Se deblocheaza usile in mers, Rezolvare
![]() ![]() ![]() |
Se deblocheaza usile in mers, Rezolvare
Georginho |
![]() ![]()
|
||
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
|
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
verifica "senzorii" de "usa inchisa" butoanele (acoperite cu cauciuc, pe stalpul fiecarei usi) care detecteaza inchiderea portierelor, doar cele din fata, alea pot comanda deschiderea/deblocarea centralizata. E un contact imperfect sau a cazut pe undeva firul si face masa.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Georginho |
![]()
|
Dupa ce am verificat toti "intrerupatorii" / "senzorii" de pe stalpii usilor si toate mufele acestora, am ajuns si la cel de la portbagaj.
Si... conform legilor lui Murphy ![]() Fortand portbagajul inchis am observat ca se aprinde lumina in interior. Acel "senzor" e foarte sensibil si la cea mai mica miscare indica "usi deschise" Voi lipi ceva pe marginea portbagajului, in locul unde calca piciorul acela pt a rezolva problema... Multumesc radunre! ![]() |
--------------------
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
multi km fara probleme !
![]() This post has been edited by radunre: 6 Feb 2009, 21:19 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Georginho |
![]()
|
Merci la fel!
|
--------------------
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema am avut-o si eu.
De vina era cel de la portbagaj, am lipit o hartie autocolanda de vre-o 3mm grosime, acum merge fara nici o problema. O sa fac un fel de distantier, dar inca n-am avut timp. This post has been edited by St: 7 Feb 2009, 00:50 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 02:13 |