Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

cum se poate modifica puterea motorului

ianculescu lucian
post 6 Jan 2009, 20:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

ma deranjeaza foarte mult aceasta secretomanie la firma renault . pe mine m-ar interesa ce modificari sau ce soft mi-ar trebui sa modific motorul de 1,6 16 v 110 cp de la meganul meu ca sa aiba 133 cp ca la renault twingo sport . eu nu cred ca acest megan facut in turcia are 110 cp . de ce firma renault nu pune la dispozitie si softul motorului ca sa verifici cu adevarat daca scoate acesti 110 cp si bineinteles si alte softuri de marire a puterii motorului la dorinta clientului . de ce firma renault nu intelege ca si asta este o afacere buna de marire a puterii motorului !!!

This post has been edited by ianculescu lucian: 6 Jan 2009, 20:42

--------------------
Renault Megane Sedan Expression 1.6 16V 110 cp 7 mai 2007 Renault Megan Manager
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M i h a i
post 6 Jan 2009, 20:42
Post #2

Pai Manageru nu are 110 cai? blink.gif cam ''haios'' postul tau..motoare de generatii diferite..etc... e ca si cum as intreba eu : de ce supernova mea are numai 75 cai la 1.4 si kia ceed la 1.4 are 106...aspirate ambele..

This post has been edited by MHY: 6 Jan 2009, 20:44

--------------------
------ ------ ------
+
HDG
post 6 Jan 2009, 23:08
Post #3

Membru autentic

From: NavYork

QUOTE(ianculescu lucian @ 6 Jan 2009, 20:35)
de ce firma renault nu pune la dispozitie si softul motorului ca sa verifici cu adevarat  daca scoate acesti 110 cp  si bineinteles si alte softuri de marire a puterii motorului la dorinta clientului
*

Da' cine face asa ceva ? Ce producator ? Ca maine vand Megan-ul si-mi iau alta la care ma pot duce la reprezentanta si sa-i zic cati cai sa-mi bage !

--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th August 2025 - 13:43
Dacia