Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
![]() ![]() ![]() |
Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.290 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Ok, ms.
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.247 Joined: 13 October 06 ![]() |
Bootloop, babysitting apps, update-uri de securitate de anul trecut, 15% adoption rate nougat la un an de la lansare. Daca esti masochist continui pe aceeasi linie.
Cum SD835 n-a ajuns inca la nivelul unui A9 din 2015 in materie de performanta single score, iar androidul e in principal single threaded, ai imaginea completa a unui fiasco. Mai mult de 14-1500 lei nu merita sa spargi pe niciun android. Or fi telefoane cu camera buna, sau ecran bun, sau amplificator digital de sunet, dar experienta e din start viciata de softul google si incompetenta qualcomm. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i Androidul de vina.
Din ce am citit bootloop-ul la Nexus 5x e dat de o problema hardware, adică de o problema la doua nuclee din cele 6 ale procesorului, cele mari, accentuată și de faptul că SD808 are tendința de a se încălzi. Ultimul security update este de pe 5 septembrie anul asta, deci de acum 10 zile. SD-ul mai dă chix la unele serii, stiu, simt pe pielea mea insa hai sa ne gândim și cat e presiunea pe ei sa scoată modele noi pe banda rulanta, astfel încât un producător sa iasa cu ceva in plus când își lansează un terminal nou. Inevitabil unele serii vor fi "grabite", adică exact cum s-a îngropat cu aia 808/810. Știu unde bați, insa gândește-te că Apple are un model de telefon. E ușor sa scoti un model de procesor pe an. Și ala de fapt e de la Samsung. Deci și ei îl cumpără de la alții asa cum restul cumpără Snapdragon. Surpriza frumoasa este Kirin-ul de la Huawei care pare performant si destul de fiabil. Eu as ridica prgaul tău de 14-15 la undeva in jur de 2000 pe un terminal bun Iar in ce priveste marul, nu vad de ce as cheltui mai mult cand face acelasi lucru. Sa fim realisti, e numai o problema de preferință personala, altfel nu este superior unui flagship android. Nici la performante, nici estetic. E doar chestie de gust. Update: Nexusul se va duce in service, a mai facut aseara inca o sesiune de bootloop de 2-3 minute din care a ieșit și acum scriu de pe el. Dar e clar că e compromis. This post has been edited by vallixx: 15 Sep 2017, 07:46 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu neapărat. Se repară și e ca nou.
Ce, Symbolul l-ai vîndut după prima intrare în service? ![]() This post has been edited by VladSoare: 15 Sep 2017, 07:43 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
Nu, dar reparatia presupune schimbarea placii de baza. Și evident că se schimba, cred, cu un model similar, care insa se știe că are o problema. Și mi-e că ar fi doar "o bomba cu ceas", adică as sta cu frica in san. Poate aiurea, stiu, evdent că e la noroc, dar după cum am zis, au și piticii mei un cuvânt de spus.
![]() Citisem undeva pe net că repararea se face cu schimbarea placii de baza cu un alt model care vine și cu niște rami in plus. Daca e așa m-as baga, dar daca schimba o piesa cu aia identica, care are același probleme de proiectare nu cred că fac mare brânză. O sa fac un drum azi pana la ESD sa incerc sa vorbesc cu un nenea reparator, ca la telefon dau numai de tanti care rasounde la telefon care sigur habar n-are. This post has been edited by vallixx: 15 Sep 2017, 07:54 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Exynosu bate snapdragonu din orice pozitie, atat 820 cat si 835-ul sunt mai slabe decat variantele europene.
This post has been edited by argon: 15 Sep 2017, 08:25 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
in antutu nu Argoane?
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si in antutu. Dar conteaza mai mult in utilizare, sunt destule teste pe youtube, ce nu implica antutu.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.290 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Hai frate că și voi vă certați de parcă sunteți la grădiniță.
Dacă un telefon e bun nu înseamnă că celălalt e prost, marea majoritate performeaza bine într-o anumită plajă de criterii iar diferențele minore nu justifică tonul categoric cu care le desființați reciproc în funcție de preferințele personale. |
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Singurul telefon prost e aifonu'
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Aifonu' nu-i telefon, e stil de viață!
![]() |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vallixx |
![]()
|
Va scriu de pe noul meu HTC10. Pe Nexus l-a apucat aseară din nou bootloop-ul și încă o data azi mai pe la prânz. Deci...... service scrie pe el. Am sunat la prietenii lui meganus, telefonultau, am nimerit din a ....patra incercare. Mi-a răspuns o tanti, i-am explicat, m-a întrebat de acte și mi-a dat adresa să-l trimit la Ploiesti, ceea ce s-a și întâmplat, acum e la FAN Courier.
Sa vedem cat de serioși sunt. Va țin la curent. Acum despre HTC10 nu va pot spune prea multe, suntem "împreună" de câteva ore. Prima impresie e buna, acum imi dau seama cat m-am obișnuit cu Nexusurile. Nu-mi displace Sense, mai ales că e o versiune foarte discreta de Sense, însă dacă mă întrebați parca tot spre androidul ala din topor, de google, ma trage ata. Ca atare i-am pus google now launcher, gboard si parca așa ne imprietenim msi ușor. Probabil că e și chestie de obișnuință. Telefonul e frumos, atent lucrat, sta mai bine in mana decat 5x-ul, se mișcă bine, n-am ce să-i reproșez deocamdată. G5-ul fusese un contracandidat puternic dar Optimus UI nu mi-a placut. Mult prea intrusiv. Sunt curios de autonomie, o sa vad după câteva încărcări. N-am făcut încă poze, am timp acum in weekend sa surprind un pic din marea neagra. Aaaaa, era sa uit, sunetul e fantastic. Iar in casti e wow. This post has been edited by vallixx: 15 Sep 2017, 23:01 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
eu am avut doua HTC-uri cu Beats Audio....jos palaria ce sunet scotea!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.143 Joined: 11 February 04 ![]() |
6100 di lei?
Nu-i prost cine cere... @vallixx, sa il folosesti sanatos! This post has been edited by dizzy: 16 Sep 2017, 13:29 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vallixx |
![]()
|
Săru' mâna!
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.389 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Husa pt IceView 😀 sa-i iei ....
Vezi ca 10-le vine de obicei cu pachet de 100 sau 200 gb inclus spatiu de stocare pe Photos, Drive, etc This post has been edited by cj98czh: 16 Sep 2017, 18:02 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vallixx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 25 Aug 2017, 21:59) QUOTE(Avani @ 25 Aug 2017, 22:22) După mai multe încercări, cel puțin 2 săptămâni, tot SwiftKey rămâne cel mai bun pentru mine. Pe mod glide, Gboard excelează, dar la predicție cuvinte sau sintaxe proprii tot SwiftKey e mai bun. Din ce am văzut, Gboard învață de peste tot, însă SwiftKey are profil personal și învață mai rapid stilul tău și cuvintele, expresiile folosite. Gboard e un pic mai rapid. Iar ce nu mi-a plăcut la el, nu îți inserează adrese de email sau chestii ținute minte în câmpuri predefinite/formulare, nu știu din ce rațiuni. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mircea_aq |
![]()
|
2 spre 3 ani inaintea competitiei. Ne intoarcem in 2020 sa vedem daca qualcomm trece pragul de 4000:
http://www.gsmarena.com/a11_in_iphone_x_cr...-news-27302.php This post has been edited by mircea_aq: 17 Sep 2017, 20:19 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vallixx |
![]()
|
Mie mi se rupe de ce zice testul x sau y, pe mine ma interesează ce poți face cu el în lumea reală. Și adevărul e că în lumea reală mărul muscat e limitat. Androidul îți oferă o gama mult mai largă de posibilități.
Da, dacă vrei numai sa dai telefon, SMS și să te dai oleacă pe net, mărul e perfect ok, dar nu vad de ce pentru asta trebuie sa dau mia de euro. Daca vreau niste automatizări, niste funcții cu NFC, dacă vrei să asculți muzică la casti ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
mircea_aq |
![]()
|
Geekbench-ul evalueaza strict partea de cpu-ram, mai exact ruleaza o serie de algoritmi, aceeasi care se folosesc si pentru a evalua x86-le, cum ar fi AES, Dijkstra, HTML, SQL, fct Gauss, tot ce tine memorie, copiere, latenta, latime de banda. E o chestie sintetica destul de limpede si care nu lasa loc de interpretare. Astea-s rezultatele. Ce face un A11 azi nu o sa poata sa faca SD845 la anul nici un SD855/65? peste doi ani, asta e rezultatul in lumea reala.
Marul e limitat de buzunarul posesorului in primul rand. In afara de lipsa de customizare cronica, restul sunt povesti. Fisierele se transfera imediat intre iphone - pc windows - android device. Ca nu se transfera pe blustutz sau nu se conecteaza cu nfc... Ce viteza are BT-ul ? Iti zic eu, ca sa te scutesc de un gugal search ... pana la 25Mbps.... Ce viteza ai pe date mobile ? dar pe wifi ? Acum iti dai seama de ce BT e pentru car kit, nu pentru transfer de fisiere. Nu stiu ce intelegi tu prin automatizari. Daca vrei muzica si nu vrei sa cotizezi la mar, ia-ti tidal si ai hi-res streaming. Lumea s-a schimbat, nu mai incarci muzica pe usb-stick, s-a dus, let it go. Streaming-ul e prezentul, o sa apara si salam & co cat de curand in cloud, e un educated guess. Acum daca nu vrei sa platesti nimic, nu muzica, nu cloud, nu abonament de date, nu wifi de calitate, atunci intr-adevar iphone-ul e un device limitat. Nu stiu daca cu marul iesi in pierdere, aici mai degraba te-as contrazice, aifonul are o valoare de revanzare excelenta. Problema pe care o ridic insa e alta, si se refera incapacitatea celor de la qualcomm de a concura. Device-urile cu android sunt simple victime ale QC, care la ora asta nu prea au alternativa. Pe de alta parte nu e niciun motiv sa jubilam ca A11 e off the chart, atat timp cat n-o sa-l vedem in device-uri, altele decat apple. This post has been edited by mircea_aq: 17 Sep 2017, 21:56 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.389 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
E bine ca ecranul si sistemul de operare arata fix la fel de la I4 incoace ... sa nu zapaceaca utilizatorii ...
E bine ca au adus toate inovatiile ... prezente la android de vreo 4 ani deja ... in rest ... apa, aerul ... si fraierul .. This post has been edited by cj98czh: 17 Sep 2017, 21:59 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mircea_aq |
![]()
|
i5s, adica ios7, a7 si trecerea la 64biti, vrei sa zici
![]() Nu stiu exact care-s inovatiile, ce vad e ca functionalitatile pe care le vand, le livreaza, si am impresia ca asta conteaza pentru utilizatorul final. Samsung de exemplu iti vinde cate in luna si in stele, iar majoritatea sunt la nivel de beta testing. Ia cauta tu de curiozitate si vezi cum pe forumuri se cauta cu disperare o aplicatie care sa gestioneze luminozitatea ecranului. De ce? Pentru ca Samsung n-a reusit sa ofere nici anul asta un senzor plus un soft care sa functioneze cum trebuie, iar tu ca utilizator cauti sa te carpesti unde-a facut Samsung treaba de mantuiala pe o functie basic. Cati cauta la aifon aplicatie 3rd party de management al brightness-ului ? Ia vezi tu cate probleme sunt cu autentificarea cu amprenta la s8 si cate rateuri da. Ia vezi tu cum trebuie sa instalezi package disabler pro ca sa mai scapi de tonele de bloat care papa baterie in nestire. Ia vezi tu de cate 3rd party-ul de monitorizare ale bateriei ai nevoie si de ce. Cum sta s8-ul cu identificarea faciala ? La fel cum sta si cu fingerprint. Le bifeaza pe cutie, dar le implementeaza defectuos, fie din dorinta de a reduce costuri, fie pentru ca nu au capacitatea tehnica de a le implementa si controla riguros, fie pentru ca ... fraierul. Da, fraierul, cum bine zici. Ala de a cumparat s4, s5 de se cojeau singure prin buzunare, si le scadea valoarea de piata la jumate intr-un an. Fraierul ala le cumpara la 500-600 euro. Fraierul de acum da 800-900 euro pe un rahat impachetat ceva mai frumos. Merita ? Depinde de fraier. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Chiar astazi ma uitam - S8+ 64GB impecabil (cutie+accesorii+garantie) la 2399 de lei. Adica mai ieftin decat iPhone 7, vechi de-un an.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 17 Sep 2017, 22:52 |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(mircea_aq @ 17 Sep 2017, 21:53) Fisierele se transfera imediat intre iphone - pc windows - android device. Ca nu se transfera pe blustutz sau nu se conecteaza cu nfc... Ce viteza are BT-ul ? Iti zic eu, ca sa te scutesc de un gugal search ... pana la 25Mbps.... Ce viteza ai pe date mobile ? dar pe wifi ? Acum iti dai seama de ce BT e pentru car kit, nu pentru transfer de fisiere. Nu stiu ce intelegi tu prin automatizari. Daca vrei muzica si nu vrei sa cotizezi la mar, ia-ti tidal si ai hi-res streaming. Lumea s-a schimbat, nu mai incarci muzica pe usb-stick, s-a dus, let it go. Streaming-ul e prezentul, o sa apara si salam & co cat de curand in cloud, e un educated guess. Cumva era de așteptat răspunsul. E de fapt răspunsul clasic " dar ce-ti mai trebuie buletooth, nfc, wifi direct sau jack de casti." Doar stim cu totii ca daca aifonul n-are, atunci n-ai nevoie. In mașină mă conectez la carkit. Muzica se aude sesizabil mai bine cand ii infig jack-ul AUX IN decât prin BT. Fișierele se transfera ușor prin PC. Ok, nu vreau sa le transfer prin PC, n-am PC sau n-am chef sa-l deschid pentru o chestie simpla care nu ar avea de ce sa necesite in PC. Viitorul muzicii e streaming. Poate ca e, poate nu vreau sa ascult muzica neaparat prin streaming, poate n-am net, poate sunt in roaming. Nu e vorba că aș vrea totul moca, dar sunt chestii care dupa ani de "inovatie", tot "nu se pot". Si atunci mă înțelegi sper, de ce mi se falfaie de scorul scos in Geekbench. Ok, trecem peste versusul care nu va duce nicăieri, va mai dau detalii despre HTC10. Ne obișnuim unul cu altul ![]() Era de fapt de așteptat. Unul a fost la vremea lui în device de top, celalalt a fost un mid specs cel mult. Bateria tine sesizabil mai mult. Este mai rapid. Ecranul ceva mai calitativ și la luminozitate și la răspuns. Parca și camera sta mai bine. Butoanele insa se apăsau ceva mai ușor la Nexus iar amprenta răspundea o idee mai bine, nu ca aici ar merge rau dar tre' sa pui degetul complet pe senzor, cam in aceeași poziție de fiecare data, Nexus-ul nu cerea să fii atât de precis, ala reacționa mai bine in pic. Nederanjant dar de notat. Una peste alta, ma felicit că nu am ales G5, G6 sau P9. Acum sa vedem și cum o sta la rezistența și fiabilitate. This post has been edited by vallixx: 18 Sep 2017, 22:48 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Le iese bine astora de la apple propaganda. Nu are n-ai nevoie, punct, fara prea multe intrebari. Ce e ala BT, ce sunt alea casti etc etc...
Revenind la htc-ul tau. Acum n-am inteles sincer de ce te feliciti ca ai ales htc-ul in detrimentul celorlalte? Le-ai testat pe alea sa vezi cum merg? Daca asta iti pica peste o luna sa zicem sau doua (sper sa nu fie cazul) o sa spui ca iti pare rau ca nu ai luat g5 sau g6 sau p9? Parerea mea este sa astepti cel putin in an sau un an jumate si apoi sa tragi niste concluzii. Am vazut din ce in ce mai multi care spun ca masina noua merge perfect dupa 2-3k km si ca sunt multumiti de achizitie, ca e fiabila. Mai lasa sa treaca ceva timp. This post has been edited by ursul_bipolar: 18 Sep 2017, 08:37 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 22:51 |