[VAND]MICROSOFT WINDOWS XP PROFESSIONAL ENG CD
![]() ![]() ![]() |
[VAND]MICROSOFT WINDOWS XP PROFESSIONAL ENG CD
c_numele |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pretul este pe bucata sau pentru toate ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Este posibil sa gresesc dar aceste licente mai au valoare legala la cumparator ?
![]() |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Daca nu au fost desigilate si folosite este ca si atunci cand le ei direct din magazin,numai ca nu ai factura.pretul este pe bucata nu are cum sa fie pe unul singur.Ofer 250 pe o bucata.
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
pretu e pe bucata valoare legala au ca doar nu sunt folosite .
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Licentele sunt OEM sau RETAIL ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
daca dai cu 250 iau si eu una.
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
c_numele |
![]()
|
licentele sunt oem
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
De vista n-ai nimic? Ma interesa pe 64biti!
Bafta! PS. Vezi ca n-au nici o valoare licentele,chiar si sigilate. In Romanica doar factura pe numele tau inseamna LICENTA. |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Danezu @ 20 Jan 2009, 13:05) De vista n-ai nimic? Ma interesa pe 64biti! Bafta! PS. Vezi ca n-au nici o valoare licentele,chiar si sigilate. In Romanica doar factura pe numele tau inseamna LICENTA. Iar daca-l activezi de mai multe ori la un moment dat o sa-ti ceara doar activare prin telefon si-ti cere copie dupa factura. Deci ar trebui si cate o cpoie dupa factura originala cu care au fost achizitionate. This post has been edited by fnp: 20 Jan 2009, 13:27 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
- B
2007 Laureate + ABS
|
|
c_numele |
![]()
|
up
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
QUOTE(fnp @ 20 Jan 2009, 13:25) Iar daca-l activezi de mai multe ori la un moment dat o sa-ti ceara doar activare prin telefon si-ti cere copie dupa factura. Deci ar trebui si cate o cpoie dupa factura originala cu care au fost achizitionate. Nu stiu daca e locul potrivit pentru discutie, dar la activare telefonica nu cere copie dupa factura. Am facut eu de cateva ori treaba asta. Am schimbat cateva HDD-uri la serviciu si nu se mai activa windows-ul online. Asa ca am sunat la ei, am incercat sa le explic, dar nu ii interesa. Mi-au comunicat codul si gata. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
c_numele |
![]()
|
eu am activat aceasi licenta de 12 ori pana acuma prin telefon dai codu si se rezolva
pt cunoscatori inca valabil |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Acest tip de licente nu sunt transferabile, daca sunt vandute de catre cumparatorul initial (sigilate sau nu, nu conteaza) isi pierd toate drepturile legale (practic nu mai sunt valabile).
Aceasta marfa poate avea doar valoare "artistica" (de colectie), nicidecum reala a unei licente software. Pentru ca initiatorul este posibil sa nu fi cunoscut acest aspect, topicul se inchide aici, fara alte sanctiuni. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 17:54 |