Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

O intamplare nefericita, Spoiler fata

BlackHole
post 18 Dec 2008, 00:05
Post #1

Laguna Albastra

Group: Members

S-a petrecut saptamana trecuta, cand mergeam de pe Popa Sapca (ce-i din Timisoara stiu), sa fac stanga la punctele cardinale spre lugojului, am trecut de prima faza unde trebuie sa cedez trecerea la cei care circula dinspre take ionescu spre marasti, merg mai in fata cativa metri, apoi inainte sa intru in sens, am iarasi cedeaza pentru cei din dreapta. Cand se face liber dau sa plec, nu ma misc un metru, si un tampit, vine din stanga, unde are 2 semne mari de cedeaza, ma acroseaza din partea laterala, imi rade aripa si imi agata tot spoileru, de m-i l-o desfacut complet, o mai ramas prins doar in cateva cleme in partea dreapta si se opreste dupa vreo doi metri.
Era o dacie rablagita, de prin anii 70' si coboara din ea 2 zidari mai tineri; cand am vazut ce mi-o facut am urlat la el, imi venea sa-l strang de gat pe nemernic, injuram de mama focului, si la nici 30 de metri era o masina de la rutiera parcata in statia de autobuz. Politistul cred ca o vazut toata faza, si dupa vreo 2-3 minute, in timp ce ma descarcam pe ala, vine la mine sa ma intrebe daca sunt victime, dupa care imi zice sa degajez circulatia. Zidaru in secunda 2 era in masina si s-o tirat. Nici nu am apucat sa reactionez, si gaboru tot imi zicea sa degajez circulatia. Urlam la el, ca l-o lasat pe asta sa plece, nu s-o uitat sa vada daca e baut macar, daca are carnet, nu mi-o dat nici asigurarea, nimic, nimic. Am ramas ca prostu acolo cu spoileru imprastiat pe strada, si taranu asta nu mi-o dat nici macar o mana de ajutor.
Problema e in felul urmator acum, circul de zile bune deja fara spoiler pe fata, nu reusesc sa il gasesc pe nemernicu ala nici cum, la politie ma tot lalaie si prevad ca ma apuca anu nou tot asa. Nu stiu daca exista vreun risc, ca incep sa vina zile ploioase, si mie imi cam atarna peacolo tot felul de cabluri si nu stiu ce naiba sa mai fac. Spoileru vechi nu cred ca mai pot sa-l pun la loc pentru ca o fost smuls cu totu si e aproape rupt in jumatate, iar la reprezentata unul nou, costa cam 1150, iar montaj cu vopsit undeva la 500.

--------------------
Renault Laguna II 1.9 dCi 120CP - TM 2001 Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 18 Dec 2008, 00:11
Post #2

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

CASCO

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
ipiq
post 18 Dec 2008, 00:12
Post #3

The transporter

From: RO

trebuia sa il ti de mana pe nea' zidaru, sa nu-l lasi sa plece, si sa tipi la politist mai tare!
nu i-ai luat macar numarul de inmatriculare???
cauta spoiler la dezmembrari ca sunt ieftine (in jur de 100 - 150E cu tot cu armatura). vopsitul iti ia si el in jur de 100E.
aripa stanga/far stanga/capota/armatura de Al sunt ok?

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
Mar|Us
post 18 Dec 2008, 00:14
Post #4

Membru autentic

A circulat la fel un prieten fara spoiler in fata vreo 6 luni si nu s-a intamplat nimic, din fericire.

Poti incerca la dezmembrari. Eu mi-am luat cu 6 mil bara din fata cu tot cu proiectoare.

--------------------
Renault Laguna 2 2003 / 2.2 dCi
+
przamfiri
post 18 Dec 2008, 00:18
Post #5

Membru in crestere :}

From: Moreni

pai frate nu te-ai uitat la numarul masinii,cauta martorii ceva vreo camera de supraveghere ....

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:}
+
Fratzica
post 18 Dec 2008, 00:30
Post #6

Zen

Group: Moderatori

numarul de inmatriculare nu l-ai retinut? daca da care e?

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
Dan73
post 18 Dec 2008, 00:45
Post #7

Membru autentic

Si eu l-am gasit smuls din stanga in parcare agatat cu roata pe viraj in mers cu spatele probabil ca altfel nu prea imi dau seama cum sa se fi intamplat ca zgarieturi nu avea pe el ...prin toamna trecuta. Urechea de prindere de sus care era din plastic era rupta asa ca am improvizat dintr-un papuc electric cu gheare, din alea mai mari, ca sa refac urechea asta. A mers de minune. Daca nu e spart poti incerca sa il pui la loc.

This post has been edited by dan73205: 18 Dec 2008, 00:47

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
cristi1982
post 18 Dec 2008, 00:48
Post #8

Membru incepator

cauta prin buletinul auto la astia care aduc piese de afara,bara fata era vreo 5 6 mil turceasca.la dezmembrari rar gasesti bara buna de fata

--------------------
renault laguna 2 - bc01tot 2001 dinamique 1,8 16v
+
myky
post 18 Dec 2008, 09:48
Post #9

Membru autentic

From: Arad

La autokarma gaseti la 543.46 ron.

BARA FATA PREVOPSIT , COMPLETA - cu spoiler, bandouri, capac inferior , grile!

This post has been edited by myky: 18 Dec 2008, 09:49

Attached thumbnail(s)
viewimg.phpi.jpg ( Size: 10.03k ) Number of downloads: 340

--------------------
Renault laguna II expression 2003 1.9 dci 107CP
+
BlackHole
post 18 Dec 2008, 10:31
Post #10

Laguna Albastra

Normal ca i-ai luat numaru de la masina, am scris tot in declaratie, si numele politistului, dar deja o trecut o saptamana si nu mi-or dat nici o veste inca. Deja nici nu mai imi fac sperante ca imediat e craciunu, revelionu, e clar ca nu se agita taranii astia.
Si casco din pacate nu mi-am facut, am tot zis ca imi fac, imi fac, o trecut timpu si acuma regret.
Nu mi-o afectat farurile si semnalizatoarele, doar bara.
Trebuie sa ma uit si eu la asta de pe autokarma, dar nu stiu daca implica ceva riscuri, se potriveste oare? sa nu ma trezesc cu surprize dupaia.
Mai am un prieten care o zis ca incearca sa ma ajute, are pe cineva la vama, si poate imi face rost de adresa aluia, sa ma duc sa-l iau de cap si sa iau asigurarea. Mai astept pana sambata sa vad daca reuseste ceva, daca nu o sa iau in considerare una din variantele propuse de voi. Mersi mult.

--------------------
+
przamfiri
post 18 Dec 2008, 10:59
Post #11

daca ai nr masinii este bine....politia trebuie sa il gaseasca este datoria lor,mergi la ei , vorbeste cu unul mai mare din politie care intelege problema

--------------------
renault laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK
+
Yutcaru
post 18 Dec 2008, 20:43
Post #12

Membru autentic

From: Timisoara

Black, vezi ca in acea intersectie sunt camere de luat vederi(sper ca nu ma insel ),mai nou in fiecare intersectie din Timisoara sunt camere.
La intrare in Ortisoara dinspre Timisoara pe partea dreapta este un shrott auto destul de.... "bine dotat",incearca acolo poate ai ceva sanse.

Baftalo si multe drumuri fara incidente si fara probeme rugaciune.gif
.... asta sa fie prima si ultima problema.......

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP - TM 24 GBY 2001 Expression
+
BlackHole
post 13 Jan 2009, 15:36
Post #13

Laguna Albastra

O sa iti raspund aici Yutcaru ca sa nu facem mai mult offtopic decat este deja acolo.
Pana azi nu s-a mai intamplat nimic, doar drumurile pe care le faceam pe la politie sa vad daca l-or gasit pe individu respectiv.

Azi dimineata ma suna gagica de la politie, sa ma duc la sectie ca s-o prezentat individu care m-o lovit. Tipu saracu sta in moldova si imediat dupa accident o plecat acasa in concediu, iar masina o cumparat-o de la unu dar fara acte fara nimic. Deci bineinteles citatiile trimise de politie se duceau proprietarului care habar nu avea.

Dupa ce am rezolvat toata treaba la politie, m-am dus la Asitrans unde are asigurarea si unde mi-am facut mai multi nervi decat in toata luna asta de cand stau asa. Inspectoru ala de daune era tare greu de cap, m-am tot chinuit sa ii explic ce s-o intamplat, el tot ma intreba ca de ce m-am dus abia azi la sediu la ei. In fine, dupa lungi pravalageli, veni vorba de facut poze la masina si imi zice sa ii aduc si spoileru ca sa ii faca poze. Am incercat sa-i explic ca spoileru ii foarte mare si arata ca naiba, nu am cum sa vin iarasi cu el dupa mine. Nu o vrut sa mai auda nimic, pana nu aduc si spoileru. L-am bagat cu greu in masina, tot rupt si vai s-amar de el, il duc, ii face poze si dupaia ma intreaba unde vreau sa fac reparatia. Ii zic bineinteles ca vreau la reprezentanta, la care el imi spune ca nu se poate decat la serviceurile cu care au ei contract. Pana la urma o ramas sa ma duc sa fac reparatia pe banii mei si imi deconteaza ei dupaia. Dar nu cumva sa fie ceva in plus ca ei nu platesc, bineinteles nu vor plati diferenta de manopera intre reprezentata si serviceurile lor fantoma si cica nici proiectoarele sau alte piese ce apar in plus. Am ramas masca cand am auzit si tampeniile astea, si i-am zis ca o sa-l chem la constatare la service daca vor fi si alte piese pentru a fi schimbate inafara de spoiler.
Deci ma duc maine la reprezentanta sa vad ce si cum.

Scuze ca am scris cam mult, dar m-am si descarcat un pic, ca mi-am facut o groaza de nervi cu treaba asta.

--------------------
+
przamfiri
post 13 Jan 2009, 15:56
Post #14

frate ,ai grija sa te incradezi in banii alocati de firma de asigurari ca altfel pui bani de la tine,din buzunar
vezi ,banii pentru reparatii se aloca in functie de anul masinii,
da intradeva in ziua de azi mai bine lovesti decat sa fi lovit mad.gif

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 13:04
Dacia