completare ulei cutie viteze
![]() ![]() ![]() |
completare ulei cutie viteze
GREENLAGOON |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|||
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
A mea pierde pe la semeringuri planetare si si pe la cautator, am vazut ieri. Uleiul l-am verificat anul trecut si era la nivel. Ca sa schimbi semeringurile trebuie desfacuta cutia?
Greenlagoon ti-am trimis 2 PM-uri le-ai primit? |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
QUOTE(GREENLAGOON @ 15 Apr 2009, 02:47) Interesant ! Cred totuși că ori nu te uiti unde trebuie, ori nu vin numai ăia cu cutii uscate pe la tine, ori pe mine mă caută numai ăia cu rable.Pentru relații despre căutător și despre cum se schimbă un semering acolo mai putem vorbi pe messenger.Scorul tau e net superior 10/zi x 365 zile=.....aproape producția anuală a firmei Renault. E bine totuși că nu m-ai făcut mincinos într-un mod agresiv. Nu fac mincinos pe nimeni. cutiile pe care le vad eu vin la reparat in garantie, asa ca nu zic ca e imposibil. Totusi, la cum sunt garniturile de pe cutiile J, mi-e greu sa cred ca ar curge fara sa fie agresata... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:54 |