O intamplare nefericita, Spoiler fata
![]() ![]() ![]() |
O intamplare nefericita, Spoiler fata
BlackHole |
![]()
|
||
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
CASCO
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
trebuia sa il ti de mana pe nea' zidaru, sa nu-l lasi sa plece, si sa tipi la politist mai tare!
nu i-ai luat macar numarul de inmatriculare??? cauta spoiler la dezmembrari ca sunt ieftine (in jur de 100 - 150E cu tot cu armatura). vopsitul iti ia si el in jur de 100E. aripa stanga/far stanga/capota/armatura de Al sunt ok? |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
A circulat la fel un prieten fara spoiler in fata vreo 6 luni si nu s-a intamplat nimic, din fericire.
Poti incerca la dezmembrari. Eu mi-am luat cu 6 mil bara din fata cu tot cu proiectoare. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
pai frate nu te-ai uitat la numarul masinii,cauta martorii ceva vreo camera de supraveghere ....
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
numarul de inmatriculare nu l-ai retinut? daca da care e?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Si eu l-am gasit smuls din stanga in parcare agatat cu roata pe viraj in mers cu spatele probabil ca altfel nu prea imi dau seama cum sa se fi intamplat ca zgarieturi nu avea pe el ...prin toamna trecuta. Urechea de prindere de sus care era din plastic era rupta asa ca am improvizat dintr-un papuc electric cu gheare, din alea mai mari, ca sa refac urechea asta. A mers de minune. Daca nu e spart poti incerca sa il pui la loc.
This post has been edited by dan73205: 18 Dec 2008, 00:47 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cristi1982 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 December 08 ![]() |
cauta prin buletinul auto la astia care aduc piese de afara,bara fata era vreo 5 6 mil turceasca.la dezmembrari rar gasesti bara buna de fata
|
--------------------
renault
laguna 2
- bc01tot
2001 dinamique 1,8 16v
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
La autokarma gaseti la 543.46 ron.
BARA FATA PREVOPSIT , COMPLETA - cu spoiler, bandouri, capac inferior , grile! This post has been edited by myky: 18 Dec 2008, 09:49 Attached thumbnail(s) viewimg.phpi.jpg ( Size: 10.03k ) Number of downloads: 340 |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
BlackHole |
![]()
|
Normal ca i-ai luat numaru de la masina, am scris tot in declaratie, si numele politistului, dar deja o trecut o saptamana si nu mi-or dat nici o veste inca. Deja nici nu mai imi fac sperante ca imediat e craciunu, revelionu, e clar ca nu se agita taranii astia.
Si casco din pacate nu mi-am facut, am tot zis ca imi fac, imi fac, o trecut timpu si acuma regret. Nu mi-o afectat farurile si semnalizatoarele, doar bara. Trebuie sa ma uit si eu la asta de pe autokarma, dar nu stiu daca implica ceva riscuri, se potriveste oare? sa nu ma trezesc cu surprize dupaia. Mai am un prieten care o zis ca incearca sa ma ajute, are pe cineva la vama, si poate imi face rost de adresa aluia, sa ma duc sa-l iau de cap si sa iau asigurarea. Mai astept pana sambata sa vad daca reuseste ceva, daca nu o sa iau in considerare una din variantele propuse de voi. Mersi mult. |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
daca ai nr masinii este bine....politia trebuie sa il gaseasca este datoria lor,mergi la ei , vorbeste cu unul mai mare din politie care intelege problema
|
--------------------
renault
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Black, vezi ca in acea intersectie sunt camere de luat vederi(sper ca nu ma insel ),mai nou in fiecare intersectie din Timisoara sunt camere.
La intrare in Ortisoara dinspre Timisoara pe partea dreapta este un shrott auto destul de.... "bine dotat",incearca acolo poate ai ceva sanse. Baftalo si multe drumuri fara incidente si fara probeme ![]() .... asta sa fie prima si ultima problema....... |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
BlackHole |
![]()
|
O sa iti raspund aici Yutcaru ca sa nu facem mai mult offtopic decat este deja acolo.
Pana azi nu s-a mai intamplat nimic, doar drumurile pe care le faceam pe la politie sa vad daca l-or gasit pe individu respectiv. Azi dimineata ma suna gagica de la politie, sa ma duc la sectie ca s-o prezentat individu care m-o lovit. Tipu saracu sta in moldova si imediat dupa accident o plecat acasa in concediu, iar masina o cumparat-o de la unu dar fara acte fara nimic. Deci bineinteles citatiile trimise de politie se duceau proprietarului care habar nu avea. Dupa ce am rezolvat toata treaba la politie, m-am dus la Asitrans unde are asigurarea si unde mi-am facut mai multi nervi decat in toata luna asta de cand stau asa. Inspectoru ala de daune era tare greu de cap, m-am tot chinuit sa ii explic ce s-o intamplat, el tot ma intreba ca de ce m-am dus abia azi la sediu la ei. In fine, dupa lungi pravalageli, veni vorba de facut poze la masina si imi zice sa ii aduc si spoileru ca sa ii faca poze. Am incercat sa-i explic ca spoileru ii foarte mare si arata ca naiba, nu am cum sa vin iarasi cu el dupa mine. Nu o vrut sa mai auda nimic, pana nu aduc si spoileru. L-am bagat cu greu in masina, tot rupt si vai s-amar de el, il duc, ii face poze si dupaia ma intreaba unde vreau sa fac reparatia. Ii zic bineinteles ca vreau la reprezentanta, la care el imi spune ca nu se poate decat la serviceurile cu care au ei contract. Pana la urma o ramas sa ma duc sa fac reparatia pe banii mei si imi deconteaza ei dupaia. Dar nu cumva sa fie ceva in plus ca ei nu platesc, bineinteles nu vor plati diferenta de manopera intre reprezentata si serviceurile lor fantoma si cica nici proiectoarele sau alte piese ce apar in plus. Am ramas masca cand am auzit si tampeniile astea, si i-am zis ca o sa-l chem la constatare la service daca vor fi si alte piese pentru a fi schimbate inafara de spoiler. Deci ma duc maine la reprezentanta sa vad ce si cum. Scuze ca am scris cam mult, dar m-am si descarcat un pic, ca mi-am facut o groaza de nervi cu treaba asta. |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
przamfiri |
![]()
|
frate ,ai grija sa te incradezi in banii alocati de firma de asigurari ca altfel pui bani de la tine,din buzunar
vezi ,banii pentru reparatii se aloca in functie de anul masinii, da intradeva in ziua de azi mai bine lovesti decat sa fi lovit ![]() |
--------------------
renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:04 |