Banda cromata, banda cromata (rama geamuri)
![]() ![]() ![]() |
Banda cromata, banda cromata (rama geamuri)
dragos62 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|||
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
am vorbit cu un prieten de-al meu si a spus ca-mi poate face toate acele margini din inox(nu lucios) si a spus ca ar arata cam ca manerele.stiu ca a facut la un passat si a iesit bine
![]() ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
din inox? si apoi cum faci, le lipesti pe banda de plastic sau cum?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(Bacu @ 22 Jan 2009, 17:19) da, cam asta ar fii ideea.mi-a aratat din ce material le face.arata exact ca manerele exterioare.un inox mai ciudat...acum sa vedem ce-o iesi, el zice ca sapt viitoare isi face timp si pt mine.daca nu ies bine le dau jos imediat ![]() ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
se fac acele chedere cromate in spania special pentru megane
a adus cineva asta vara dar erau de HB iar eu am sedan si chiar nu m-au incantat |
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Puteai sa le modifici pe alea din spate! Ca banuiesc ca la usile din fata nu exista diferente!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
asa este dar nu ma incantat ideea
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
marius75 |
![]()
|
![]() jake2014 Group: Validating Reno Posts: 273 Joined: 14 December 08 ![]() |
am gasit pe un site undeva in bucuresti grile cromate ptr.megan 2
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Poze?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
marius75 |
![]()
|
intra pe autogt si ai sa vezi
31 Jan 2009, 19:05: poze This post has been edited by marius75: 31 Jan 2009, 18:05 |
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
farul ala e bestial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
noooooooooooooooooootttttttttt!!!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In afara de baghet aia, sa zicem cu indulgenta, restul sunt odioase!
Si bara aia rosie ce are, e lovita? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Solon |
![]()
|
Nu, ca e reclama!:)
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
cel mai simplu dai google ... autogt ... si apoi intri in "magazin" direct ... completezi campurile existente si gata.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
marius75 |
![]()
|
cel mai bine ca aflam adevarul,e sa mearga cineva pina acolo si sa vada ce si cum arata.
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Am gasit pe site la ei, dar sunt intre limita dintre frumos si penibil.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
dati-mi si mie va rog linkul catre baghetele astea, ca la mine nu se intampla nimic cand apas pe "magazin"...
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
Solon |
![]()
|
Nu e voie link!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Bacule apasa magazin direct din search-ul google ...
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
astazi si-a facut timp prietenul meu de mine si ne-am ocupat de bagheta de pe partea soferului. a durat cam 30 de minute si iata ce a iesit.sper sa le terminam pe toate azi
![]() Sunt din inox mat facute This post has been edited by dumitrescuandrei: 3 Feb 2009, 15:58 Attached thumbnail(s) Imagine0026.jpg ( Size: 244.19k ) Number of downloads: 1192 |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
Bacu |
![]()
|
la prima vedere par super, se potrivesc foarte bine cu manerele. poti sa mai pui si alte poze? cat mi-ar cere prietenul tau sa imi faca si mie asa ceva?
![]() This post has been edited by Bacu: 3 Feb 2009, 16:21 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
o sa pun si alte poze, cand o sa fie toate gata.promit.arata bine, mie imi plac, par "de acolo". nu stiu cat ti-ar lua...de durat nu dureaza mult, problema ar fii tabla de inox pe care eu am dat 85 ron.o sa pun poze si daca iti plac vorbesc cu el si vedem
![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
Bacu |
![]()
|
ok, astept poze noi.
![]() cu ce le-ai lipit/prins? |
--------------------
Honda
CRV
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
prima data am vrut sa le lipesc...dar nu a mers. asa ca am dat banda jos si am pus tbla de inox direct peste banda si am prins`o de baza de jos respectiv de cea de sus.
![]() Attached thumbnail(s) Imagine0027.jpg ( Size: 277.35k ) Number of downloads: 689 Imagine0028.jpg ( Size: 242.93k ) Number of downloads: 562 Imagine0029.jpg ( Size: 260.92k ) Number of downloads: 450 Imagine0030.jpg ( Size: 223.25k ) Number of downloads: 486 Imagine0031.jpg ( Size: 203.46k ) Number of downloads: 438 |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
A iesit super
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
costul total pt mine a fost doar tabla(prietenul la nevoie se cunoaste, nu?).a iesit destul de bine, dar cum a spus si el se putea si mai bine.faza e ca daca vrei si tu ii trebuiesc baghetele tale.le face "pe loc".taie tabla, masoara, face forma si o prinde pe bagheta direct.prima data am incercat sa le lipim...dar se vedea urat
![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
Bacu |
![]()
|
andrei, tu de unde ai luat tabla aia? si cum se numeste mai exact materialul, inox mat?
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:02 |