Sal am si eu o problema
![]() ![]() ![]() |
Sal am si eu o problema
CountPorcula |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
Hatchback
2006
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit pe forum
![]() In principiu te poti orienta catre piese sh ca la reprezentanta te usuca si oricum nu necesita sa le achizitionezi de la ei fiind vorba doar de o aripa si un bidonas... in alta ordine de idei trebuie sa vb la tinichigerie pt spoiler dar nu cred sa fie probleme, acum depinde si cat de tare este sifonat... |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
krusher |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 27 April 07 ![]() |
Am avut si eu aripa si putin spoileru si portiera de la sofer lovita/mai mult zgariata si nu au fost probleme... Adica le-au kituit si nu se vede absolut deloc. Eu aveam full casco si mi-aum zis ca daca se observa cat de putin le schimba. Dar crede-ma nu vrei sa le schimbi. spoileru cred ca e cel putin 2000 de roni. Am avut un clio cam cu diagnosticu tau si au fost reparatiile pe casco vreo 10000 de roni (100 d mil) acu vreo 3 ani deci e cam bataie de joc.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 / Full Zen 1.6dci 4x4
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca nu ai casco?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
spoilerul te costa in jur de 900 ron/reparat!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
posteaza niste poze si-ti fac un deviz.
De unde esti? |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
si eu am lovit-o in bot -
dauna - aripa dreapta; capota; spoiler; faruri; radiator a/c; reparat pe casco la dab auto - deviz 10 700 ron - 107 mil rol |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Cristi17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 27 December 08 ![]() |
Pt countporcula: la ce ai tu lovit acolo cred ca 2.000-2.500 ron este o suma rezonabila, daca nu cumva este lovita mai rau.
|
--------------------
Renault
Megane
2008-Manager-1.6 ; 2016-Sedan-Intens-1,6 dci
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
la renault e 1700 bara fata noua+vopsit. am schimbat-o eu acum 2 luni pe casco, fusese intepata de "prieteni " cu surubelnita.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
georgeax |
![]()
|
![]() ...putin derutat Group: Members Posts: 54 Joined: 5 September 07 ![]() |
da ce super pret ai avut. sau au avut aia oferta?
la mine au schimbat bara fata, au vopsit-o, au vopsit si bandourile si a costat 3000 RON fara vreo cativa banuti. |
--------------------
renault
megane sedan
noiembrie 2007 lux privilege/1,5 dCI 105 CP
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
bara a venit noua, cu bandouri noi, deja vopsite
lucrare facuta la reprezentanta renault pana la urma Buzaul nu e asa departe, pentru diferenta se merita un drum de 200 km dus-intors, nu? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
georgeax |
![]()
|
![]() ...putin derutat Group: Members Posts: 54 Joined: 5 September 07 ![]() |
ai dreptate, dar in cazul asta motorina o suportam eu (nu ca ar fi mare cheltuiala, dar daca tot s-a platit pe casco...
![]() |
--------------------
renault
megane sedan
noiembrie 2007 lux privilege/1,5 dCI 105 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:32 |