Povestea leului de 4,2 ani, urmeaza oare povestea leului de 4,5 ?
![]() ![]() ![]() |
Povestea leului de 4,2 ani, urmeaza oare povestea leului de 4,5 ?
bebecool |
![]()
|
||
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cam pa unde credeti c-o s-ajunga euroiu? un 5 lei pe la-nceputu' verii e prea pesimist? sau e cat se poate de realist...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sorin_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Apropo de consum: http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii...m-in-tara-21475
Apropo de previziunile pt acest an, presedintele bursei din Sibiu spunea ceva de genul 1 euro=4.7 ron. Asa ca... acolo vom ajunge. Depinde cat de curand... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am eu impresia ca foarte curand urmeaza poveste de 4,5 lei...
referitor la contractele de leasing. nu ma plang ca am facut asta si nici nu ma voi plange. ma bucur doar ca anul trecut n-am facut credit pentru casa. acolo chiar as fi avut de ce ma plange !!! si sincer imi pare rau pentru cei care au facut rate in franci elvetieni....ce e e mai rau! un coleg de birou a facut credit in franci in 2007 in vara pt o casa. acum vede cum plateste saracu dublu rata....acolo e de plans, nu la mine...eu pot doar sa spun ca leasingul la mine a crescut cu 100 ron la logan si 130 la megane.... astept mai departe comentarii....vad ca e subiect aprins ![]() This post has been edited by dragos_alx: 22 Jan 2009, 17:20 |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Cazuri fericite!Si alor mei le-a crescut rata la imprumut cu ~100Ron.Evident la BANCA ROMANEASCA care abia asteapta sa mai urce umpic dobanzile.
|
--------------------
Renault/Opel
- B-08-BBM
|
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
am eu in franci. a crescut cu 200 ron rata. mor de bucurie
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Eu am apelat la ai mei acum 2 ani ptr a inchide un credit de vreo 5000euro. Acuma platesc la ei, in lei, fara dobanda. Family rules, cand e posibil..
Ce nu pot eu sa inteleg, cum de a crescut ATAT dolarul US, cand cica US e in criza pi*dii?.. Pana ca si lira sterlina a dat inapoi, e sub 5lei cat a fost la un mom. dat. EURO si USD au crescut. This post has been edited by strumfuadi: 23 Jan 2009, 10:21 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Decat sa se fi aruncat atatia bani in mall-uri, hipermarket-uri, etc, mai degraba se investea in infrastructura, sa vina naibii investitorii, sa faca unitati de productie prin tara, de orice fel. Dar la noi neahh, au trantit numai complexe comerciale care sug banii celor ce produc.
Acum un an se spunea prin zona Galati-Braila ca vaii, ce bine e, ce bine o duce toata lumea, ca s-a construit Carrefour, Selgros, Metro, Bricostore, etc, dar nu se uita nimeni ca, daca era sa pice Sidex-ul, toate picau odata cu el. De iminenta unei crize mi-am dat seama cand am terminat facultatea, si prin toate site-urile de job-uri gaseai numai anunturi care se terminau cu "vanzari". Pai ce fel duduie economia daca nu gasesti sa te angajezi? |
--------------------
.
.
.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bebecool @ 22 Jan 2009, 18:09) Cazuri fericite!Si alor mei le-a crescut rata la imprumut cu ~100Ron.Evident la BANCA ROMANEASCA care abia asteapta sa mai urce umpic dobanzile. probabil banca aia a modificat dobanda ca toate celelalte.. dar poat tu nu ai de unde sa stii cum e la alte banci, ca poate nu ai credite decat la banca asta QUOTE(valir5gts @ 22 Jan 2009, 20:53) rata a crescut din cauza majorarii cursului de schimb sau din cauza majorarii dobanzii? |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
din cauza majorarii cursului de schimb.ratele sunt egale.am impresia ca totusi se schimba la 3 luni cu LIBOR-ul care s-ar parea ca va mai scadea un pic prin februarie.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 Jan 2009, 17:36) Decat sa se fi aruncat atatia bani in mall-uri, hipermarket-uri, etc, mai degraba se investea in infrastructura, sa vina naibii investitorii, sa faca unitati de productie prin tara, de orice fel. Dar la noi neahh, au trantit numai complexe comerciale care sug banii celor ce produc. Acum un an se spunea prin zona Galati-Braila ca vaii, ce bine e, ce bine o duce toata lumea, ca s-a construit Carrefour, Selgros, Metro, Bricostore, etc, dar nu se uita nimeni ca, daca era sa pice Sidex-ul, toate picau odata cu el. De iminenta unei crize mi-am dat seama cand am terminat facultatea, si prin toate site-urile de job-uri gaseai numai anunturi care se terminau cu "vanzari". Pai ce fel duduie economia daca nu gasesti sa te angajezi? statul trebuie sa investeasca in mall-uri , nu investitorii privati. Si cum statul nu a investit in mall-uri (decat asa.. pe neve, cu pamanturi subevaluate, cum e cu tot grupul iulius in iasi), nu vad unde e legatura. Iar aia de investesc in mall-uri fii sigur ca nu is tot aia de investesc in infrastructura, primii in general cauta castigul imediat si facil.. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
...si dup-aia se mira de ce dau faliment.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bebecool |
![]()
|
cunoasteti vreun mall care apartine unui cetatean roman, dar un hipermarket?Toti turcii,chinezoi si alte natii de oameni au venit la noi in tara, au facut bani si vor mai face. Guvernul ar trebui sa le ia taxe si impozite la astia care detin marile centre comerciale mari, foarte mari.
Infrastructura-cati km de autostrada avem?pe hartie multi stiu -cat facem cu trenu pana la Costanta?dar pana la Timisoara?cat costa?in ce conditii calatoresti? -cate sosele noi s-au facut in Bucuresti, nu reparate, nu asfaltate, drumuri care n-au existat. Si asa mai departe...continuati voi |
--------------------
Renault/Opel
- B-08-BBM
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Da, reteaua PIC.
Ideea de "1 euro de la 1 milion de oameni", totusi e cam hulita in Romania, esti fraier daca faci asa. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:37 |