la ajutorul unora ca tine. De aici si deviatiile de comportament ale bietelor patrupede.
Repet, incearca sa citesti cate ceva despre animalele astea. Nu sunt chiar asa de rele cum se spune. Depinde pentru ce le vrei si cum le dresezi. O sa te fascineze. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 Jan 2009, 02:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma intelege gresit,eu nu am absolut nimic impotriva cainilor de talie mare doar ca m-au iritat anumite posturi asa ca iarta-ma si nu ma trimite la culcare
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Multumit , oricum nu am ce zice, fiecare e liber in batatura lui sa faca ce vrea, atata vreme cat nu deranjeaza pe altul. Deci din punctul asta de vedere e clar, am inteles, poate sa fie si balaur.
Dar o alta rasa nu ar fi putut face acelasi lucru ? (sa-l sperie, eventual sa-l retina) De ce spun asta, cunoscand ca evenimentele nefericite petrecute in Romania cu aceasta rasa, au obligat legiuitorul sa interzica aceasta rasa, din cate imi aduc aminte, inclusiv este interzisa comercializarea. Daca vine hotul si cainele dumneavoastra il omoara , nu cumva o sa fiti gasit vinovat , ca mi se pare ca o sa vi se reproseze de ce nu era in tarc. (dar aici la ultima propozitie nu stiu sigur, doar presupun.) QUOTE(Steel Tormentor @ 20 Jan 2009, 02:55) Daca ma insel, imi cer scuze. This post has been edited by logan1.5dci: 20 Jan 2009, 03:07 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Legea romana garanteaza si protejeaza proprietatea, alte detalii sunt inutile, cum am fost gratulat de catre un domn mai sus in mod repetat cu apelativul de comisar, poate stiu ceva mai bine, desi nu sunt inca in acea functie.
In fine, discutia nu este despre mine sau Victoras, noi 2 v-am prezentat si parerea posesorului normal si cerebral al acestei rase, cu caini dresati si sociabili, desi am recunoscut amandoi ca vina este a posesorului animalului.. mai mult nu mai am de zis si sper ca am terminat interventia in acest topic, parerile despre parintii iresponsabili care procreeaza haotic mi-o mentin ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
domnule coleg logan dci, am tacut pana acum, dar tu continui sa aberezi in MARE necunostinta de cauza.
te invit sa citesti aici http://www.animale.ro/caini/rottweiler . ca sa-ti faci o parere despre ce discutam. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asa i se va reprosa si pustii ca n-a fost in cufar.
Iti poti dresa cainele corect? Fa-o. Ai personalitatea necesara sa ti-l iei? Ia-ti-l. Problema e cu totul alta si pleaca numai si numai de la stapani. Stapani care au puta mica si trag din punga. Daca stranuti langa ei, ii cauti trei zile. Pai ce sa faca aurolacii ca sa-si obtina respectul comunitatii? Isi iau caine, il transforma-n fiara si-l hranesc cu pisicile din fata blocului, ca sa bage frica-n babele de pe scara. D-asta sunt interzise anumite rase in lume. Nu ajunge sa-l obligi sa-l tina-n lesa si sa-i puna zgarda. Pentru ca n-o fac. Singura solutie? Cea extrema. Interzicerea rasei. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
E posibil sa fi incurcat ceva pe aici, ramane sa mai studiez putin si o sa fac corecturile de necesare. Din cate imi aduc aminte de pe la TV, stiu ca s-au facut unele restrictii la o rasa sau doua, e posibil, daca spuneti voi, sa incurc rasa. Mai studiez .
Cu exceptia lui Victoras2001, chiar imi cer scuze daca am suparat pe cineva, nu asta am intentionat. Da, am facut o incurcatura : " CAP. 1 Dispoziții generale ART. 1 În sensul prezentei ordonanțe de urgență, prin câini periculoși se înțelege câinii aparținând următoarelor rase, grupate în două categorii, după cum urmează: a categoria I: câinii de luptă și de atac, asimilați prin caracterele morfologice cu câini de tipul Pit Bull, Boerbull, Bandog și metișii lor; b categoria a II-a: câinii din rasele Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobănesc Caucazian, Cane Corso și metișii lor. " Am incurcat cainii periculosi (a.) care sunt interzisi la inmultire cu cainii periculosi (b.) neinterzisi la inmultire. In rest ce sa mai spun, nimic. Observ totusi, cu tristete ca atunci cand gresesti , unii vin sa te corecteaza aruncand cu pietre. Asta e...., vorba unui coleg, de forum, lasa-i, ce ti-a trebuit sa te pui cu ei . Chiar, ce mi-a trebuit? Am invatat ceva in noaptea asta, pana acum datorita faptului ca imi plac cainii , am fost mai tolerant, cu proprietarii de caini (ma refer exact la cei periculosi) , cum vad unul fara lesa si botnita, jap telefon la politie, ca doar nu plateste cainele amenda. ![]() http://politiaromana.ro/Ordine_publica/oug_55_2002.htm This post has been edited by logan1.5dci: 20 Jan 2009, 04:36 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da-ti dai ceva importanta daca chiar crezi ca ma poti supara.
![]() Ti s-a explicat de ce sunt interzise anumite rase, da nu percutezi. This post has been edited by Victoras2001: 20 Jan 2009, 03:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Un Rottweiler (sau orice alt caine, fie el Pitbull sau Pechinez) crescut cum trebuie nu va sari niciodata la cineva fara sa fie provocat.
Parerea mea e ca aici e un incident in care toti sunt vinovati intr-o anumita masura, mai putin cainele, care saracul, ce sa stie? E doar un animal. Ma amuz cand vad cum f. multi dau vina pe animal, de parca el a facut-o din "rautate".. Eu as calca stapanii pe cap cu masina, nu cainii... Odata am vazut intr-o curte la o firma cam 5 rottweileri imensi... La inceput latrau, dar cand m-am apropiat de ei au tacut si am reusit sa pun mana pe toti. Cainii te cam simt si nu sar la tine aiurea... In cazul copiilor, au avut ai mei odata musafiri, care au venit cu un copil. Ai mei au 2 husky, probabil cea mai non-agresiva rasa de caine pe care am vazut-o... Si acel copil tot a reusit sa enerveze femela... Copiii nu stiu nici ei... E treaba voastra ca parinti sa-i feriti de astfel de lucruri. Iar stapanii cu astfel de caini ar trebui sa ii tina in lesa, pentru orice eventualitate... Oricum, tipul cu cainele merita el puscaria, stiu pe multi care isi invata cainii de mici agresivi, unii chiar pentru a-i da la lupte... In asemenea cazuri, spuneti-mi voi mie, cine e animalul prost... Cainele sau omul? P.S. = Mai jos atasata o poza cu 3 dintre acei caini de care spuneam mai sus. Sorry de calitate. Attached thumbnail(s) Image216.jpg ( Size: 830.38k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE Copiii nu stiu nici ei... E treaba voastra ca parinti sa-i feriti de astfel de lucruri. Iar stapanii cu astfel de caini ar trebui sa ii tina in lesa, pentru orice eventualitate... Oare nu invers? Adica era vina parintilor? ![]() Din cate stiu eu, lucrurile se petreceau pe domeniu public, nu in curtea cainelui. <span class='edit'>20 Jan 2009, 09:00:</span> QUOTE(semit) 2. Vina secundara este a parintilor, care, din cate am observat in ultimii 4-5ani, nu mai sunt in stare sa-si tina odraslele sub supraveghere.. people.. daca nu sunteti in stare sa aveti grija de un copil, nu mai luati in seama sfaturile si dorintele socrilor/parintilor si puneti-va consoartele pe anticonceptionale daca va place coțaiala, si cand va veti maturiza, atunci procreati wink.gif Cu cata usurinta aruncam vorbe! ![]() This post has been edited by adi_ar: 20 Jan 2009, 09:01 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Am citit in fuga posturile de pe-aici. Desi 90% din cei care au scris sunt de acord ca stapanul cainelui este de vina, cam 90% dintre posturi se refera la caini
![]() Pe mine ma intereseaza doar doua lucruri, in aceasta ordine: 1) Ce s-a intamplat cu copilul in cauza ( am inteles ca a suferit cel putin 2 operatii), se simte mai bine, are sanse de viata ? 2) Ce s-a intamplat cu stapanul cainelui ? Daca nu l-au arestat si nu va fi judecat in stare de detentie, cam tot ce gandim si scriem noi pe-aici, tot degeaba este. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
1. Responsabilitatea e dupa mine complet in curtea proprietarului ciinelui. Acesta trebuie sa aiba grija, prin orice mijloace, ca bunurile sale sa nu provoace daune de nici un fel celor din jur.
2. Bunul aflat in discutie (aici: ciinele) trebuie intretinut si/sau transformat in concordanta cu 1. Pe romaneste: un asemenea animal periculos trebuie indepartat pe cheltuiala proprietarului. 3. Parintilor le revine in aceasta situatie o "vina" morala; vezi insa 1 mai sus. Exista o relatie de cauzaitate directa, incontestabila, intre "ciine fara lesa/botnita", "ciine agresiv" si "copil muscat". Sigur, in situatia in care copilul ar fi fost pe alta planeta, n-ar fi fost atacat... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:01 |