Pachet "Drumuri grele" ?, Il are sau nu L3 ?
![]() ![]() ![]() |
Pachet "Drumuri grele" ?, Il are sau nu L3 ?
turbo20010 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 12 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- Toyota Avensis 2.0 D4D 2008
|
|||
ciobanucos |
![]()
|
![]() shodan Group: Members Posts: 186 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu are si nu cred ca va avea.
|
--------------------
RENAULT
Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm
2008 hatch
- OT10ACC Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box. J'aime ma voiture |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
ba da,are..este standard.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Are scut metalic sau de plastic?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ciobanucos |
![]()
|
![]() shodan Group: Members Posts: 186 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am vazut pe nicaieri sa scrie ceva de drumuri grele. Insa are garda la sol destul de buna si suspensii sport, nu am avut pb cu ea prin fagaras, unde am mers is putin pe drumuri forestiere.
|
--------------------
RENAULT
Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm
2008 hatch
- OT10ACC Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box. J'aime ma voiture |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai unde ai vazut tu o laguna standard sa poti sa faci comparatia? Iar la dealerii Renault la care am intrebat, nici unul nu mi+a confirmat.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Sincer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 31 March 08 ![]() |
Laguna III a fost lansata in Romania un pic mai tarziu tocmai pentru ca a fost usor modificata in sensul urmator:
- suspensia usor intarita; - garda la sol marita; - scut de protectie metalic (asa cum a avut si Laguna III faza 2, standard). Toate cele trei atribute se constituie in ceea ce se cunoaste drept 'pachet de drumuri grele'. Informatiile sunt de la dealerul Renault cu care am examinat propria masina, Laguna III Privilege, 2.0 dCi / 150 CP, inainte de a o cumpara. Tot atunci m-am convins asupra distributiei pe lant cu garantie pe durata de exploatare a masinii. Sincer. |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 dci 150 CP
20 februarie 2008/Privilege
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
toate modelele renault au lansarea intarziata in anumite tari considerate ca ar avea drumuri dificile datorita modificarilor care au loc pe banda de productie pentru modificarea trenului de rulare.
|
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
Sincer |
![]()
|
Nu toate modelele Renault au lansarea intarziata in Romania. Cu Laguna III a fost o chestiune speciala legata cu categoria ei, modul de lansare pe piata, negocierile privind periodicitatea mentenantei preventive, etc. Iata, de exemplu, Koleos va avea o cu totul alta politica de promovare: apropape simultana, pe toate pietele Europene. Toate acestea sunt rezultatul unor politici de marketing ale producatorului, corelatii cu lansarile altor producatori, etc.
Toate cele bune. |
--------------------
Renault
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Koleos are "pachet de drumuri grele" by default. Ar putea fi un motiv pentru lansarea simultana.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Sincer |
![]()
|
Corect, cu precizarea 'by type', suplimentara lui 'by default'.
Pace buna! |
--------------------
Renault
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
oricum arata naspa rau cu pachetele de drumuri grele... li se duce tot farmecul de "limuzina"
|
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mai bine asa decat o masina cu probleme tehnice.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu unu nu locuiesc in Ilfov, ca sa am nevoie
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
reno_action |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 May 08 ![]() |
Toate modelele renault facute pentru romania au pachet de drumuri grele.
|
--------------------
renault
laguna II
2001.1.9dci initiale
- DJ 81 GFC
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pachetul de drumuri grele distruge tot farmecul masinilor Renault...oare si Coupe-ul va avea PDG?
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
boeriu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 September 08 ![]() |
am laguna 3 si da are pachet drumuri grele scut de fier si garda mai ridicata la sol putin amortizoarele cam tari stikuk german dar asta ajuta la tinuta de drum in afara localitati
ps garda la sol comparabila cu cea de la logan insa stabilitate si asistenta la stabilitate mai buna ca la pasat |
--------------------
renault
laguna 3
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:26 |