se merita sau nu, noname
![]() ![]() ![]() |
se merita sau nu, noname
jeepers |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 11 September 07 From: cluj ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance 1.4
2006 http://www.sistemdeincalzire.ro
|
|||
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alydor vad ca te cam pricep la gps-uri, daca te rog imi poti spune ce sa aleg cam la 500 lei? astept un raspuns cand ai timp si multumesc
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
- CJ XX RUN
2005 -----------
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vezi si tu ca am raspuns la intrebarea asta de zeci de ori.... vezi in topicul "gps si grad de multumire"
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(jeepers @ 29 Jan 2009, 02:15) No, l-am cumparat cu 470 lei, la un prim test se misca bine. acu sa vedem de harti. In 2 ore am instalat tot ce se poate pe el, IGo 8.3.1, si o gramada d aplicatii, foarte banal operatia. Intrebarea mea este ce GPS ai cumparat pana la urma?... Cel din primul tau post de pe okazii? Si l-ai luat cu 470 cu tot cu cardul suplimentar de 4G ?... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Printre "noname" de ~ 500RON sunt unele cu performante MAI BUNE decat aparate de "marca" de 900-1200RON adica: au procesoare de ~300MHz (in general au integrate multifunctionale Atlas III -ce sunt prezente si pe multe "branduri") au WinCE 5.0, au 64/64 Ram/Rom, au ecran de 4,3" (480_272), spre deosebire de "branduri" au functii de mp3/mp4, avi, calculator, games facandu-le FOOOARTE simplu de deblocat si astfel permitand instalarea a ce soft (winCE compatibil) vi se nazare. oooo si era sa uit: unele "noname" au implementat programul InstantFix/GPSfix pe care il gasiti doar pe aparate scumpe ale "brandurilor".
Deosebirea: in general le lipseste.... numele sonor de pe front si au o calitate ceva mai slaba la plasticul din carcasa. In rest numai de bine. |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
- -
2002 former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:30 |