Diverse probleme, Trancanit roata, manere rupte, stropitoare defecte
![]() ![]() ![]() |
Diverse probleme, Trancanit roata, manere rupte, stropitoare defecte
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pai din talon isi ia VIN-ul masinii.
pe ala i-l dai la telefon. Probabil ca cel care lucreaza cu Dialogys-ul e prea batut in bostanel ca sa stie si asta |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Mai degraba plictisit de viata. Cand am fost ultima data la Renault Timisoara, un nene de la piese manca un sadwitch. Cand am cerut piesa (pentru care m-am deplasat de la un capat in celalalt al orasului efectiv), a fost foarte posomorat ca l-am deranjat de la masa.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Eu am fost intrebat de ce nu imi cumpar o masina mai noua ca sa nu il deranjez cu vechitura mea...nu mai zic ca dupa aia si-a luat-o in cel mai crunt mod posibil...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Ce mi-ar place sa merg cu tine la service odata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Esti invitatul meu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Mai greu din Timisoara.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
nu e singura firma -reprezentanta- unde am fost sa ma interesez de diverse piese...acu am avut ghinion si am dat peste unu ofticat la matz,asta e.
in alta parte nu te mai lasa sa pleci cind mergi sa te interesezi despre un anumit reper...ce sa-i faci..nu toti vinzatorii de auto/accesorii auto sunt pasionati de masini...sau de munca pe care o presteaza. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
WE ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Week End, pe romaneste...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
a-ha. am crezut ca sint initialele vreunui service.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
bine ar fi...
Frate strumpf, intrucat au aparut ceva fonduri la orizont, exista posibilitatea ca in acest WE sa se petreaca ceva. Totusi posibilitatea e mica. In orice caz, daca toate merg bine, voi fi Vineri seara la Polivalenta...te astept acolo...sa vii calare pe motor ![]() This post has been edited by Johnny78: 26 Jan 2009, 15:07 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 26 Jan 2009, 15:06) In orice caz, daca toate merg bine, voi fi Vineri seara la Polivalenta...te astept acolo...sa vii calare pe motor ![]() Nu pot sa vin calare pe motor si la volan in acelasi timp. Daca te referi la Honda, sta la caldurica in subsol la job. O sa vada lumina zilei cam pe la 1 martie, zic eu.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
vii si tu cu ce poti...
nu se supara nimeni...inafara de consoarte... ![]() This post has been edited by Johnny78: 26 Jan 2009, 16:01 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 09:03 |