Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Descuiere portbagaj hatchback 2.1, Nu mai merge din card

Ryk
post 17 Jan 2009, 13:43
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti / Ploiesti

Salutare! Pt. ca nu am gasit nimic asemanator pe forum, ci doar un topic cu o problema total opusa de a mea, nu se mai inchidea portbagajul. Am postat acolo dar nu am primit nici un raspuns.

Cand am luat masina, daca vroiam sa descui portbagajul fara probleme apasam pe butonul pt. portbagaj de pe telecomanda si se auzea cum se descuie si apoi eu doar trebuia sa il ridic. De vreo luna de zile am avut nevoie sa pun ceva in portbagaj si apoi sa plec de langa masina si am sa-l descui si nimic, au clipit avariile o data dar fara vreun zgomot sau fara sa se descuie portbagajul. Am incercat si cu masina incuiata si cu ea descuiata tot nimic. In rest portbagajul merge perfect fara alte probleme. Aveti idee unde as putea sa incep sa ma uit pt. problema? Zgomotul care il facea cand se descuia era acelasi ca atunci cand apesi pe butonasele de deasupra nr. de inmatriculare pt. al descuia manual.

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RoboCoop
post 19 Jan 2009, 11:50
Post #2

ren`

Group: Members
From: Deva

vezi sa nu se fi dus actuatorul din portbagaj, mai ales daca iti clipesc avariile.Eu zic sa incerci sa iti desfaci portbagajul si sa vezi daca nu de acolo e buba

--------------------
Ex. Renault Megane 2 1.6 16V 113 CP - HD 09 PCM 2003 , Privilege
Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important
But is more important to be nice
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 07:38
Dacia