Probleme cu PC-ul :(, Ajutati-ma sa nu il fac bucati :D
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu PC-ul :(, Ajutati-ma sa nu il fac bucati :D
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mouse-ul nu are mai mult de 3 luni. O sa incerc sa-l bag si in alt calculator. Nu, nu este Logitech.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
a4tech?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bardu |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
QUOTE(bebecool @ 26 Jan 2009, 18:07) @bardu-gandeste-te inainte sa faci niste afirmatii ieftine lipsite de informatie Iti propun sa citesti putin pe aici: http://www.mygarage.ro/ghiduri-si-tutorial...-sau-demon.html Asa poate intelegeti scopul ei, dar si utilitatea, eficienta etc. http://www.deltatranslator.com/chkdsk.htm Bebe, personal nu am nimica cu tine, dar esti un amator! Postul ala care l-am luat in deradere suna exact ca ce faceam in clasa a 5-a la dirigentie, de genul: STIATI CA ESTE SI TRIFOI CU PATRU FOI? Daca erai mai atent la ce am zis inaintea ta vedeai: QUOTE(bardu @ 26 Jan 2009, 09:44) Probabil ca ti-a facut un bad pe hard-disk de la caderea aia de tensiune. Vezi, poate acuma o sa investesti si intr-o sursa cu pfc activ, sau macar o pocnitoare de ups! Nu stiu cat de bine te pricepi la manuitul calculatorului dar ai putea sa incerci asa: Descarca un NTFS DOS Professional bootabil si da-i un scan (asta inseamna ca bootezi de pe cd/dvd sau usb, da e posibil sa incapa si pe un fdd). Daca chiar e bad incearca spinrite, mhdd ... QUOTE(bebecool @ 26 Jan 2009, 18:07) Mai poti rezolva problema si cu un simplu format, vezi daca face tot la fel. Windows-ul pe care il ai(cred ca sp2 sau ma insel)face des astfel de probleme...dar nu esti singurul. Eram sigur ca pentru o simpla eroare ai sa recomazi si FORMAT, se vede ca te pricepi in a da sfaturi pretioase! QUOTE(bebecool @ 26 Jan 2009, 18:07) Cat despre placa de baza,daca problema nu este legata de software, ci este un defect pur hardware, recomand deaseamea un forum de specialitate. Tu chiar nu ai citit ca rezolvarea pentru colegul nostru a fost schimbarea mouse-ului nu? Ce tot o tii cu placa de baza? QUOTE(bebecool @ 26 Jan 2009, 18:07) Mai bine oaie neagra sau chiar berbec decat |p0cr|t! This post has been edited by bardu: 27 Jan 2009, 08:32 |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 14:25 |