Touch Screen Megane 2.1
![]() ![]() ![]() |
Touch Screen Megane 2.1
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
Simi19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 August 08 ![]() |
@bambu - tu cat ai dat pe el ? si de unde l-ai luat? Comenzile de la volan mai sunt functionale?
This post has been edited by Simi19: 10 Feb 2009, 15:27 |
--------------------
Renault
Megane Expression
2008 1.5dCI
- B91HSV Dacia Solenza 1.4 MPI 2004 - B41FXJ
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@dantes - stiu ca erai pe acolo, dar ziceam ca eu nu am avut probleme, am asteptat cumintel acasa si a venit singura. 80RON??? mie mi-au luat si bani de transport ca am dat 100RON...mama lor de vagabnzi cu transport gratuit
![]() @simi - sub 22mil nu prea l-am vazut pe nicaieri, cam asa ceva. Te astept cand il iei sa il montam impreuna ![]() |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
Simi19 |
![]()
|
@bambu - te-am intrebat cat ai dat pe el ca eu mi l-am achizitionat din canada la pretul de 420 $ canadieni (adica ceva de genu 420 X 2.4 RON = 1000 RON ). Inseamna ca am facut afacere
![]() |
--------------------
Renault
Megane Expression
2008 1.5dCI
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
inseamna ca ai "iesit" bine ... afacere faceai daca luai vreo 10 bucati
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ma rog..n-are a face....Faza tare a fost ca acum am 1 din
![]() Pot zice ca acum mi-am gasit playerul care imi place... dupa 3 dvd-uri schimbate si 2 mp3-uri, m-am oprit la un noname 1 DIN.... stii ca povesteam cum ca e cam jos imaginea data de un 2 DIN....chiar e jos rau.... In situatia de acum e chiar bine, plus de asta iti ramane si sertarul... La noname-uri trebuie sa pui pe masina/boxele tale sa vezi care e treaba... Personal ma interesa un player cu iesiri preout multe si bune...nu ma interesa amplificarea interna cum intereseaza pe multi, iar ptr. o scula cu reglaje pe o mie de frecvente si pe intarzieri si prostii, deja e prea mult ptr. mine... Uite o mica comparatie: Attached thumbnail(s) dvd1.jpg ( Size: 81.23k ) Number of downloads: 309 dvd2.jpg ( Size: 115.82k ) Number of downloads: 379 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Simi19 |
![]()
|
@dantes - dar la asta care il ai acum, cum mai folosesti clima ? mi se pare ca e cam inaccesibila. Si parca vad ca acolo unde era aratata temperatura ai facut o modificare. Cum ai facut???
|
--------------------
Renault
Megane Expression
2008 1.5dCI
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Aia e modificarea pe care o voi face si eu.
Simi ai dat bine de tot, dar cum nu am avut drum in canada...am luat de aici. |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
dantes |
![]()
|
Accesul la ce ma intereseaza e destul de facil. De regula tin pe Auto 22 sau 23. daca vreau sa fac modificari rabatez ecranul sus/jos sau stanga/dreapta.
Temperatura e singurul lucru care ma intereseaza si care o sa fie repozitionat insa nu ma deranjeaza... Pozitia ecranului insa e perfecta..nici prea sus nici prea jos... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Simi19 |
![]()
|
@dantes - dar cum ai facut chestia aia unde era afisata temperatura? Adica ce modificare?
|
--------------------
Renault
Megane Expression
2008 1.5dCI
|
|
dantes |
![]()
|
Hehe...ideea e veche si apartine altui coforumist. In principiu trebuie sa largesti gaura de acolo prin ce metoda vrei si sa o finisezi si lipesti la propriu un gps acolo...
Colegu' a facut prin taiere/lipire si finisare, eu am facut prin incalzire, cracanare la cald si mi-a mai ramas sa o finisez...cand...nu stiu. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Simi19 |
![]()
|
aha,...interesant rau
![]() |
--------------------
Renault
Megane Expression
2008 1.5dCI
|
|
bambu |
![]()
|
J.D?
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
De data asta nu...Liviu a facut treaba asta...eu am altceva.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
bambu |
![]()
|
Stiu ce ai, ma gandeam ca ai facut intai asa.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
dantes |
![]()
|
Liviu e "capul rautatilor" care mi-a placut cum a facut. Initial am vrut sa fac si eu cu ecran mai mare gen jd insa mi-a fost mai la indemana asa plus ca mi-a picat gps-ul cam pe nepusa masa precum si o masca originala cam in acelasi timp si m-am jucat si eu...
Acum sincer, caut un media player sau un hdd media player ...am vazut cate ceva numai ca vreau sa o mai gandesc...ptr. asa ceva am pregatit un hdd de 320 care sta praful pe el si parca l-as pune la treaba cu ceva de genul ![]() PS: E mai bine oare sa fie mutat topicul la Modificari si imbunatatiri? Intreb si eu... This post has been edited by dantes: 10 Feb 2009, 17:49 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(j.d @ 10 Feb 2009, 17:02) In topicul asta gasiti 'mestereala' lui Liviu http://forum.reno.ro/index.php?showtopic=8...navigatie&st=60 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 16:21 |