Fiabilitate Renault Clio 3
![]() ![]() ![]() |
Fiabilitate Renault Clio 3
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
alc2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 12 July 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine intra destul de usor si la rece si la cald . Uleiul de automata e mai fluid ca cele de la manuala , s-ar putea s-o rezolvi asa .
OFF La FF2 de ex. e mult mai mare diferenta intre rece si cald la efortul depus in primele trepte , la rece intra chiar suparator de greu .Dar in R intra la fel de usor intotdeauna. Chiar daca e cald motorul ( dar frig afara ) la drumuri in oras de maxim 20 minute nu se fluidizeaza suficient uleiul in cutie . La Clio nu am remarcat preoblema asta , sau oricum nu se manifesta asa puternic. This post has been edited by alc2: 19 Mar 2009, 15:32 |
--------------------
Renault
Kadjar Intens
Flame red_K9K-648
- Ex :Renault Clio III 2007/1.4 16v/98 CP/Privilege/ Beige Poivre
|
|
99AIM |
![]()
|
Hai ca am rezolvat-o,am strans eu putin cablul de ambreiaj,cam o tura si acum este iar totul perfect,am intrebat un inginer care ar fi cauza si mi-a zis ca oricum cablul se mai intinde in timp deci cursa lui creste si ca mai trebuie strans putin ceea ce am si executat si rezolvat, noua fiesta insa tot imi face cu ochiul....
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Si de ce nu si noul Clio http://www.renault.com/en/Vehicules/Pages/...spx?initCO2=219 care se lanseaza la noi in mai?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 23 Mar 2009, 07:41) Si de ce nu si noul Clio http://www.renault.com/en/Vehicules/Pages/...spx?initCO2=219 care se lanseaza la noi in mai? Nu e un nou clio ci un facelift,parerea mea este ca varianta actuala este mai reusita la design,Fiesta este in schimb ceva cu totul nou,eu ma bag la Fiesta daca iau macar 2/3 din pretul dat pe clio,daca nu n-o dau. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
E un facelift, si e mai bine sa asteptam sa il vedem in realitate pentru a zice cat de reusit este. Sa nu uitam ca vechiul Clio a fost declarat cea mai buna masina de la clasa mica de Master Testul german din 2006 sau 2007, unde a batut fara drept de apel masini precum Polo, Fiesta, Fabia, Yaris, etc.
In Master Testul din 2009, s-a impus noua generatie Fabia, iar pe 2 s-au clasat Clioul vechi si noua generatie Fiesta. Daca un Clio vechi e in continuare foarte bun, si asta o recunosc nemtii, cum va fi oare cel cu facelift, care in afara de schimbarea de look va avea o groaza de imbunatatiri fata de cel vechi? Daca numai designul conteaza si Fiesta iti place mai mult, e de inteles, daca insa te mai intereseaza si alti factori, am impresia ca noul Clio e cea mai buna alegere. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:49 |