tip becuri stopuri
![]() ![]() ![]() |
tip becuri stopuri
alexxx99 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 24 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2002 1.6 16V
- B - 0 5 - T G C
|
|||
georgelapusneanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 ![]() |
alexxx99
Pentru a putea alege becurile mentionate trebuiesc mai multe detalii despre masina. An fabricatie, tip motor, echipare....placuta ovala. |
--------------------
Renault
Megane IV
2024 / 1,5 DCI 115cp / Techno /
- GL 26 LAP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
in cartea masinii te-ai uitat?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alexxx99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 24 November 07 ![]() |
semit...nu mai dau de cartea masinii....pai megane 1 classic 1.6e 8v motor k7ma7...90cp....vroiam sa ii pun leduri si caut tipul de bec.....stiu doar ca pt faza scurta are h7 si pt lunga h11 parca....
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2002 1.6 16V
- B - 0 5 - T G C
|
|
INFANTERIST |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 146 Joined: 20 January 08 From: Romania ![]() |
foarte simplu
vezi ca in porbagaj in spatele stopurilor sunt niste rotite de plastic invarti de ele ceva mai mult si dai stopul jos ![]() scoti becurile arse si ai un rspuns la intrebare ![]() bafta ![]() la pozitie treaba e si mai simpla ridici capota si scoti becu de acolo This post has been edited by TAPELEALILI: 24 Apr 2008, 10:46 |
--------------------
MEGANE
1400 TCE
BREAK
|
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Saluatare! Detin si eu un dTi de 72 kW si acestea sunt modificarile aduse de mine!
Nu sunt foarte dificil de facut, iti trebuie doar cateva cunostinte de electronica (bazic) Daca nu stiti, va recomand sa nu va bagati pt ca cel putin borbul este un cablaj imprimat si este ceva mai delicat. Stopurile pe spate (ledurile) sunt cu 2 intermitente, pozitie si frana! Daca doriti va pot da si o schema +conexiunile pt ledurile pe spate. acestea le puteti aseza in orice configuratie doriti!! Bafta Attached thumbnail(s) 08062008658.jpg ( Size: 437.12k ) Number of downloads: 425 08062008656.jpg ( Size: 444.06k ) Number of downloads: 496 17022008394.jpg ( Size: 216.8k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Hawk84 spune-mi, te rog, cum ai pus ledurile pe stopuri si pe acele de bord. M-ar interesa o schema si tot ce imi trebuie pt realizarea operatiunii.
Merci! |
--------------------
|
|
Hawk84 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
sal,
pentru stopuri am atasat schema conexiunilor! am exemplificat pt 2 perechi de leduri dar poti sa pui oricate perechi vrei (sa nu exagerem cu miile ![]() ai grija caci papucii de acolo sunt sensibili si se pot rupe!!! minusul este comun si se poate prinde orinde pe caroseria masinii, de preferabil intr-un surub de prindere al stopului ![]() Demontarea stopurililor se face relativ usor, avand nevoie doar de o cheie de 13 parca. fiecare stop este prins in 4 suruburi si mai sunt 3 la bara ornamentala. montarea ledurilor am facut-o prin gaurirea stopului cu un burghiu de 5mm pt ca ledurile montate sunt de 5 mm, in interiorul garniturii de etansare care se gaseste pe spatele stopului. daca vrei sa pui si in exterior iti recomand sa folosesti un super glue (dar asta dupa ce esti 100% ca-ti functioneaza) pt a prevenii umplerea stopului cu apa! pt leduri iti recomand LED 5mm Rosu "Trafic" Super Luminos 5000 mcd. Prima parte a schemei cu diode normale iti va trebui doar pt un singur stop, legaturile pt ce-l de-al 2 stop facandu-se din punctul A si masa! ca si cum ai mai adauga alte perechi de leduri. Pt bord poti sa schimbi lumina total, prin schimbarea ledurilor dupa placa imprimata, ledurile fiind de tipul LED Top SMD Super Luminos. la mine am folosit LED-uri trafic albastru pt ace, am lasat ledurile dupa placa la locul lor, dar le-am mai adaugat alte leduri trafic rosii pt a intensifica lumina. este mai complicat, dar daca vreti va pot arata, printr-o poza, la umatoarea desfacere a borbului! succes! Attached thumbnail(s) schema_leduri.jpg ( Size: 285.4k ) Number of downloads: 485 |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
cyppa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 30 March 08 ![]() |
Salut Hawk84...Vad ca esti din constanta...vreau sa te intreb de unde ai luat ledurile pentru bord si daca pot sa schimb tot bordul in culoarea albastru?
Multumesc!! |
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|
bogdanhoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 June 09 ![]() |
Ce bien arata bordu la meganul ala..imi poti spune pe PM cva detalii ?
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
La bord banuiesc ca ai schimbat leduri albastre la acele indicatoare?
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Hawk84 |
![]()
|
Salutare,
Sa va zic drept, e ceva de munca la bord ca sa arate asa. Bordul este echipat cu leduri DMD de culoare portocalie, 6 parca (nu mai retin) care lumineaza atat cifrele cat si acele. SMD-urile pot fi schimbate cu unele asemanatoare doar ca si acele si cifrele vor avea aceasi culoare (oricum bine fata de portocaliul ala stricat de stock ![]() Pentru ace am montat leduri de 5mm albastre superluminoase si le-am alimentat de la becurile de la butoanele de clima sau de la ceas (de unde va este mai comod). Faza e ca trebuie sa "sculptati" putin plansa de plastic in care sunt prinse acele. Dupa ce le-am lipit cu superglue le-am acoperit cu hartie (cat mai opaca) ca nu cumva lumina portocalie de la SMD-uri sa ajunga in ace. Totul a fost hand made at home ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
renault_tudor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 August 09 ![]() |
salut!
daca tot se vorbeste despre stopuri...mie nu functioneaza becurile de la mansaler...ce poate fi? sonda....siguranta, unde le are? multumesc... |
--------------------
renault
megane
1999
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Le-ai verificat daca nu sunt arse cumva?
![]() This post has been edited by MirceaVio: 12 Aug 2009, 12:16 |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
renault_tudor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 August 09 ![]() |
am rezolvat problema...sonda era de vina!...multumesc pentru raspuns!
![]() |
--------------------
renault
megane
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:29 |